featured

Mehmet Yılmaz Ak Kimdir | Bahar Dizisinin Cerrahı Mehmet Yılmaz Ak Evli mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Yargı dizisinin sert ve gözü kara savcısı Pars’ı olarak tanınan Ak, şimdilerde yepyeni bir proje ile boy gösteriyor.  Bahar dizisinde göreceğimiz yaşantısı bir hayli merak edilen  Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Mehmet Yılmaz Ak Yargıdan neden ayrıldı? İşte, merak ettiğiniz sorular ve yanıtları…

Mehmet Yılmaz Ak Kimdir? Mehmet Yılmaz Ak Kaç Yaşında?

Mehmet Yılmaz Ak kimdir? 8 Şubat 1986 doğumlu olan oyuncu 35 yaşındadır. Tiyatrocu ve oyunculuk ile uğraşan oyuncu aslında, uzun yıllardır dizi sektöründe yer almaktadır.

1- Mehmet Yılmaz Ak Aslen Nereli?

Oyuncu Diyarbakır’da doğmuş ve büyümüştür. Ancak oyuncunun baba ya da anne tarafından buralı olup olmadığı bilinmemektedir.

2- Mehmet Yılmaz Ak Ailesi Kimdir? Mehmet Yılmaz Ak Kaç Kardeş?

Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Sevilen oyuncunun ailesinin kim olduğu ya da nerede yaşadığına dair herhangi bir paylaşımı bulunmamaktadır. Oyuncunun kardeşinin olup olmadığı konusunda da net bir bilgi verilemeyecektir.

3- Mehmet Yılmaz Ak Biyografi | Mehmet Yılmaz Ak Ne Mezunu?

Mehmet Yılmaz Ak Diyarbakır’da doğmuş ve büyümüştür. İlk, orta ve lise eğitimini burada bitiren oyuncu, üniversitede tiyatro bölümünü okumaya karar vermiştir. İlk olarak Uluslararası İlişkiler bölümüne kayıt olan oyuncu daha sonra bu eğitimini yarıda bırakmıştır.

Yakışıklı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Kadir Has Üniversitesi, tiyatro bölümüne yerleşmiş ve daha sonra mezun olmuştur. Mezuniyeti sonrasında ise dizi sektöründe yer almıştır. 1.77 boyundaki oyuncu, 75 kg’dır.

4- Mehmet Yılmaz Ak Hangi Dizilerde Oynadı?

Mehmet Yılmaz Ak dizileri incelendiğinde oyuncunun aslında oldukça sağlam yapıtlarda yer aldığı görülebilecektir.

A) Mehmet Yılmaz Ak İçerde Dizisinde Rol Aldı mı?

Mehmet Yılmaz Ak İçerde dizisinde rol almıştı. 2016 yılında bu projede yer alan oyuncu, Yaşar karakterine hayat vermişti.

B) Mehmet Yılmaz Ak Çukur Dizisinde Yer Aldı mı?

Oyuncu, İçerde dizisinde yer almadan bir sene öncesinde Çukur projesine dahil edilmişti. Bu projede Ersoy karakterine hayat veren oyuncunun, başarılı oyunculuğu pek çok yapımcı ve senaristin ilgisini çekmesini sağlamıştı.

C) Mehmet Yılmaz Ak Ramo Dizisinde Hangi Karaktere Can Verdi?

YouTube video

2020 yılında Ramo dizisinde yer alan oyuncu, burada da kötü bir karakter olan Mazhar Aslan karakterini canlandırmıştı.

D) Mehmet Yılmaz Ak Aşk, Mantık, İntikam Dizisinde Oynadı mı?

YouTube video

Mehmet Yılmaz Ak Aşk, Mantık, İntikam dizisinde birkaç bölüm konuk oyuncu olarak rol almıştı. Ancak Ak, başka dizide rol alacağı için bu diziden ayrılmak durumunda kalmıştı.

E) Mehmet Yılmaz Ak Fatma Dizisinde Hangi Rolü Oynadı?

Oyuncu Netflix’in tutan yapımlarından birinden olan Fatma dizisinde de Bayram karakterini canlandırmıştı. Kötü kalpli bir karakter olmasına rağmen Ak, bu karakteri de başarılı oyunculuğu sayesinde sevdirmeyi başarmıştı.

F) Mehmet Yılmaz Ak Yargı Dizisi

Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Oyuncunun son dizisi ise Yargı olmuştu. Oyuncu bu dizide Pars karakterine hayat vermişti. Savcı olarak karşımıza çıkan Pars, rekabeti seven çalışkan bir savcı profili çiziyordu. Bu Savcı Ilgaz ile çetin bir rekabete girdiği için gözü kara davranmakta ve onu kötü bir konuma düşürmek için var gücüyle çalışmıştı.

