featured

Ankastre Set

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankastre setler mutfağımızda en çok kullandığımız, fırın, ocak ve davlumbaz üçlüsünden oluşan setlerdir. Bu eşyaların günlük hayattaki kullanım sıklığı her evde değişiklik gösterir. Fakat dayanıklılıklarını ve performanslarını kaybetmemeleri adına eşyaları dikkatli ve temiz kullanmak, hem ömürlerini uzatır hem de sizi kısa vadede eşyaları yenileyerek yeniden yüklü bir masrafa girmekten kurtarır. Ankastre set modelleri her zaman farklı konseptlerle desteklenmektedir.

Ankastre Set Modelleri

Günümüzde artık pek çok farklı model kullanılmaktadır. Mutfağın ve dolap kapaklarının rengiyle uyum içerisinde olmasına dikkat edilerek alınan bu eşyalar göze hitap etmekte ve bütüncül bir görüntü sağlamaktadır.

Bu modelleri seçerken, aldığımız ürünlerin özellikleri de hayli önemlidir. Örneğin alacağımız fırında, turbo özelliği, fırın içi hacmi görsel olarak dijital olması, buharda pişirme özelliğine sahip olup olmaması kişiden kişiye değişiklik gösteren tercihlerdendir.

Ankastre ocaklarda ise göz sayısı, yüzey malzemesi, ateşleme şekli ve gaz emniyet sisteminin olup olmaması önemli özelliklerindendir. Davlumbazlarda veya aspiratörlerde ise dokunmatik sistem, ışık rengi ve miktarı gibi ufak tercihler yapabilirsiniz. Kendinize uygun ankastre setlere https://www.kumtel.com/ankastre-set adresinden ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!