featured

Seda Sayan Eşleri Kimler? Seda Sayan Kaç Kere Evlendi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seda Sayan eşleri kimlerdir? Seda Sayan Eşlerinin İsimleri nedir? Seda Sayan boşandığı eşleri gibi konular gündemden düşmeyen Seda Sayan hakkında en merak edilen konular arasında yer alıyor.

58 yaşındaki ünlü şarkıcı ve oyuncu Seda Sayan, 58 yıllık hayatına imam nikahlı eşleri de dahil olmak üzere toplamda 7 evlilik sığdırdı.

Magazin dünyasında “Kadırgalı Seda” olarak bilinen Seda Sayan’ın her beraberliği ve her evliliği de magazin dünyasına bomba gibi oturdu.

Seda Sayan Eşlerinin İsimleri Neler? Seda  Sayan  Kaç  Kere  Evlendi?

seda-sayan-esleri

Seda Sayan, oyunculuğu ve şarkıları ile hem gözleri hem de kulakları dolduran performansları ile her dönemin popüler isimleri arasında yer alıyor. Kariyerindeki başarısının yanı sıra Seda Sayan eşleri ile de magazin dünyasında gündemden düşmeyen bir insan olmayı başarmıştır.

İmam nikahlı birliktelikleri ile birlikte toplamda 7 evlilik yapan Seda Sayan’ın eşleri arasında futbolcudan şarkıcıya, motorcudan yönetmene kadar birçok isim bulunuyor.

Seda Sayan eşleri isimleri evlilik tarihleri:

  • Rıdvan Kılıç (eski futbolcu) Mayıs 1987
  • Sinan Engin (eski futbolcu, yeni spor yorumcusu) 1990-1995
  • Mahsun Kırmızıgül ( şarkıcı, yönetmen, oyuncu) 1995-1997
  • Soner Yapacık Ağustos 1998-Ocak 1999
  • Tuncay Kıratlı (iş adamı) Nisan 2000-Ocak 2001
  • Gökhan Şükür (eski futbolcu) 2004-2005
  • Onur Şan (oyuncu ve şarkıcı) Şubat 2008-Şubat 2010
  • Çağlar Ökten (Müzisyen) 24 Nisan 2022

Seda Sayan Evlilikleri ve Özel Hayatı

Seda Sayan, ilk evliliğini Rıdvan Kılıç ile Mayıs 1987’de gerçekleştirdi, ancak bu evlilikleri Aralık 1987’de sona erdi. İkinci evliliğini Sinan Engin ile 1990 yılında yaptı, ancak 1995 yılında boşandı. Bu evlilikten Oğulcan adında bir oğlu dünyaya geldi. Ardından, Mahsun Kırmızıgül ile üç yıl süren bir ilişkisi oldu.

Üçüncü eşi Soner Yapcacık ile 25 Ağustos 1998’de evlendi, ancak Ocak 1999’da boşandı. Dördüncü evliliğini Tuncay Kıratlı ile Nisan 2000’de yaptı, ancak Ocak 2001’de boşandı. Sonrasında, futbolcu Hakan Şükür’ün kardeşi Gökhan Şükür ile 2004 yılında evlendi ve bir yıl sonra boşandı. Ayrıca, Türkücü Nihat Doğan ile nişanlanan ancak evlilik öncesinde ilişkileri sona eren bir dönem yaşadı.

Seda Sayan, Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan ile 1 Şubat 2008’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılan nikâhla Çırağan Sarayı’nda evlendi. Ancak Sayan ve Şan, Şubat 2010’da boşandı. Aralık 2017’de mahkeme kararıyla doğum tarihi 30 Aralık 1962 olarak değiştirildi.

2014 yılında, Ankaralı Turgut’a yönelik hakaret nedeniyle 5 yıl denetimli serbestlik ve 6 bin lira adli para cezasına çarptırıldı. 24 Nisan 2022 tarihinde ise bir süredir birlikte olduğu müzisyen Çağlar Ökten ile evlendi.

Seda Sayan Eski Eşleri Kimlerdir? Seda Sayan Boşandığı Eşleri

İlk evliliğini 26 yaşında yapan Seda Sayan, sanat ve futbol camiasında da ün yapmış birçok isimle dini ve resmi evlilikler yaptı. Seda Sayan’ın koca listesinde Mahsun Kırmızıgül, Gökhan Şükür ve Onur Şan gibi ünlü isimler de yer alıyor.

7 evlilik yapmasına rağmen evlilikleri kısa süren Seda Sayan’ın sadece tek evliliğinden Oğulcan adından bir oğlu olmuştur. Diğer 6 evliliğinde ise Seda Sayan’ın çocuğu olmamıştır.

1- Seda Sayan Eşleri: Rıdvan Kılıç

seda-sayan-esleri
Seda Sayan Eşleri Kimler?

Seda Sayan, ilk evliliğini Rıdvan Kılıç ile 26 yaşında nikah masasına oturarak yaptı. Futbolcu olan Rıdvan Kılıç, bir süre Galatasaray takımının asil kadrosunda yer aldı. Seda Sayan ile Rıdvan Kılıç evliliği, hızlı bir serüven oldu.

