featured

İstanbul’un En İyi Saç Ekim Merkezi Hangisi ? İstanbul Saç Ekim Fiyatları 2021

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saç ekimi çok dikkatle yapılması gereken ve özellikle saç konusunda hassas pek çok kişinin büyük dikkatle takip ettiği bir işlemdir.

Saç ekimi yaptırmak isteyenlerin öncelikle iyi bir saç ekim merkezi ile anlaşması ve işlemi çok başarılı bir çalışma ile yaptırmalıdır.

Bu nedenle Türkiye’nin neresinde olursanız olun mutlaka en iyi saç ekim merkezi yorumlar dışında bu merkezlerin teknik özelliklerini ve personel alt yapısını da detaylı şekilde inceleyin.

Saç ekimi yaptırmak isteyenler için saç ekimi fiyatlari ve işlemi yapacak doktorun profesyonelliği oldukça önemlidir. Bu sebeple iyi bir araştırma yapmak ve en iyi saç ekim merkezlerinden randevu alarak bilgilendirme talep etmek önceliklidir.

İstanbul’un En İyi Saç Ekim Merkezi Hangisi? İstanbul’da Saç Ekim Merkezi Fiyatları Nedir?

Saç ekimi İstanbul genelinde en çok talep gören bir işlemdir. Her kesimden kişinin saç dökülmesi ya da başka sebeplerle kelliğe varan şekilde saç dökülmesi ile karşı karşıya kalması uzun vadede psikolojik sorunların da ortaya çıkmasını sebep olmaktadır.

Bu sebeple kesinlikle saçsızlık sorununu ortadan kaldıracak kesin çözüm odaklı bir saç merkezi ile çalışmak en büyük arzudur.

Peki İstanbul saç ekim merkezleri arasında en iyisi hangisi? İşte büyük memnuniyet tablosuna sahip en iyi saç ekim merkezleri listesi !

1- Asmed Saç Ekim Merkezi

Anadolu Yakası saç ekim merkezleri içerisinde %100 tavsiye edilen en önemli merkezdir. Saç ekimi konusunda oldukça ünlü olan Doktor Koray Erdoğan, özellikle saç ekimi yapılırken homojenite konusunda başarılı olmak gerektiğini savunmaktadır.

Saç ekimi yapılırken ekim çizgisinin belli olmadan saçın ön kısmının doğal görüntüsünü sağlayan estetik bir duruşa sahip olması için homojenite gereklidir.

Özellikle FUE saç ekim tekniği konusunda başarılı olan ve bu alanda çok daha ileri düzeyde çalışmalar sürdürmeyi hedefleyen bir merkezdir.

2- Este Favor Saç Ekim Merkezi

%100 hasta memnuniyeti sağlayan İstanbul’un en iyi saç ekim merkezleri içinde diğer adres Este Favor dur. 

Este Favor saç ekim merkezinde özellikle pandemi döneminde çok titiz önlemler alınmıştır. Günde 1-2 saç ekimi ile sınırlı bir çalışma programı ile hastalarına en yüksek memnuniyeti sunma konusunda mükemmel performansa sahiptir.

3- Serkan Aygın Saç Ekim Kliniği

Uluslararası Dermatoloji Kliniği üyesi olan Dr. Serkan Aygın, hem Türkiye’de hem de yurt dışında saç ekimi konusunda oldukça meşhurdur

Sağlık turizmi konusunda Türkiye’nin sahip olduğu yerde kendisinin de katkıları büyüktür. Doktor öncelikle konsültasyon işlemlerini tamamlar ve sonrasında saç ekimi için uygun olan kişiler için saç ekimi süreci başlar. Sıklıklar tercih edilen saç ekim yöntemleri; FUE, DHI, Safir FUE’dir.

4-  Esthethica Saç Ekim Kliniği

En iyi saç ekim merkezleri yorumlar listesinde belki de adından en çok söz ettiren saç ekim merkezleri başında Esthethica gelmektedir.

Esthethica, kurumsal yapıya sahip bir tıp merkezidir. İstanbul Avrupa yakası saç ekim merkezleri arasında en popüler yerdir. Saç ekim işlemi DHI Plus Gold isimli özel bir teknikle yapılmaktadır. DHI sistemi ekim kalemi eşliğinde saç ekim sürecini kısaltıp, uygulandığı bölgeye en az hasar veren bir tekniktir.

