featured

Flyzone: Trambolin Parkı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trambolin, destekli bir çerçevenin yaylar yardımıyla zıplama alanına tutturulduğu bir alettir. Sahip olduğu esnek yapısı sayesinde belli bir seviyeye kadar zıplama olanağı sunmaktadır. Ayrıca trambolin, dünyanın en eski buluşları arasında da yer alır.

Flyzone Trambolin Parkı, bu buluşu merkezine koymuş bir eğlence merkezidir. Eğlence merkezi, her yaştan ziyaretçisine unutamayacakları bir gün geçirme fırsatı sunar. Flyzone nedir? veya “Ne anlama gelir?” diye merak edenler için kaleme alınmış bu içerik, eğlence merkezine dair tüm detayları işlemektedir.

Flyzone Trambolin Parkı Nedir?

Flyzone Trambolin Parkı, insanların günlük hayat streslerinden kurtulmalarını ve rahatlamalarını amaçlayan bir eğlence merkezidir. Hem bireysel hem de grup olarak parkurlara katılmak mümkündür. Ayrıca eğlence merkezi; doğum günleri, kurumsal etkinlikler ve daha pek çok organizasyona ev sahipliği yapabilmektedir. Flyzone Trambolin Parkı içerisinde aşağıdaki parkurlar yer almaktadır:

Air Walk,Trapez, Ninja Zone, Fly Dunk, Master Court, Challenge Bridge,Skyfall.

Flyzone Trambolin Parkı içerisinde yer alan bu parkurlar, farklı dinamikler barındırmaktadır. Air Walk, trambolin yardımı ile düz duvarda yürümeyi içeren hem eğlenceli hem de zorlayıcı bir parkurdur. Trapez parkuru, havada asılı duran trapez ile heyecanlı ve eğlenceli hareketler yapabileceğiniz bir alandır. Ninja Zone, pek çok engelin bir arada olduğu ve kondisyon isteyen bir parkurdur.

Fly Dunk, trambolin yardımı ile zıplayarak basketbol oynamayı mümkün kılar. Master Court, 21 adet trambolini içinde barındırır. Challange Bridge’de hedef, bir köprü üzerinde dururken eldeki sopalarla karşıdaki rakibi düşürmektir. Skyfall’da ise trambolinle yükselerek sünger dolu bir havuza atlanılır. Flyzone Trambolin Parkı içerisinde her zevke ve her yaş grubu için uygun aktiviteler sizleri beklemekte.

Flyzone Nasıl Gidilir?

Flyzone Trambolin Parkı, beş farklı şubesi ile hizmet vermektedir. Dört şubesi İstanbul’da bulunan Flyzone’un Nevşehir’de de bir şubesi bulunmaktadır. Bulunduğu AVM’ler ise şu şekildedir:

Mall of İstanbul Demirören İstiklalTorium AVM Lens İstanbul AVM Nissara AVM

Mall of İstanbul Flyzone Nerededir? Nasıl Gidilir?

Başakşehir mevkiinde bulunan Mall of İstanbul’a hem toplu taşıma ile hem de özel ile ulaşım sağlanabiliyor. M9 metro hattında bulunan Masko istasyonunda inerek konuma ulaşabilirsiniz. A47, A215 numaralı dolmuşlar ve 76A, 76O, 78G, 89F,98H, 142E, 146A, 146T, H-3 VE MK31 numaralı halk otobüsleri ile de Mall of İstanbul’a gidilebilmektedir. 

Mall of İstanbul’un adres şöyle; İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Süleyman Demirel Bulvarı, No:7, Başakşehir / İstanbul.

Demirören İstiklal Nerededir? Nasıl Gidilir?

Merkezi bir konumda yer alan Demirören İstiklal’e toplu taşıma araçları ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz. AVM, M2 metro istasyonunun Taksim ve Şişhane duraklarına yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Ayrıca D11, D13, D14, 37T, 37KT, 40, 48T, 49T, 129T ve DT12 numaralı halk otobüsleri ile de Demirören İstiklal’e ulaşım sağlanmaktadır. 

Demirören İstiklal’in adres bilgileri şu şekildedir; Hüseyinağa, İstiklal Caddesi, No:52, Beyoğlu / İstanbul.

Torium AVM Nerededir? Nasıl Gidilir?

Esenyurt ilçesinde bulunan Torium AVM’ye hem metrobüs hem de otobüs ile ulaşım mümkündür. Metrobüs hattının “Haramidere Sanayi” durağına yürüme mesafesinde bulunan AVM’ye 76, 76BA, 303A,400A, 401T 429A ve 458 numaralı halk otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. 

Torium AVM’nin adresi şu şekildedir; Turgut Özal, Haramidere, Esenyurt / İstanbul.

Lens Yaşam Merkezi Nerededir? Nasıl Gidilir?

Lens Yaşam Merkezi, Pendik mevkiinde yer almaktadır. Lens Yaşam Merkezi, 16S, 122H, 130H, 131C, 132, 132B, KM18, KM28 ve E-10 numaralı halk otobüslerinin geçtiği Havaalanı Kavşağı durağına yürüme mesafesinde yer almaktadır. 

Lens AVM’nin adres bilgileri ise şu şekildedir; Yenişehir, Pendik / İstanbul. 

Nissara AVM Nerededir? Nasıl Gidilir?

Nevşehir’de bulunan Nissara AVM, kolay ulaşılabilir bir lokasyonda yer almaktadır. Nissara AVM’ye özel araçlar, dolmuşlar ve otobüsler ile ulaşım mümkün.

Nevşehir Valiliği’ne yürüme mesafesinde bulunan AVM’nin açık adresi şu şekildedir; Lale Caddesi, No:29, Merkez / Nevşehir.Flyzone Trambolin Parkı hakkında daha fazla bilgi almak için bizi ziyaret edin!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!