Seda Sayan, ilk evliliğini Rıdvan Kılıç ile Mayıs 1987’de gerçekleştirdi, ancak bu evlilikleri Aralık 1987’de sona erdi.

2- Seda Sayan Sinan Engin Evliliği

seda-sayan-esleri

Rıdvan Kılıç ile olan evliliğini bitirdikten sonra Seda Sayan’ın karşısına Sinan Engin çıktı. Tıpkı Rıdvan Kılıç gibi futbolcu olan Sinan Engin, Seda Sayan’ın fotoğraflarını gördükten sonra ünlü şarkıcıya aşık olur ve sürekli Seda Sayan’ın maksim sahnesine giderek kendisine aşık etmeye çalışmıştır.

Bu çabaya kayıtsız kalamayan Seda Sayan, 1990 yılında Sinan Engin ile nikah masasına oturmuştur. Bu evlilik içerisinde hamile kalan Seda Sayan’ın bu evlilikten Oğulcan adında bir oğlu olur. 1995 yılında ise Seda Sayan, Sinan Engin ile boşanma kararı alır ve hızlıca boşanır.

İkinci evliliğini Sinan Engin ile 1990 yılında yaptı, ancak 1995 yılında boşandı. Bu evlilikten Oğulcan adında bir oğlu dünyaya geldi.

3- Seda Sayan Mahsun Kırmızıgül Aşkı

seda-sayan-esleri

Seda Sayan sevgilileri denildiğinde akla gelen isimlerin başında Mahsun Kırmızıgül geliyor. 1995 yılında Sinan Engin ile olan evliliği bitirdikten sonra Kırmızıgül ile Maksim’de ortak programa başlayan Seda Sayan, Mahsun Kırmızıgül’ün ellerine hayran kalmış ve sonrasında da ünlü şarkıcıya aşık olmuştur.

Mahsun Kırmızıgül ile 3 yıl birlikte olan Seda Sayan, nikah masasına oturmamış ve bu birlikteliğine imam nikahı ile devam etmiştir. 3 yıl sonra ise olaylı bir şekilde Mahsun Kımızıgül’den ayrılmıştır.

Seda Sayan eşleri arasında bulunan Mahsun Kırmızıgül, yaşadıkları evlilikleri kadar ayrılıklarıyla da gündeme gelmştir. O dönem çok ses getirecek şekilde kavga ve gürültü ile evliliklerini sonlandırdılar.

4- Seda Sayan’ın Motorcu Kocası: Soner Yapacık

seda-sayan-esleri

Seda Sayan’ın evlilikleri içerisinde en ilginç hikayesi olan evliliği Soner Yapacık ile yaptığı evliliktir. Kırmızı ışıkta Seda Sayan’ın arabasının yanında motoruyla duran Soner Yapacık, Seda Sayan’ın ilgisini çekmiştir.

Soner Yapacık ile göz göze gelen Sayan, kendisine seslenerek sağda durmasını istemiştir. Bu isteğe kayıtsız kalamayan Yapacık denileni yaparak sağa çekmiştir.

Tanışmaları hemen başlayan ikili yalnız üç dakika sonunda evlilik teklifi ile hayatlarını birleştirme kararı almıştır.

Etiler’de kırmızı ışıkta tanıştığı Soner Yapacık’a hemen evlenme teklifi eden Seda Sayan, 25 Ağustos 1998 tarihinde Soner Yapacık ile nikah masasına oturdu.

Seda Sayan eşleri arasında yer alan Soner Yapacık, Karadeniz Ereğlilidir. Kendileri birlikteliklerini gizli sürdürme kararı alarak Kdz. Ereğli’de gizli şekilde evlenmiştir.

Ancak evlilikleri oldukça kısa sürmüştür. İkili gizli evlendikleri gibi yine gizli bir şekilde boşanma kararı aldı. Kısa süren birliktelikleri yine de tanışma hikayelerinden dolayı döneme şahitlik edenlerin hafızasında yer edinmiştir.

5- Seda Sayan Tuncay Kıratlı Evliliği

seda-sayan-esleri

Soner Yapacık ile olan evliliğini ani bir kararla bitiren Seda Sayan, yine ani bir kararla 2000 yılında ünlü iş adamı Tuncay Kıratlı ile evlilik kararı aldı.

Daha öncesinden de Tuncay Kıratlı’nın kuzeni ile nişanlanması ve sonrasında Tuncat Kıratlı ile evlilik kararı alması ise magazin dünyasında Seda Sayan’ın yoğun eleştiri almasına sebep oldu.

Seda Sayan’ın 4. resmi nikahlı eşi olan Tuncay Kıratlı ile tıpkı evlenme kararı gibi ani kararla boşanma kararı aldı ve kısa süre bu evliliği de bitirdi. İkilinin evliliklerinden çocuk dünyaya gelmedi.

