featured

Mum Fiyatları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde her üründe olduğu gibi mumların da fiyatlarında değişiklik olur. Model, renk, boyut ve koku seçeneklerine göre mum fiyatları farklılık arz eder. Fiyatların faklı olmasını etkileyen etmenlerde kalitesi ve kullanılan malzemelerin içeriğidir.

Taş görünümlü, deniz ürünlü, hayvan figürlü, geometrik şekilli olması nedeni ile mum fiyatları değişir. Her ürün kendine has bir içeriğe sahiptir. Böylece fiyatların farklı olması olağandır. Ancak ortalama olarak bakıldığında özel olarak üretilen bu mumların fiyatlarının biraz daha yüksekte seyrettiği görülür.

Mum Çeşitlerinin Fiyata Etkisi

Mum fiyatları çeşitliliğe göre değişir. Ufak boyutlu, malzemesi ve işçiliği az olan mumlar daha uygun fiyattan satışa sunulur. Ancak işçilik isteyen, daha çok malzemenin birleşimi ile oluşan mumlar yüksek fiyatlar ile etiketlenir.

Yüksek fiyattan satılsa da ürünün kalitesini ve sağladığı mutluluk duygusunu bilenler için yüksek ücretler sorun olmaz. Boyutları ve fiyatlarını karşılaştırma yaparak görmek için https://www.taymum.com.tr/collections/magaza internet sitesine girebilirsiniz. Sepete ekleyerek adresinize teslim talebinde bulunabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!