featured

Çağatay Ulusoy Kimdir | Süslü Korkuluk Dizisi Oyuncusu Çağatay Ulusoy Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çağatay Ulusoy kimdir? TV8’in Süslü Korkuluk dizisinde rol alacak Ulusoy, ekranlara bomba gibi bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Uzun süredir TV dizilerinde görmediğimiz Ulusoy, son yıllarda daha çok internet dizileri ve filmlerde yer alıyordu. Bu dizi ile yeniden dönüş yapacak oyuncunun, nasıl bir oyunculuk sergileyeceği ise fazlasıyla merak ediliyor. Peki, Çağatay Ulusoy kimdir? Çağatay Ulusoy yaş bilgisi nedir? Çağatay Ulusoy sevgilisi kim? İşte, detaylar…

Çağatay Ulusoy Kimdir? Çağatay Ulusoy Kaç Doğumlu?

Çağatay Ulusoy 23 Eylül 1990 doğumludur. Oyuncunun yaşı ise 32’dir. Olduğundan çok daha küçük gösteren oyuncunun yaşını duyanlar bir hayli şaşırıyor.

1- Çağatay Ulusoy Nerelidir? Çağatay Ulusoy Nereli Kaç Yaşında?

Oyuncunun aslen nereli olduğu da hayranları tarafından merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Çağatay Ulusoy’un babası nereli? Oyuncunun babasının Bulgaristan göçmeni olduğu annesi tarafının ise Boşnak olduğu bilinmektedir. Çağatay Ulusoy ve ailesi uzun yıllardır İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir.

2- Çağatay Ulusoy Annesi ve Babası Kimdir?

Çağatay Ulusoy’un babası Aylin Ulusoy, annesi ise Refiye Ulusoy’dur. Oyuncunun annesi ve babası, İstanbul’da ikamet etmekte ve ekran önünde yer almamayı tercih etmektedir.

3- Çağatay Ulusoy Kaç Kardeş?

Çağatay Ulusoy kaç kardeş? Oyuncunun kendisinden hariç birde erkek kardeşi bulunmaktadır. Benzerlikleri sayesinde viral olan kardeşi Atalay Ulusoy, halen öğrenimini sürdürmektedir.

4- Çağatay Ulusoy Manken mi? Çağatay Ulusoy Şu An Ne İş Yapıyor?

Çağatay Ulusoy, 2010 yılında henüz 20 yaşında iken Best of Model yarışmasına katılmış ve burada birinci olmuştur. Bir süre mankenlikle ilgilenen oyuncu, sonrasında oyunculuk sektörüne adım atmıştır. Oyuncu bir süredir internet dizilerinde yer alsa da Süslü Korkuluk dizisiyle, ekranlara yeniden dönmeye hazırlanmaktadır.

5- Çağatay Ulusoy Kaç Yaşında Oyuncu Oldu? Çağatay Ulusoy Nasıl Bu Kadar Ünlü Oldu?

Oyuncu ilk oyunculuk deneyimini, Adını Feriha Koydum dizisi ile yaşamıştır. Bu dizide zengin, zübbe bir playboyu canlandıran oyuncu kusursuz fiziği ve yakışıklılığı ile kızların gönünü kazanmıştır. Tüm bu kriterler onun kısa zamanda, büyük başarılar elde etmesini ve ünlü olmasını sağlamıştır.

6- Çağatay Ulusoy Hangi Üniversiteden Mezun?

Çağatay Ulusoy ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Oyuncu üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde tamamlamıştır. Mezuniyeti öncesinde yarışmaya katılarak birinci olduğundan henüz mezun olmadan oyunculuk kariyerine kariyerini başlatmıştır. Vahide Perçin ve Altan Gördüm’ün kurucusu olduğu Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk eğitimleri almıştır.

7-Çağatay Ulusoy Dizileri Nelerdir? Çağatay Ulusoy Filmleri Listesi

Çağatay Ulusoy hangi ajansa bağlı önce ona yanıt verelim. Oyuncu UTA oyuncu ajansına bağlıydı ve burada iken teklif alarak kariyerini şekillendirmiştir. Çağatay Ulusoy dizileri arasında ilki Adını Feriha Koydum idi. Dizi bitiminde Eve Düşen Yıldırım adlı dizide yer alan oyuncu, daha sonra 2013 yılında Medcezir’e dahil olmuştur.

Bu dizide Yaman karakterine hayat veren oyuncu, 3 sezon boyunca Serenay Sarıkaya ile başrolleri paylaşmıştı. 2016 yılında İçerde dizisinin kadrosuna dahil olan Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ile başrollerini paylaşmıştı.

Aras Bulut İynemli kimdir, hakkında merak edilenler için yazımıza göz atabilirsiniz. 

İki sezon bu dizide yer aldıktan sonra internet dizisi olan Hakan Muhafız’da yer almıştı. 2021 yılında Netflix dizisi Kağıttan Hayatlar ile karşımıza çıkan oyuncu aynı yıl Blue Tv’nin Yeşilçam dizisinde de rol almıştır. Çağatay Ulusoy filmleri arasında ise 2012 yılında rol aldığı Anadolu Kartalları ve 2015 yılında oynadığı Delibal filmleridir.

8- Çağatay Ulusoy Boyu, Kilosu Nedir? Çağatay Ulusoy Uzun mu?

Çağatay Ulusoy uzun boylu oyuncularımızdan biridir. Oyuncunun boyu 1.84 kilosu ise 81 olarak bilinmektedir. Düzenli olarak spor yapan oyuncu kilo almamaya gayret gösterdiğini ve bu yüzden sağlıklı bir şekilde beslenmeye çalıştığını ifade ediyor.

9- Çağatay Ulusoy Sevgilisi Kim? Duygu Sarışın Kaç Yaşında?

Çağatay Ulusoy sevgilileri ile magazin gündemini uzun süre meşgul etmiştir. Oyuncu ilk yıllara Bestemsu Özdemir ile kısa bir süre aşk yaşamıştı. Daha sonra yabancı mankenlerle aşk yaşadığı iddiaları ayyuka çıkan oyuncu çok geçmeden Türkiye’ye dönmüştü. 2012 yılında Berrak Tüzünataç ile görüntülense de bu aşk, kısa sürmüştü.

Bir dönem menajeri Selin Boronkay ile anılan oyuncunun en çok ses getiren ilişkisi Serenay Sarıkaya olmuştu. 2014 yılında başlayan bu aşkta birkaç ayla sınırlı kalmıştı. Çağatay Ulusoy sevgilisi olarak tanınan bir diğer isim ise Duygu Sarışın’dı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinden tanıdığımız Duygu Sarışın ile iki yıldır birlikte olan oyuncunun yakın zamanda evleneceği konuşuluyor. Bu arada Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy’dan tam 4 yaş büyük olup, 34 yaşındadır.

10- Çağatay Ulusoy Yeni Hali | Çağatay Ulusoy İnstagram Hesabı Nedir?

Çağatay Ulusoy yeni hali ile şu sıralar gündemi bir hayli meşgul ediyor. Süslü Korkuluk dizisiyle bambaşka bir imaja bürünen oyuncunun, eski dönemleri yansıtan bir dizide rol alacağı konuşuluyor. Oyuncu geçtiğimiz günlerde kendisine partner olarak ise Alina Boz’u seçmişti. Ocak ayı itibariyle tanıtım videosu verilen dizinin Şubat ayı itibariyle ekranlarda yer alması bekleniyor. Çağatay Ulusoy İnstagram hesabı @cagatayulusoy şeklindedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!