featured

En İyi Doğalgaz Kombi Modelleri Nelerdir | Kombi Markaları Nelerdir? Hangi Kombiyi Almalıyım 2022?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi doğalgaz kombi modeli tercih edildiğinde, yaşam alanlarında daha konforlu ve sağlıklı doğalgaz kullanımı mümkün olabilecektir. Türkiye’de doğalgaz kombisi denildiğinde onlarca farklı model ve markanın bulunduğu söylenebilecektir. Hal böyle olunca hangi model ve markanın seçilebileceği konusunda büyük tereddütler yaşanacaktır. Peki, en iyi doğalgaz kombi modeli nasıl seçilir? En iyi doğalgaz kombisi hangisi? Hangi kombiyi almalıyım? 24 kw kombi kaç petek ısıtır?

En İyi Doğalgaz Kombi Çeşitleri Nelerdir? Doğalgaz Kombisi Neye Göre Seçilmeli?

En iyi doğalgaz kombi markaları nelerdir? Kombi modellerinde marka ve model içeriği oldukça fazla olduğu için öncelikle ihtiyacın ne olduğu belirlemek ve buna göre hareket etmek gerekecektir. En iyi doğalgaz kombisi için öncelikle şu detayların belirlenmesi ve bu doğrultuda model araştırmasının yapılması önerilir;

YouTube video
Evin ısı kaybının belirlenmesi,Pencerelerin tipi ve büyüklüğünün belirlenmesi,Evin cephesinin belirlenmesi,Binadaki yalıtım durumunun bilinmesi,Binanın duvarında kullanılan malzeme içeriğinin bilinmesi şeklindedir.

Yukarıdaki kriterlere yer vererek, hangi marka kombi tercih edilmeli sorusuna yanıt bulabilirsiniz. Bunun dışında en iyi doğalgaz kombi seçiminde; kombinin üretim yeri, enerji verimliliği, TSE belgesi, kombinin özellikleri, yetkili servisleri, genel kullanıcı yorumları gibi detaylara da yer vermek gereklidir. İşte tüm bu kriterleri baz alarak sizler için hazırladığımız en iyi kombiler sıralaması 2022 listesi…

1- En İyi Doğalgaz Kombisi Markaları: Buderus Logamax Plus

En iyi Buderus kombi hangisi? Almanya üretimi olan Buderus markalı en iyi doğalgaz kombi tasarımları hiç kuşkusuz Logomax modelleri olacaktır. Büyük yaşam alanları için oldukça uygun olan bu modeller, enerji tüketimi ve yüksek yoğuşma özelliği bakımından bir adım öne çıkmaktadır.

Bu uzun ömürlü ve dayanıklı en iyi doğalgaz kombisi %97’lere varan enerji verimliliği sağlamaktadır. Opsiyonel kontrol sistem ünitesine sahip Buderus Logomax modeller 24 kw ile 33 kw aralığında nominal ısı kapasitesi sunabilecektir. Buderus kombi fiyatları özellikleri ve dayanıklılığı baz alındığında oldukça ekonomiktir.

2- Viessman Vitodens

En çok satılan kombi markası hangisi? En iyi doğalgaz kombi modellerinden biri olan Viessman yine Almanya üretimi bir cihazdır. %109’a varan enerji verimliliği ile beğeni toplayan Vitodens, yüksek verimli pompa tasarımı ile çok az miktarda enerji tüketir. 35 kw nominal ısı kapasitesi bulunan Vitodens, düşük ses seviyesi ile ev sakinlerini rahatsız etmeyecektir. Bu en iyi doğalgaz kombisi, uygun fiyat içeriği sayesinde hemen herkes tarafından tercih edilebilecektir.

3- Alarko Seradens

En az yakıt tüketen kombi markası hangisi? Alarko Seradens İtalya menşeili en iyi doğalgaz kombi tasarımları içerisindedir. %100 enerji verimliliği bulunan cihaz, estetik ve modern tasarımı ile tüm yaşam alanlarında şık bir görünüm sunacaktır. En iyi doğalgaz kombisi modelleri arasında nominal ısı kapasitesi 24 kw ila 36 kw ulaşabilen nadir modellerdendir. Çevre dostu malzeme içeriği ile tasarlanan bu en iyi doğalgaz kombi

markası, düşük emisyon oranı ile de bilinmektedir.

