featured

Arı Sütü Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bal arıları tarafından diğer arıları beslemek için üretilen arı sütü, besin değeri oldukça yüksek kremsi beyaz bir maddedir. Günümüzde bu ürün çeşitli vitaminlerle birleştirilerek kullanılmaktadır ve üretilmektedir. Tamamen doğal yollarla üretilmekte olup tablet veya şurup olarak tüketilmektedir. En yaygın kullanılan çeşidi C vitaminli ve B12 vitaminli formlardır.

İsteyen tüketicilere özel saf su bazlı formları da mevcuttur. Bu ürün dilerseniz şurup veya tablet olarak ağız yoluyla tüketilebilir dilerseniz de yemeklere katıp tüketebilirsiniz. Protein ve kalsiyum açısından çok yüksek değerlere sahip olduğu için günde sadece bir kere tüketilmesi gerekmektedir.

Arı Sütü Faydaları

En önemli faydası kanseri önlemek olan arı sütü, kemoterapilerde kullanılan çoğu ilacın ham maddesidir. Ayrıca kısırlığı engelleyici özelliğe sahiptir. İçerdiği yüksek besin değerleri sebebiyle kış aşlarında tüketilmesi bağışıklık sisteminizin güçlenmesine faydalı olacaktır. Reflü veya ülser gibi çeşitli mide hastalıklarınız var ise yemek öncesi tüketilerek mide rahatsızlıklarınızın önüne geçebilirsiniz. Bu ürün ile ilgili daha fazla bilgi almak ve keyifli bir alışveriş yapmak için https://www.arifoglu.com/ari-sutu adresini ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!