featured

Cemre Gümeli Kimdir? Barbaroslar Dizisinin Sevilen Oyuncusu Cemre Gümeli Sevgilisi Kimdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cemre Gümeli kimdir? Son olarak Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı adlı dizi ile karşımıza çıkan Gümeli, aslında bu sektörde uzun yıllardır tanınıyor. Genellikle yardımcı oyuncu olarak görmeye alışık olduğumuz güzel oyuncu, Yalı Çapkını dizisiyle de başarılı bir çıkış yaşamayı başardı. Bu çıkış onun, özel hayatının fazlasıyla merak edilmesi ve araştırılmasına neden oldu. Peki, Cemre Gümeli kimdir? Cemre Gümeli kaç yılında doğdu? İşte yanıtları…

Cemre Gümeli Kimdir? Cemre Gümeli Kaç Yaşında?

Midilli’den çıkan 4 kardeşin tehlikelere göğüs gererek yükselmeleri sonrasında denizin fatihi olmalarını anlatan, Barbaroslar dizisinde oyuncu Meryem karakterine hayat vermiştir.

Cemre Gümeli kimdir? Yalı Çapkını yeni sezon oyuncu kadrosunun açıklanması ile bir adım öne çıkan Cemre Gümeli 1993 doğumludur. Bu nedenle oyuncunun 27 yaşında olduğu bilinmektedir. 24 Eylül doğumlu olan Cemre Gümeli burcu ise Terazidir.

1- Cemre Gümeli Nereli? Cemre Gümeli Ailesi Kimdir?

Cemre Gümeli kimdir ve nereli? Görünümü ile tam bir Osmanlı kızı profili çizen Gümeli’nin aslen nereli olduğu bilinmemektedir. Ancak oyuncunun doğma büyüme İstanbullu olduğu bilinmektedir.

Oyuncunun ailesinin tamamı uzun yıllardır İstanbul’da yaşantısını sürdürmektedir. Ancak Gümeli’nin büyük bir üne kavuşması sonrasında ekranlarda yer almamayı tercih etmişlerdir. Cemre Gümeli Gaye Gümeli adlı bir anneye, Doğan Gümeli adındaki bir babaya sahiptir.

2- Cemre Gümeli Kaç Kardeş?

Cemre Gümeli kaç kardeş? Cemre Gümeli’nin bir evin bir kızı olduğu ve kardeşinin bulunmadığı bilinmektedir.

3- Cemre Gümeli Ne Mezunu?

Cemre Gümeli kimdir kısmında merak edilen bir diğer detay ise ne mezunu olduğudur. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Şişli Terakki Vakfı lisesinden mezun olan oyuncu, daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi bölümünü kazanmıştır.

Oyuncu aynı zamana bu bölüme ek olarak Medya ve İletişim Sistemleri bölümü ile çift anadal yapmıştır. Henüz liseye giderken, tiyatroya olan ilgisini fark eden oyuncu, lise yıllarında tiyatro kulüplerinde yer almıştır.

Üniversite yıllarında bu ilgisi giderek artan Gümeli, çeşitli ekiplerde ve kısa filmlerde yer aldı. Müzikal tiyatro ve Clown eğitimleri alan Cemre Gümeli bu alanda kendisini bir hayli geliştirdi.  Almanca ve İngilizce konuşabilen oyuncu, Royal Academy of Dance’den sertifikalı bale eğitimine sahiptir.

4- Cemre Gümeli Boyu ve Kilosu Kimdir?

Cemre Gümeli boyu ve kilosu açısından ekranlara fazlasıyla yakıştırılıyor. Kilo kontrolü içi çok sağlıklı beslenmeye çalıştığını ifade eden oyuncu 1.72 boyunda 55 kilodadır.