4- En İyi Doğalgaz Kombi Modelleri: Bosh Condens

Bosh Condens kombi markaları ve fiyatları bakımından kullanıcıları tatmin edecek bir tasarımdır.  En iyi doğalgaz kombisi içerisinde gösterebileceğimiz bu model ilgili yetkili servis hizmeti sayesinde bakım, onarım ve tamirat işlemlerini gerçekleştirebilecektir. En iyi yoğuşmalı kombi yorumları alan Bosh Condens, 24 kw ısı kapasitesi ve %109 enerji verimliliğinin yanı sıra sessiz çalışma ve ergonomik tasarımı ile de dikkat çekmektedir.

5- Airfel Digifel Premix

En iyi doğalgaz kombisi listesinde yer verdiğimiz Airfel Digifel Premix ise İtalya merkezli bir markadır. Nominal ısı kapasitesi 40 kw kadar çıkabildiğinde 240 metrekareyi aşan yaşam alanları için dahi tercih edilebilecektir. LCD ekran, kolay kullanım, dijital ekran, yüksek tasarruf, düşük gaz tüketimi ve ergonomik tasarımı beğeni toplayan özellikleri içerisindedir. Yoğuşmalı olan ve en iyi kombi yorumları alan Airfel, ülkemizde yeni bir piyasa oluştursa da tutulacağa benziyor.

6- Demirdöküm Nitromix Plus

Fransa menşei olarak karşımıza çıkan Demirdöküm Nitromix plus son yılların en iyi doğalgaz kombi marka ve modelleri arasındadır. Haftalık olarak programlanabilen cihaz, estetik ve modern tasarımı ile göz doldurmaktadır. 30 kw nominal ısı kapasitesi, düşük gaz tüketimi ve tasarruflu bir model oluşu, kullanıcıların rağbet etmesini sağlamaktadır. Ayrıca fiyat performansı bakımından en iyi kombi fiyatları 2022 listesinde yer alabileceğini söyleyebilmekte mümkündür.

7- Baymak Duo Tec Premix

En iyi doğalgaz kombisi listemizde Baymak’ın son modeli olarak bilinen Duo Tec Premix de bulunmaktadır. Bu markanın kombi fiyatları, performansı açısından ekonomik oluşu ile de beğeni toplamaktadır. Hollanda menşeili olan bu cihaz çift eşanjörlü, arıza teşhis edebilme, düşük elektrik tüketimi, paslanmaz çelik yapısı ve LCD ekran sistemi gibi özellikleri ile bilinmektedir. Yoğuşmalı kombi türleri arasında olan Baymak Duo, en iyi kombi markası ve modelleri içerisinde gösterilebilecektir.

8- Vaillant EcoTEC İntro

Ekonomik tüketim özelliği sunan EkoTec en iyi doğalgaz kombi modelleri listemizde yer verilen bir cihazdır. Gelişmiş teknolojileri ile dikkat çeken bu cihazda düşük yakıt sarfiyatı, düşük su basıncı ile çalışabilme, gelişmiş eşanjör, paslanmaz çelik gövde, modern tasarım, yüksek ısı konforu gibi özellikler barınmaktadır. Yoğuşmalı en iyi kombi markası içeriklerinden biri olan Vaillant, Alman markası olarak da kullanıcılarından tam not alabilmektedir.

9- E.C.A Proteus Premix

Yerli ve en iyi doğalgaz kombisi içeriklerinden biri olan E.C.A gelişmiş özellikleri bakımından ithal cihazları aratmayacaktır. 17 farklı emniyet sistemi barındıran bu cihazda 1:4 modülasyon yapısı ve ERP uyumu bulunmaktadır. Yüksek güvenlik ve donmaya karşı dayanıklılık barındıran cihaz, 35 kw nominal ısı kapasitesi ile ısınma konusunda büyük konfor sağlayacaktır. Wi-fi ile uzaktan kontrol edilebilmesi ise diğer model ve markalar arasından sıyrılmasını sağlayan diğer detaydır.

10- Warmhaus EWA

En iyi doğalgaz kombisi hangisidir? Bu soruya yanıt olabilecek bir diğer modelimiz ise Warmhaus EWA cihazıdır. Sadece 26 kw enerji tüketimi bulunan cihaz, çevre dostu olması açısından büyük avantaj sağlayabilecektir. Diğer kombilere nazaran daha sesli olan bu üründe yüksek emniyet sistemi, sağlam ve modern tasarım, düşük yakıt tüketimi ve maksimum tasarruf özelliği bulunmaktadır. Yerli üretim olan ve en iyi doğalgaz kombi seçenekleri arasında olan bu cihaz, kullanıcı yorumları baz alındığında büyük ölçüde beğeni toplamaktadır. 

Daha fazla kombi markası ve açıklamaları için bu yazıya göz atabilirsiniz. 

En güncel kombi fiyatları için tıklayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!