featured

Tercüme Sektörünün Parlayan Yıldızı: Balkan Tercüme

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zirvenin değişmez ismi olan Balkan tercüme tüm dillerde yeminli tercüme hizmeti vermesi ile oldukça beğeni toplamaktadır. Her alanda uzman, bilirkişi, kaliteli kadrosu ile güler yüzlü ve güvenilir hizmetin doğru adresi olan Balkan Tercüme Ankara ve İstanbul’da şubeleri yer alan kurumsal bir tercüme bürosudur. Çeviri sektöründe zirvedeki yerini koruyan Balkan Tercüme bürosu başta noter yeminli olmak üzere yeminli, teknik, ticari, hukuki, adli, yazılı metin çevirilerinde de Noter onaylı çeviri hizmetleri vererek alanında oldukça büyük başarılara imza atmaya devam etmektedir.

Bunun yanı sıra yapılan tüm anlaşmaların dışında her daim kaliteli hizmet kapsamında başta Dış İşleri Onayı olmak üzere Ticaret Odası, İşlem Tasdiği hizmeti, Kaymakamlık ve Valilik Onayı, Noter Onayı, Onayı ve Konsolosluk işlemleri gibi tüm hizmetleri kolaylıkla vermeye başlanmıştır.

Çeviri sektöründe rakip tanımayıp zirveyi kimseye kaptırmak istemeyen Balkan Tercüme müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutması ile bilinmektedir. Bunun yanı sıra Balkan Tercüme bürosu tüm bu çeviri hizmetlerinin yanı sıra ardıl, simultane çeviri ve simultane sistem kiralama hizmetlerinde oldukça kaliteli ve güler yüzlü hizmetler gerçekleştirmektedir.

Hangi Dillerde Tercüme Hizmeti Veriliyor?

Çeviri sektöründe rakiplerine oldukça fazla fark atan Balkan Tercüme bürosu kaliteli ve güler yüzlü ekibi sayesinde her zaman gelişmeyi ve ilerlemeyi benimsemiştir. Çeviri sektörünün vazgeçilmez isimlerinden biri olan Balkan Tercüme iddialı çalışmaları ile adeta göz kamaştırıyor.

YouTube video

Balkan Tercüme anlaşmış olduğu tüm barolarda yer alan avukatlara ve stajyer avukatlara  başta İngilizce olmak üzere Almanca, Norveççe, Romence,Kırgızca,  Ukraynaca,  Arnavutça,Flemenkçe, Makedonca, Bulgarca, Hintçe,Yunanca,İtalyanca, Danca,Lehçe, Macarca, Fince, Estonca,Nepalce , Urduca,Özbekçe, Türkmence, Gürcüce  Slovakça, Çekçe, Uygurca, Letonca, Belarusça,Tatarca, Korece, Japonca, Tayca, İbranice, Moğolca, Çince, Azerice, Portekizce,  İsveçce, Litvanca, Fransızca, Almanca, Rusça, İzlandaca, Boşnakça, Slovence, Hırvatça, Sırpça, Makedonca, Katalanca, İspanyolca, Farsça, Kazakça, Bengalce gibi Adli, Teknik, Ticari, Yeminli, Noter Yeminli, Sözlü, Simültane  Hukuki, Ardıl ya da Yazılı hizmetler vermektedir. Balkan Tercüme müşteri memnuniyetini ön planda tutması ile bilinmektedir. Yapılan her işte olası bir sorun ile karşı karşıya kalındığı vakit derhal iletişim birimleri destek sağlamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!