featured

En Obur Burçlar Hangileri | Dünyayı Yese Doymayan Yemek Yemek Sanattır Diyen 6 Burç!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En obur burçlar dendi mi hepimizin gözünün önünden film şeridi halinde hani şu yese de doymayan, o yedikçe bize afakanlar basan kişiler gelir geçer…

En çok yiyen burçlar listesi işte tam olarak bu tiplerin adını koymak için hazırlanmış desek yeridir. Çünkü bazı kişiler fıtratları gereği yemek yemeyi sadece aç karnı doyurmak olarak görmez, adeta bunu bir sanatmışçasına anı yaşayarak tadına vararak yapar…

En obur burçlar hangileri, en çok yemek yiyen burçlar ve en sevdikleri yemekler hakkında en çok merak edilenler!

En Obur Burçlar Listesi

Ne yaparsan yap aşk ile yap demişler! Ama şimdi sayacağımız burçlar olayı abartmış ve yemek yeme konusunda Nirvana olmuşlardır. Dünyayı yese de doymayan bu kişiler bakın hangi burçlardan:

1- Boğa Burcu

2- İkizler Burcu

3- Yengeç Burcu

4- Aslan Burcu

5- Başak Burcu

6- Yay Burcu

En Obur Burç Sıralaması ve En Çok Yemek Yiyen Burçlar!

Elbette yemek yemek sanattır. Yemek yemeyi bilmek ve lezzetlerin de ayrımına varmak önemlidir. Ama bu işte diğer burçlara göre daha usta olan 5 burç vardır ki yemek ve lezzet konusunda rakip tanımazlar.

Her birisinin yemek denildiğinde mutlaka söyleyecek sözü ama en önemlisi daima yemek yemeye midesinde yeri vardır! İşte en çok yemek yiyen burçlar sıralaması ve en obur burçlar!

1- Boğa Burcu

Aylara göre burç sıralaması yapıldığında 5. Sıra olan burcumuz boğa aslında yemek yemek konusunda rakipsiz. En obur burç olan boğalar ne yerse yesin doymaz. Neredeyse her yemeği aynı iştahla yiyebilme özelliğine sahip boğalar yemek yerken zevkten dört köşe olurlar.

Özellikle ev yapımı yemeklere aşırı düşkünlükleri ile bilinseler de her zaman en pahalısına ve en paha biçilmeze olan sevdaları çok daha farklı lezzetlere karşı dayanamamalarına sebep olur.

2- En Obur Burçlar Gurmesi İkizler Burcu

İkizler burcu en obur burçlar sıralaması içinde 2. Sıradır. Aslında ikizler burcu tam bir gün insanıdır. O pasta senin bu börek benim derken yemek tabaklarını neredeyse havada kapacak bir iştaha sahiptir. Ayrıca gurmelik konusunda oldukça iyidir. Bilinmeyen lezzetleri tatma ve değerlendirmede üzerlerine yoktur.

3- Yengeç Burcu

En çok yemek yiyen burçlar arasında yerini alan yengeçler aslında biraz seçicidir. Sürekli duygusal krize girmeleri yüzünden mutfaktaki yemekleri silip süpürmede ustadırlar. Tabi bu süreçte tam bir konteyner a dönen mide yine de yemelerine engel değildir.

Seçici zevkleri olan yengeçlerin bildikleri sevdikleri yemeklerde sınırı yoktur. Alabildiğine yerler. Yengeçlerin favori yemekleri tatlılardan ziyade göz dolduran uğraştırıcı yemeklerdir. Gerçek bir yemek yeme sanatını gözle izlemek için yengeçleri sofra başında izlemek yeterli olur.

4- Aslan Burcu

Her şeyin en iyisine talip mükemmeliyetçi aslan burçları tam bir gurmedir. Yeni lezzetlere açık ve en iyi lezzetleri yerinde tatmaya gidecek kadar da yemek yeme konusunda usta kişilerdir. Ne kadar yeseler de doymak bilmezler.

Abur cubura olan düşkünlüklerinin yanında bol tereyağlı künefe başta olmak üzere insanların üst üste yemekte zorlandığı pek çok yemeği aynı anda yiyecek kapasiteye sahiptirler.

5- Başak Burcu

Titizliği ile meşhur başak burçları ile yemek yemek başlı başına bir meziyettir. Özellikle bol yemekli altın günleri tam başaklara göredir. Tabak tabak yeme hissi her yapılanın tadına bakma hissi derken başaklar ortamın en çok yiyen tipleri olurlar.

Bir yerde yemek yenecekse başaklar davet için can atarlar. Sakin ve sevimli duruşları yemek yerken çok daha muzip bir hal almaktadır. Bir masada yer alan tüm yemekleri tek başına tadına vara vara yemek için yaratılmışlardır.

6- Yay Burcu

Yay burcu mizaç olarak zaten topludur. Mutfak konusunda oldukça marifetli olmaları bir yandan ne pişse tadına bakma olayının komple önünü açmaktadır. Eh tabi yemek yemede usta yaylar için de mutfağa girmek tam bir tehlikedir. Çünkü ne bulursa yeme konusunda asla sınır tanımazlar.

Öyle abur cubur değil mutfakta yapılan özellikle hamur işi ve tatlılar konusunda asla hayır diyemez. Bir de farklı lezzetlere karşı içinde durduramadığı bir mide daha taşır gibidir. O lezzetin peşine düşer ve onu da yerinde orijinal hali ile yer.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!