5- Cemre Gümeli Dizileri Neler? Cemre Gümeli Filmler ve TV Şovları

Cemre Gümeli dizileri aslında sayılı olsa da projelerin tamamı oldukça güçlüdür. Oyuncu bir dizide ya da benzeri projelerde yer almak öncesinde New York’a giderek, Meisner tekniği üzerinde çalışmaya başlamıştır. Türkiye’ye döndükten sonra oyuncu dizi sektörüne resmen giriş yaptı.

İlk olarak Tatlı İntikam dizisinde yer alan oyuncu, daha sonra Servet ve Elimi Bırakma dizilerinde rol aldı. 2017 yılında 50 kişilik Kumbaracı ekibine dahil olan Cemre Gümeli, Shakespeare’nin 3. Richard oyununda Lady Anne karakterine hayat vermişti.

Bir dönem Cemre Gümeli Bay Yanlış dizisinin Deniz karakterini canlandırdı. Dizinin reyting sebebiyle bitirilmesi yüzünden projeden ayrılmıştı. Bir süre ekranlarda göremediğimiz Cemre Gümeli daha sonra ise Barbaroslar adlı dizide Meryem karakterine hayat vermişti.

Cesur, güzel ve merhametli bir karakter olan Meryem, bu dizide en göz olduran isimlerden biri olarak öne çıkmayı başarmıştı. Oyuncu şimdilerde ise Yalı Çapkını dizisinin kadrosunda yer alıyor. Ferit’in fizyoterapisti Talih karakterine hayat verecek olan Gümeli, daha ilk yer aldığı bölüm itibariyle büyük ilgi topladı.

6- Cemre Gümeli Evli mi? Cemre Gümeli Sevgilisi Kim?

Cemre Gümeli evli mi? Sevilen oyuncu hayatı boyunca hiç evlilik yapmamıştır. Evlilik konusunda tereddütlerinin olduğunu belirten oyuncu, evlenmeyi düşünmediğini ise açıkça ifade etmektedir. Cemre Gümeli sevgilisi var mı bilinmemektedir. Oyuncu uzun bir süredir kimse ile anılmıyor.

7- Cemre Gümeli Serkay Tütüncü Arasında Neler Oldu?

Bir dönem Cemre Gümeli kimdir kısmında oyuncu ile Serkay Tütüncü arasında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Hem Tatlı İntikam hem de Bay Yanlış dizilerinde çalışma fırsatı bulan ikili, birbirine oldukça yakışıyordu.

Bay Yanlış dizisinin bitmesi ile birlikte aşk yaşadıkları iddia edilen ikili aşkı yalanladı. Aralarında yalnızca iş ilişkisi olduğunu belirten ikili, bu projenin bitimi ile birlikte arkadaşlıklarının bittiğinin de altını çizmişti. Serkay Tütüncü’nün eski sevgilisi İlayda Alişan kimdir merak ediyorsanız tıklayınız.

8- Cemre Gümeli Estetikli mi? Cemre Gümeli Estetiksiz Hali Nasıl?

Peki Cemre Gümeli kimdir ve estetikli mi? Kusursuz ve sade bir güzelliği olduğu görülen Gümeli hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre güzel oyuncu bir dizi ameliyat geçirerek bu duru ve kusursuz güzelliğe kavuşmuştu.

Cemre Gümeli ise bu iddiaları yalanlayarak, hiçbir şekilde estetik ameliyat geçirmediğini ifade etti. Cemre Gümeli estetiksiz hali olarak gösterilen eski ve yeni hali arasında ise önemli bir fark bulunmuyor.

9- Cemre Gümeli İnstagram Hesabı Nedir?

Cemre Gümeli hayranları oyuncuyu daha yakından takip ederek, özel yaşantısı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyebiliyor. Sosyal medya üzerinden hayranları ile sık sık iletişime geçmeye çalışan Cemre Gümeli İnstagram hesabı @cemregumeli şeklindedir. Oyuncunun İnstagram hesabı üzerinde ortalama 850 bin kişilik takipçi kitlesi bulunmaktadır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!