featured

Davlumbaz

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mutfakta olmazsa olmaz parçalardan birisi olan davlumbaz yemek pişirirken oluşan kokunun evin içine yayılmasını önlemekte ve ortaya çıkan duman ve nemin mutfaktan uzaklaştırılmasına yardımcı olmaktadır. Bu sayede mutfak dolapları çok daha temiz kalır.

Davlumbazların dışarı açılan bir bacaya bağlanarak çalışan modelleri olduğu gibi bir bacaya sistemi bulunmayan evler içinde dumanı ve nemi çekip filtreleyen modellerde bulunmaktadır. Davlumbazın tek eksisi diyebileceğimiz şey düzenli olarak filtrelerinin temizliğe ve kullanım sıklığına göre iç aksamının kirden arındırılmaya ihtiyacı olmasıdır.

Davlumbaz Seçerken Dikkat Edilecekler

Mutfağınızın hijyenine katkı sağlayan davlumbaz çeşitleri arasında seçim yaparken dikkat edilecekler arasında iki unsur öne çıkmaktadır. Bunlar tasarım ve çekiş gücüdür. Eğer davlumbazınız çok yer kaplamasın istiyorsanız dolapların altına kolayca yerleştirilebilen sürgülü modelleri seçebilirsiniz. Ama yemek pişirme alanınıza davlumbazınızın bir cazibe katmasını isterseniz ön yüzeyi camlı, açılı ya da piramit modelleri tercih edebilirsiniz.

Çekiş konusunda ise yapacağınız yemeğe göre seçim yapmalısınız. Evinizde et, balık gibi yoğun duman ve koku yayacak yemekler yapacaksınız yüksek emiş gücü olan ürünler seçmeniz şarttır. Kendinize bir tane seçmek için https://www.kumtel.com/davlumbaz sitesine gidebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!