featured

Uçan Süpürge Gören Kurye O Anları Anlattı: Teslimat Yapıyordum Havada Uçan Bir Süpürge Gördüm!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika’da bir teslimat sürücüsü, havada kendi kendine uçan bir süpürgeyi görünce şaşkına döndü. Kısa sürede internette viral olan video internet kullanıcıları için şok etkisi yarattı.

@theonenamedlucca kullanıcı isimli Lucca, TikTok’ta yüklediği bir video ile olağandışı bir olayı fark ettiğini duyurarak sosyal medyanın adeta gündemine oturdu. Bir süpürgenin havada hiçbir şeye tutmadan, rüzgarda yavaşça hareket ettiğini söyleyen Lucca aynı zamanda görüntüyü internete koyarak infial etkisi yarattı.

Ancak kısa sürede sosyal medyada popüler olan videoya TikTok kullanıcılarının bir çoğu inanmadı ve Lucca’nın, adeta bir Harry Potter filminden bir sahneyi andıran görüntüleri kendisinin oynayarak yaptığını iddia etti.

Videoda şaşkınlığını gizleyemeyen Lucca şunları söylüyor:

“Dışarıda teslimat yapıyordum, bu da ne? Uçan bir süpürge var! Sadece uçuyor! Cidden, kablo yok, ip yok, bağlı olduğu hiçbir şey yok, bu da ne?

Video kısa sürede bir çok haber sitesinde viral oldu ve bazı insanlar görüntülerin gerçek olup olmadığını sorguladı. Konuyla ilgili videonun orjinal sahibi Lucca ise videonun gerçek olduğunu ve yanında ki bir arkadaşının da bu enteresan olaya tanık olduğunu söyleyerek ısrar etti.

Daha sonra Lucca isimli genç videoya inanmayanlar için hızını alamadı ve ayrıca çevrede aynı görüntüleri gören başka insanlarla da konuşarak uçan süpürge görüldüğünü doğruladı.  Siz ne düşüyorsunuz? Uçan süpürge vakası gerçek olabilir mi?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!