featured

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı 4175 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı 4175 ASDEP çalışanı, kamu personeli ve memur alımı yapacağını duyurdu. Başvuru kılavuzunda farklı kadro türlerinin de bulunduğu görülüyor. Kadrolar ve alım sayısı ise şu şekilde;

4/B’li olarak Aile Sosyal Destek personeli pozisyonlarına başvuru yapabilmek için;

Yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde eğitim veren Sosyal Hizmet, Sosyal Hizmetler, Sosyal Çalışmalar, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Aile ve Tüketici Bilimleri, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümlerinden mezun olunması,2020 yılı KPSS B grubu sınavından KPSS P3 puan türünde en az 60 puan alınması gerekiyor. 

Ayrıca bu şartların yanı sıra kadroların tamamında başvuru için özel şartlarda aranıyor. Başvuru klavuzu ve şartları için buraya tıklayabilirsiniz. 

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı başvuru kılavuzu

Aile Bakanlığı 4175 Sözleşmeli Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır? 

Adaylar başvurularını 10 Ocak 2022 ile 20 Ocak 2022 tarihleri arasında, e-Devlet ya da Kariyer kapısı üzerinden yapabilecek. KPSS P3 puan türüne göre adaylar sıralanırken, alım sayısının 3 katı kadar aday sözlü mülakata çağırılacak. Sözlü mülakat Ankara’da yapılırken, mülakatın günü ve saati hakkındaki detaylar https://www.aile.gov.tr/ üzerinden bildirilecektir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!