5-  Transmed Saç Ekim Kliniği

Transmed, saç ekimi başta olmak üzere estetik cerrahi ve medikale estetik konusunda hizmet veren bir kliniktir. Kliniği alanında en meşhur kılan özellik traşsız saç ekim tekniğidir.

Saç ekimi burada direkt doktorlar tarafından yapılmaktadır. Bu yönü ile en çok tercih edilen saç ekim merkezleri arasında ilk sıraları garantilemiştir.

Saç ekimi ile beraber; saç yoğunlaştırma işlemi ve kaş ekme işlemi de başarılı şekilde yapılmaktadır.

6-  Acıbadem Hastanesi Saç Ekimi

YouTube video

İstanbul’un en iyi saç ekim merkezleri arasında hastane olarak hizmet sunan en önemli adres Acıbadem’dir. FUE ve FUT saç ekim teknikleri ile çok başarılı sonuçlar elde edilmektedir.

Saç ekimi ve saç iyileştirme için uygulanan tedavilerde oldukça profesyoneldir.

7-  Newage Saç Ekim Merkezi

İsmini aktif şekilde duyurmaya başlayan Newage saç ekim uygulamasında direkt doktorların işlem yapması ile dikkatleri üzerine toplamıştır. Bununla beraber saç ekimi konusunda olumsuz yoruma sahip değildir.

8-  Esteworld Saç Ekim Merkezi

Greft hesaplama konusunda büyük bir uzmanlığa sahip Esteworld, yeni nesil saç ekim işlemleri konusunda çok profesyoneldir. Bununla beraber kendi saç ekim çalışması olan “yıkamasız saç ekimi” ile çok daha ileri aşama saç ekimi hedeflemektedir. Bu sayede daha kısa sürede çok daha başarılı sonuçlar ile her zaman adından söz ettirmeyi başarmıştır.

9-  Smile Saç Ekim Merkezi

FUE, Safir ve DHI saç ekimi yöntemleri yanı sıra ; kaş ekimi ve sakal ekimi de yapan klinikte 2 doktor sorumludur. Bu kliniğin en önemli özelliklerinden birisi yaptığı işlemleri 30 yıl garanti altına almasıdır.

İller Bazında Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezi Hangisi

1- Ankara Saç Ekim Merkezleri

Ankara genelinde saç ekimi yaptırmak isteyenler için en iyi saç ekim merkezleri :

Este AnkaNaturel HairDr Nilgun Güneş – NSC Klinik dir.

2- İzmir Saç Ekim Merkezleri

Clinic Hair Saç Ekim MerkeziNatural Saç ekim MerkeziÖzel Likya Polikliniği

3- Adana Saç Ekim Merkezleri

Este Moda Saç Ekim MerkeziMarmara Saç Ekim MerkeziDr Murat Keskin Saç Ekim Merkezi

4- Antalya Saç Ekim Merkezleri

Ant Hair Saç Ekim MerkeziErtuğrul Seyman Saç Ekim KliniğiÖzel OFM Antalya Hastanesi

5- Gaziantep Saç Ekim Merkezleri

Gaziantep Saç Ekim MerkeziÖzel Akademi HastanesiDuru Saç Ekimi

6- Diyarbakır Saç Ekim Merkezleri

ClinistaVita Saç EkimiDiyarbakır Saç Ekim Merkezi

7- Batman Saç Ekim Merkezleri

Batman Hayat Saç Ekim MerkeziBatman Vita Saç Ekim MerkeziEste Moda Hair Saç Ekim Merkezi

8- Konya Saç Ekim Merkezleri

Life Hair Konya Saç ekim MerkeziMed Klinik Saç Ekim MerkeziKonya FTM Saç Ekim Merkezi

9- Mersin Saç Ekim Merkezleri

Özel Mersin Ortadoğu HastanesiMersin Saç Ekim Merkezi- Med CoolSu Hastanesi Saç Ekimi Mersin

10- Samsun Saç Ekim Merkezleri

Este Moda Hair Saç Ekim Merkezi SamsunDr Umut Tuncel Saç Ekim MerkeziSamsun Gold City Premium

11- Ordu Saç Ekim Merkezleri

Karadeniz Saç Ekim MerkeziClinic ExpertOrdu Saç Ekim Merkezi – MestHair

12- Aydın Saç Ekim Merkezleri

Dr Hüseyin Babacan Saç Ekim MerkeziEges Hair clinicEgemed Hastaneleri Saç Ekim Merkezi

