featured

League of Legends Arcane 2021 Netflix’te Yayına Girdi | İşte Riot Games’in Gözdesi League of Legends Arcane!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

League of Legends Arcane Netflix üzerinde milyonlarca kullanıcının beğenisine sunuldu. Riot Games tarafından geliştirilen dünyanın en popüler oyunlarından biri olan League of Legends (LoL) oyunun dizisi Arcane Netflix platformunda yayınlandı. 

https://www.youtube.com/watch?v=uleaLuOTucI

İlk olarak 3 bölümle Netflix platformunda yayınlanan League of Legends Arcane toplamda 9 bölüm olmak üzere her hafta 3 bölüm yayınladı. İşte merakla beklenen League of Legends Arcane konusu ve Arcane imdb puanı…

League of Legends Arcane Dizisi Konusu Nedir?

Arcane, League of Legends’ın yaratıcılarından yeni bir animasyon dizisidir .Hikaye, ütopik Piltwoff bölgesinde ve ezilen yeraltı şehri Zuan’da geçiyor. Dizi, iki efsanevi League of Legends şampiyonunun doğuşunu ve onları ayıran güçlerin hikayesini anlatıyor.

LoL karakterlerinin yer aldığı League of Legends Arcane dizisi Piltworth’te ve Zuan’ın baskı altındaki zindanında gerçekleşiyor. Arcane dizisinin bölümleri aşağıdan yukarıya bu iki bölgedeki iki karakterin hikayesini anlatıyor ve hikaye bu savaştan sağ kurtulan Van der’in şehirlerarası savaşta ailesini kaybeden Fan (Jinx) ve Wei’yi evlat edinmesiyle başlıyor. 

League of Legends’ın yaratıcılarından çıkan Arcane, zengin ve ışıltılı Piltworth şehri ile Zuan’ın karanlık yeraltı bölgesi arasındaki şiddetli çatışmada iki efsanevi şampiyonun doğumunun hikayesine odaklanıyor.

1- Leauge of Legends Arcane Kaç Bölüm Yayınlandı? 

League of Legends Arcane Netflix platformunda ilk olarak 3 bölüm yayınlamıştı. İşte 7 Kasım 2021’den beri toplamda 9 bölüm olmak üzere her hafta 3 bölüm yayınlayan Arcane dizisi ve yayın tarihleri:

1. Bölüm: Zıtlıklarla Dolu Bir Dünyaya Hoş Geldin – 7 Kasım 20212. Bölüm: Bazı Gizemler Gizli Kalmalı – 7 Kasım 20213. Bölüm: Değişim için Şiddet Uygulamak – 7 Kasım 20214. Bölüm – 13 Kasım 20215. Bölüm – 13 Kasım 20216. Bölüm – 13 Kasım 20217. Bölüm – 20 Kasım 20218. Bölüm – 20 Kasım 20219. Bölüm – 20 Kasım 2021

2- League of Legends Arcane Karakterleri 

Arcane’nin hikayesi, League of Legends evrenindeki iki ünlü karakter olan Jinx ve Vi etrafında dönüyor. Dizideki önemli karakterler ve seslendirenlerin ismi şöyle:

VI (Hailee Steinfeld)Jinx (Ella Purnell)Jayce (Kevin Alejandro)Caitlyn (Katie Leung)Silco (Jason Spisak)Mel (Toks Olagundoye)Vander (JB Blanc)Viktor (Harry Lloyd)

3- League of Legends Arcane İzlemek Ücretli mi?

Dizinin yayınlandığı platform Netflix elbette ki ücretli bir platform. Farklı planlar ile ödeme yöntemi seçerek dilediğiniz içeriklere ve Arcane dizisine erişebilirsiniz.

4- League of Legends Arcane 2. Sezon Ne Zaman?

Riot Games henüz resmi 2. sezon duyurusu yayınlamadı. Ancak sızdırılan bilgilerden Riot Games, Arcane’nin ilgisinden oldukça memnun görünüyor. Ayrıca Arcane sayesinde League of Legends oynama oranları da arttı. Daha önce de belirtildiği gibi Arcane, 10 yıllık bir geçmişe sahip olan League of Legends evrenine dayanmaktadır. 

5- League of Legends Arcane 2. Sezon Konusu Ne Olacak?

League of Legends Arcane için yayınlanan ilk 9 bölümde League of Legends dünyasının sadece küçük bir kısmını görüyoruz. İlk sezonda Jinx ve Wei kardeşlerin yollarının nasıl ayrıldığına tanık olsak da ilerleyen birkaç sezonda tamamen farklı bir dünyaya ve çağa geçmemiz muhtemel görünüyor.

Riot Games, Arcane’nin gelecek sezonu hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Ancak ilk sezonun başarısını göz önünde bulundurursak, önümüzdeki aylar içinde yeni bilgilerin paylaşılabileceğine inanıyoruz.

6- Arcane İmdb Puanı Kaç? 

League of Legends Arcane, IMDb’de 9.4/10 gibi yüksek bir puan aldı ve 31.000’den fazla oyla bu kadar yüksek bir puan alarak inanılmaz bir başarı olarak kabul edildi.

Özetle, Arcane’nin ikinci sezonunun yakında yayınlanacağı söylenebilir. Ancak bu sezon ne zaman karşımıza çıkacağını kestirmek şimdilik mümkün değil. Riot Games herhangi bir haber yayınlayana kadar League of Legends Arcane 2. sezon çıkış tarihi hakkında yorum yapmak imkansız görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!