6- Seda Sayan Gökhan Şükür Evliliği

seda-sayan-esleri

Seda Sayan’ın büyük yankı uyandıran evliliklerinden bir diğeri ise futbolcu Gökhan Şükür ile olan evliliğidir. Sedat Peker vasıtasıyla Gökhan Şükür ile tanışan Seda Sayan, bu evlilikte istenmeyen gelin adayı oldu.

Gökhan Şükür’ün ailesi bu evliliği onaylamasa da Gökhan Şükür ile Seda Sayan 2004 yılında herkesten gizli nikah kıydılar. Ancak uzun soluklu olmayan bu evlilik de 13 ay sonra 2005 yılında mahkemede bitti.

7- Seda Sayan Onur Şan Evliliği

seda-sayan-esleri
Seda Sayan Eşleri Kimler?

Seda Sayan, bilinen son evliliğini ise ünlü türkücü Onur Şan ile yaptı. Nihat Doğan ile olan birlikteliğini hızlı bir şekilde bitirdikten sonra ani kararla Onur Şan ile evlilik kararı aldı.

Onur Şan o dönem, bilinen bir dizide başarılı bir oyunculuk sergiliyordu. Yalnız sadece oyunculuğuyla değil aynı zamanda güzel sesiyle de birçok kitleye ulaşmaya başlamıştı. Seda Sayan eşleri arasında anılmaya başlaması ise uzun sürmemiştir.

Seda Sayan ve Onur Şan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikah ile 1 Şubat 2008’de Çırağan Sarayı içinde bir törenle resmi olarak evlendi. Nitekim bu evlilik de uzun sürmedi ve 2010 yılının Şubat ayında boşandılar.

Seda Sayan, Nihat Doğan Evliliği Oldu mu?

seda-sayan-esleri

Seda Sayan eşleri arasında yer almasa da Onur Şan ile olan evliliği öncesinde Nihat Doğan Seda Sayan ikilisi sık sık birlikte poz veriyordu.

Seda Sayan, Nihat Doğan ile imam nikahlı olarak birlikte yaşamış ve resmi nikah kıymamıştır. Sabah programı yaptığı dönemde programına sürekli Nihat Doğan’ı çağıran Seda Sayan, aslında sürekli davetleri ile Nihat Doğan’a olan ilgisini de ortaya koymuş oldu.

Her ne kadar bu aşk reyting için gibi görünse ve öyle isimlendirilse de Seda Sayan, Nihat Doğan ile birlikteliğini devam ettirdi. Nişanlanan çift, nikah masasına oturmadan ayrılık kararı aldı.

Seda Sayan’ın Kızı Var mı? Seda Sayan’ın Çocukları Kimler?

Seda Sayan eşleri kadar yaptığı bu evliliklerinden doğma ihtimali olan çocuklarıyla dikkat çekmektedir. Daha önce bahsedildiği üzere Seda Sayan eşleri arasında yedi farklı isim bulunmaktadır.

Ancak çoğu evliliği kısa süren Sayan’ın sadece 1990lı yıllarda evlendiği Sinan Engin’den bir çocuğu dünyaya gelmiştir. Günümüzde Ezgi Eyüpoğlu ile anılan Oğulcan Engin magazinlerde de görülmektedir.

Aynı zamanda Acun Ilıcalı ile geliştirdiği yakın birlikteliğiyle de sık sık televizyonlarda denk gelinen bir isim halini almıştır.

Yalnız Seda Sayan eşleri ile geçirdiği süre boyunca başka bir çocuk dünyaya getirmemiştir. Bu yüzden herhangi bir kızı bulunmamaktadır.

Seda Sayan Kaç Yaşında, Nereli?

seda-sayan-esleri
Sekizinci Eşi Olması Beklenen; Gökhan Etken…

Çok genç yaşta evlenerek Seda Sayan eşleri arasında farklı isimlerle anılmasından ötürü kendisinin yaşı ve özel hayatı da çok dikkat çekmektedir.

Sayan, 1961 yılında İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde dünyaya gelmiştir. Televizyonlarda da sık sık dile getirdiği üzere ‘Kadırgalı’ (Fatih ilçesinde bir alan)  olarak görmektedir.

Adeta Kadırgalı Seda olarak bir lakaba sahip olduğunu söylemek de mümkündür.

30 Aralık 1961 yılında dünyaya gelse de aldığı radikal bir kararla doğum tarihini değiştirmiştir. Mahkeme kararı ile 30 Aralık 1962 doğumlu olarak kimliğinde yeniliğe gitmiştir.

Bununla birlikte Seda Sayan eşleri kadar 80li yıllarda çıktığı gazinolardaki sanatı, 90-2000li yılların ortasına kadar sürdürdüğü sabah programlarıyla da adını duyurmuştur.

Son dönemlerde Seda Sayan eşleri araştırılma sebebi ise 2022 yılı itibariyle adının sanatçı Çağlar Ötken ile anılmasından kaynaklanır. İkilinin evleneceği iddiası magazin dünyasına bomba gibi düşmüştür!

İlginizi çekebilir: Eşleri ile Çok Konuşulan Ünlüler

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!