featured

2022 Sokak Modası Nasıl Değişiyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021 yılı büyük kapanma süreçlerini atlattığımız ve artık sokaklarda dilediğimiz gibi dolaşmamızı sağlayacak güzel günlerin geleceğini umduğumuz bir yıl oldu. 2022 bize bunu verecek gibi duruyor.

Birkaç yıldır evlere kapandığımız için evde giyilecek şeylere o kadar odaklandık ki sokak modasını unuttuk ve çoğu zaman arkadaşlarımızla buluşacağımız zaman ne giyeceğimizi şaşırır olduk.

Aşılarımızı olup artık sokaklarda özgürce dolaşacağımız günlerin geldiğini görebiliyoruz. Sokak modası da buna göre şekilleniyor gibi görünüyor. Peki ne var 2022 sokak modasında?

Deri Pantolonlar

Öncelikle dikkat çeken en önemli nokta yıllar sonra deri pantolon modasının, tarz değiştirerek geri gelmesi.

Gerek mom jean kalıbında gerekse wide leg kesimlerle ön plana çıkan deri pantolonlar hem kazak modelleri hem de kadın tişörtler ile inanılmaz şık bir şekilde kombinlenebiliyor.

İsterseniz topuklu ayakkabı ile elegant bir görünüm kazanabilirsiniz, isterseniz de spor ayakkabı ya da spor bir botla günlük stilinize bu pantolonları ekleyebilirsiniz.

Altına giyeceğiniz ayakkabı tarzına göre stilinizi belirleyecek olan bu pantolonlara biz bayıldık siz de bayılacaksınız!

Oversize Sweatshirtler Hala Gözde!

Tüm kış ve mevsim geçişlerinin kurtarıcı parçası oversize kadın kolej ceket 2022 yılında da sokak modasının vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Büyük markalarda çok pahalı fiyatlara satılmasına karşın orjinale çok yakın markaları bulabileceğiniz   https://www.nofilterbutik.com/ gibi websiteleri üzerinden binlerce ürün çeşidine ulaşılabiliyor.

Crop Ceketler

Birbirinden şık crop ceketler ile 2022 de tarzınızı tamamlayabilirsiniz. İster dar pantolon üzerine isterseniz mom jean tarzı pantolonlarınız üzerine inşa edeceğiniz sokak stilinizde bu parçaların olmasını öneriyoruz.

Bu yılın Rengi Yeşil!

Ara sıra, piyasada yeni bir renk trendi ortaya çıkıyor ve önümüzdeki birkaç sezon için sektörde dalgalar yaratıyor. Daniel Lee’nin Bottega Veneta için hareketli koleksiyonlarının beğenileri sayesinde, en sonuncusu, birçok kişinin Kelly yeşili olarak bildiğinden sadece bir ton daha parlak bir renk olan yeşil rengi!

Renk gerçekten senin işin değil mi? Gardırobunuza daha incelikli yollarla dahil ederek göz alıcı trendi benimsemeyi düşünün. Kelly yeşili bir çantaya veya bir çift ayakkabıya yatırım yaparak, konfor alanınızın dışına çıkmadan tercih ettiğiniz nötr tonlara vurgu parçası ekleyebilirsiniz.

Trendi kendiniz yaratmaya hazırsanız, gardırobunuzdaki rengi kucaklamak için seçenekleriniz var. Kendinizi çok belirlenmiş bir renk paleti ile daha minimalist olarak mı düşünüyorsunuz? O halde gardrobunuza bu yıl mutlaka yeşil parçalar eklemenizi öneriyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!