Pars kötü bir karakter olmasına Mehmet Yılmaz Ak’ın oyunculuğu büyük takdir toplamıştı. Sonrasında iyi bir karaktere bürünen Pars geçtiğimiz sezon diziden ayrıldı. 6 Şubat depremi sonrasında ayrılmak isteyen Mehmet Yılmaz Ak depremde hangi yakınını kaybetti diye milyonlarca insan araştırdı.

Bir yakınını kaybetmeyen yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ayrılma kararı alan Ak, Yargı ekibini de büyük hayal kırıklığına uğratmıştı. Dizinin senaristi Sema Ergenekon bu duruma tepki gösterirken, oyuncunun karakteri dizi gereği öldü.  Uyku Apnesi tanısı alan ve tedavisini tamamlayan oyuncu, şimdilerde sağlığına kavuştuğunu ifade ediyor.

4- Mehmet Yılmaz Ak Filmleri Neler?

Mehmet Yılmaz Ak Kimdir | Bahar Dizisinin Cerrahı Mehmet Yılmaz Ak Evli mi?

Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Oyuncu ile ilgili merak edilen konuların başarılı filmlerde oynaması nedeniyle de büyük popülarite kazandığı söylenebilecektir. Oyuncunun film karnesi içerisinde Unutursam Fısılda, Nekro, Kırık Kalpler Bankası, Anons, Peri Ağzı Olmayan Kız adlı önemli projeler yer alıyor.

Bunun yanı sıra oyuncunun Dudullu Postası, Hakan: Muhafız gibi internet dizilerinde de yer aldığı bilgisi paylaşılmalıdır.

5- Mehmet Yılmaz Ak Evli mi? Mehmet Yılmaz Ak Eşi Kimdir?

Mehmet Yılmaz Ak evli mi? Oyuncunun bu denli ön plana çıkması evli mi, çocuğu var mı gibi soruların sorulmasına neden oldu. Oyuncu, 36 yaşında olmasına rağmen hayatı boyunca hiç evlilik yapmamıştır. Evlenmemesine sebep olarak ise hayatının aşkını bulamadığını göstermiştir. Bu yüzden Mehmet Yılmaz Ak eşi olmadığı söylenebilecektir.

6- Mehmet Yılmaz Ak Sevgilisi Var mı?

Mehmet Yılmaz Ak sevgilisi ile, geçtiğimiz yıl görüntülendi ve bu durum magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Oyuncunun sevgilisinin ise Türkiye güzeli olduğu ortaya çıkmıştı. 2019 yılının ilk 20 finalistinden biri olan Nazlı Can Çetin, oyuncu Ak ile yaklaşık bir yıl ilişki yaşadı.

2019 yılında 11 numara ile karşımıza çıkan Çetin, ilk 3’te kendine yer bulamamıştı. İkili sonrasında ise sessiz sedasız ayrılarak ortadan kaybolmuştu. Oyuncunun şimdilerde bir ilişkisinin olup olmadığı ise bilinmiyor.

7- Mehmet Yılmaz Ak Bahar Dizisinde Hangi Rolde?

Mehmet Yılmaz Ak Kimdir | Bahar Dizisinin Cerrahı Mehmet Yılmaz Ak Evli mi?

Mehmet Yılmaz Ak iyileşmesinin hemen ardından önemli bir projeyle el sıkıştı. Oyuncu yeni sezonda Show Tv’nin Bahar adlı dizisinde boy gösterecek. Henüz ilk bölümü yayınlanan dizide Demet Evgar, Buğra Gülsoy gibi önemli isimler yer alıyor.

Mehmet Yılmaz Ak kimdir sorularını sorduran bu projede oyuncu Timur karakterine can veriyor. Karısını hiç sevmeyen, sürekli aşağılayan ve bunun yanında onu aldatan Timur son derece bencildir. Eşinin karaciğeri iflas etmiş, yapılan testler sonrasında yalnızca kendi karaciğerinin uyumlu olduğu ortaya çıkmıştır.

Karaciğerini verip verme konusunda gelgitler yaşayan Timur, en sonunda annesinin de ısrarlarına dayanamayarak bencilliğine yenik düşer. Donör olma kararından vazgeçen Timur’u artık zor günler bekliyordur. Salı günleri yayınlanan bu güzel diziyi Show TV üzerinden izleyebilirsiniz.

Dizinin diğer başrol oyuncusu Buğra Gülsoy kimdir diyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz.

8- Mehmet Yılmaz Ak Kimdir? Mehmet Yılmaz Ak İnstagram Hesabı Nedir?

Mehmet Yılmaz Ak Kimdir | Bahar Dizisinin Cerrahı Mehmet Yılmaz Ak Evli mi?

Mehmet Yılmaz Ak kimdir? başarılı oyuncu kimliği ve karizmatik görünümü ile izleyiciyi gün be gün kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Mehmet Yılmaz Ak İnstagram hesabı üzerinde 100 bine yakın takipçisi bulunuyor. İnstagram üzerinde oyuncuyu takip etmek isteyen kullanıcıların @mehmetyilmazak nicknamesini aratması gereklidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!