13- Eskişehir Saç Ekim Merkezleri

Esen Karakaya Saç Ekim MerkeziEskişehir Ümit Hastanesi Saç Ekim MerkeziEskişehir Acıbadem Hastanesi Saç Ekim Merkezi

14- Bursa Saç Ekim Merkezleri

Esteticare Özel Tıp MerkeziDoruk Saç Ekim MerkeziBurtom Konur Saç Ekim Merkezi

İstanbul’daki En İyi Saç Ekim Merkezleri Kellik Sorununa Karı Kesin Çözüm müdür?

Sağlık turizmi konusunda Türkiye, yurtdışından gelen hastalara artık ileri teknolojiler ile uzun vadede kesin çözüm denecek referans çalışmalar sunmaktadır. Bugün özellikle Avrupa’dan saç ikimi için pek çok kişi Türkiye’ye gelmektedir.

Bu çalışmaların tümünde elde edilen başarı ve ömür boyu işlem garantisi gibi hususlar saç ekimi konusunda kesin çözüme giden bir yol çizmektedir.

Saç Ekim Merkezi Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Saç ekimi oldukça hassas bir işlemdir. Özellikle rastgele yapılan seçimler çok çok sağlıksız ortamda saç ekimleri yapılmasına ve devamında ciddi sağlık sorunlarına sebep olmaktadır. Bu nedenle şu hususlara dikkat edilmelidir:

1- Saç ekimi yaptırmak istiyorsanız mutlaka fiyat araştırması yapın. En yüksek fiyatta saç eken merkezler %100 başarılıdır şeklinde bir doğruluk yoktur.

2- Saç ekimi yapılacak yerin hijyen konusunda ne ölçüde dikkatli olduğunu, işlemin nerede hangi koşullarda yapıldığını mutlaka gözle görünüz.

3- saç ekimi konusunda yapılan yorumlara dikkat ediniz. Her yorum yapılan saç ekimi için referans niteliğindedir.

4- Saç ekimi yapılacak yerde kaç uzman olduğunu ve işleminizi uzman doktorun yapıp yapmayacağını mutlaka öğrenin.

5- saç ekimi öncesi ve sonrasında yapılacaklara dair doktorun sizi detaylı bilgilendirmesi oldukça önemlidir. Olası bir yan etki sonucunda nasıl bir tedbir alınacağını size izah etmelidir.

Saç Ekimi Yaptırmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Saç ekimi İstanbul ve diğer illerde oldukça dikkatli yapılması gereken bir işlemdir. Bu sebeple saç ekimi yaptırmaya karar verdiyseniz bu konularda araştırma yapmalısınız:

1- Saç ekimi nasıl bir klinikte yapılmalı?

2- Saç ekimi yapacak doktor ne kadar profesyonel?

3- Saç ekim merkezi saç ekimi konusunda ne kadar başarılı?

4- Saç ekimi fiyatları nedir? Fiyata karşılık nasıl bir hizmet sunulmaktadır?

5- Saç ekimi yaptırmadan en az 1 hafta önce alkol bırakılmalıdır.

6- Saç ekiminden önce saça hiçbir şey sürülmemelidir.

7- Saç ekimi yapacak doktordan detaylı bilgi alınmalıdır.

Saç Ekimi Yaptıktan Sonra Saçlar Ne Kadar Sürede Uzar?

Saç ekimi sonrasında doktor çeşitli krem ve şampuanları kullanmanız için verecektir. Saç kökleri bu kullanımlar sonrasında ortalama 3-5 ay içinde eskisi gibi uzayacak ve 6 ay ile 1 sene gibi bir sürede oldukça yoğun bir saç görünümü ile mükemmel sonuçlara varılmaktadır.

Saç Ekimi Yaptırmanın Zamanı Var mıdır?

Saç ekimi için belirli mevsim ya da zaman yoktur. Ancak saç derisinin terlememesi gereklidir. Ayrıca saç ekimi sonrasında kafa kısmının ekim izleri duracağı için daha çok kış ya da bahar aylarında yapılması daha avantajlı olacaktır. Bu sayede yaz mevsimi boyunca çok daha güzel bir görünümle dolaşmanız mümkündür.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!