featured

2022 Yılının Gözdesi Olacak Pırlanta Takı Modelleri Thales’te

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Thales Pırlanta 2022 koleksiyonlarında yer alan etkileyici ürünler hemen her kesimden ve zevkten kadının dikkatini çekmeyi başarmışken markanın yoğun talep gören bazı tasarımları ise sadece kadınların değil tüm sektörün dikkat ve ilgisini çekiyor. https://www.thalespirlanta.com/ adresi üzerinden firmanın web sitesine ulaşım sağlanabiliyor.

Kurulduğu günden bu yana hep farklı ve şık tasarımlarla koleksiyonunu şekillendiren marka için dönem modasını takip etmek yerine modaya yön veren parçalara imza atmak büyük önem taşıyor. Kaliteli ve özel kesimlere sahip pırlanta taşlar kullanarak oluşturduğu özel koleksiyonlarında renk ve desenlere de büyük önem veren markanın özel vintage koleksiyonu büyük ses getirmeye devam ediyor.

Pırlanta gerdanlık koleksiyonunda hem gösterişli hem de sade parçalara yer veren Thales Pırlanta hemen her tarza hitap eden geniş bir ürün yelpazesine sahip. Gerdanlık modelleri arasında nişan ve düğün pırlanta takı setlerinin de yer aldığı özel koleksiyonda su yolu gerdanlık modelleri de yoğun ilgi görüyor. Renkli aksesuarlardan hoşlanan kadınlar için zümrüt pırlanta gerdanlık alternatiflerinin de yer aldığı özel koleksiyonda belirlenen ürünlerde %50 ye varan indirim avantajları da yer alıyor.

Prenses Vintage Blue London Yüzük

8 adet etkileyici ışıltıya sahip 0.15 karat özel kesim pırlantanın eşlik ettiği bu özel model 14 ayar rose altından üretilmiş. Vintage koleksiyonunda yer alan bu etkileyici parça hem zarif hatlara hem de gösterişli bir duruşa sahip.

Kare kesim 0.61 karat orta taş etrafında şekillenen tasarımın tamamı el işçiliği ile üretilmiş.  Model hem genç hem de orta ve ileri yaş kadınlar tarafından yoğun talep görüyor. Gündelik kullanımın yanı sıra özel gün kullanımlarında da tercih edilen modele indirim dönemlerinde %50 ye varan indirimli fiyatlarla sahip olmanız mümkün.

Tria Pırlanta Kolye

14 Ayar beyaz altın kullanılarak tasarlanan bu ışıltılı ve sallantılı model üzerinde 3 adet 0.20 karat büyüklüğünde pırlanta taş yer alıyor. Tektaş pırlanta kolye severlerin de dikkatini çeken özel tasarımda parıltıların sıralandığı kolye ucu dekolte bölgesine zariflik ve ışıltı kazandırıyor. Pırlanta sertifikası ile satışa sunulan modelde kullanılan yuvarlak kesim pırlantalar tamamen el işçiliği ile modele işlenmiş.

Markiz Tasarım Pırlanta Bileklik

2 adet baget ve 24 adet 0.15 karat yuvarlak kesim pırlanta taşı ile şekillendirilen model 2022 yılının gözdesi olacak pırlanta takı modelleri arasında yer alıyor. Yer aldığı koleksiyonun en dikkat çekici parçalarından olarak görülen markiz tasarım pırlanta bileklik, her yönden etkileyici ve ışıltılı bir model. Birbiri ardında sıralanan özel pırlanta taşların tam kalbinde yer alan baget taş, 0.02 karat ağırlığında ve son derece dikkat çekici görünüyor. 8 Ayar beyaz altın olarak tasarlanan modeli hem spor hem de şık kıyafetleriniz ile uyumlu bir şekilde kullanmanız mümkün.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!