featured

Mancium Token Metaverse Felsefesine Adapte Olacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geliştirdiği oyun ve yeni teknoloji girişimleriyle, blok zinciri dünyasında yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Mancium Token, sisteminde yer alan tüm oyunları da kademeli olarak Metaverse felsefesine uyumlu hale getirecek. Bilindiği üzere Metaverse, geleceğin yeni dünyası olarak adlandırılıyor. Bu konuda başta Facebook, Adidas ve Nike gibi şirketlerin de devasa yatırımlarının olduğu biliniyor. İşbu haberler sonrası Manc Token da platformda yer alacak tüm oyunları metaverse evrenine dahil edecek. Böylece geleceğin temellerini atmış olacak.

Metaverse Evreninde Mancium Token Oyunları Fırtına Estirecek

Hali hazırda birçok teknolojik girişimin milyarlarca dolar yatırım yaparak dahil olduğu Metaverse evrenine, Mancium Token da geliştirdiği oyunlar ile katılacak. İnternet dünyasının yanı sıra kişisel hayatın da vazgeçilemez bir parçası haline geleceği düşünülen Metaverse felsefesinde Manc Token oyunların yer alması da hem tokenin değerini artıracak hem de yatırımcıları memnun eden bir girişim olacak. Özellikle VR gözlükleriyle hali hazırda denemeleri yapılan Metaverse felsefesinin ileriki yıllarda farklı araçlarla da sunulabileceği konuşuluyor. Oyun ekosisteminin de insanların hayatında önemli bir noktada olduğu düşünülürse Mancium Token Metaverse evreninde fırtına gibi esecek.

Global Games Market araştırmasına, Y kuşağı oyuncularının %55’i kripto para varlığına sahip. Her üç oyuncudan ikisi, oyun oynarken kripto para birimini daha fazla kullanmak istiyor. Oyuncuların yüzde yetmiş beşi, oyundaki varlıklarını diğer platformlarda kullanabilecek şekilde kripto para birimlerine dönüştürmeyi arzu ediyor. Tüm bunların yanı sıra oyun severler kripto ekosistemi de adapte olmaya oldukça istekli.

Metaverse Nedir?

Metaverse, sanal gerçeklik aracılığıyla erişilebilen dijital ve sürükleyici bir dünyadır. Artık VR’de basit bir video oyunu değil, arkadaşlarınızın avatarlarıyla tanışabileceğiniz, dijital mağazalarda uzmanlaşmış kişiler bulabileceğiniz, konserlere katılabileceğiniz, kulüplere gidebileceğiniz ve hatta çalışabileceğiniz, Zoom’daki toplantıları VR ortamındaki toplantılarla değiştirebileceğiniz açık bir ortam.

Metaverse kavramından ilk kez Neal Stephenson’ın 1992 tarihli Snow Crash romanında bahsetmiştir. En yalın tabiriyle metaverse, çeşitli sanal alanları birleştiren ve dünyanın dört bir yanındaki kullanıcıların buluşmasına, sohbet etmesine, çalışmasına ve birlikte oyun oynamasına olanak tanıyan çevrimiçi, 3B evrendir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!