featured

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Cephesinde Sular Durulmuyor: Şeyma Subaşı Ablası ve Acun Ilıcalı Arasındaki Samimiyet Eleştirilere Neden Oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerin magazin gündeminin zirvesinde Acun Ilıcalı ve Kübra Açıl arasındaki samimiyet konuşuluyor. Bilindiği üzere Kübra Açıl, Şeyma Subaşı’nın öz kardeşi… Yaklaşık birkaç gündür Survivor Panorama’nın sunuculuğunu yapan Kübra Açıl’ın Ilıcalı ve sevgilisi ile olan samimiyeti herkesi şok etti.

Acun Ilıcalı’nın Eski Baldızı ve Yeni Sevgilisi Arasındaki Samimiyet ‘’Yok Artık’’ Dedirtiyor

Geçtiğimiz yaz tanışan ve arkadaş olan Ayça Çağla Altunkaya ile Kübra Açıl’ın samimiyeti Türkiye’yi ikiye böldü. Aralarındaki arkadaşlık kısa sürede büyük bir samimiyete dönüşmüştü. Sonrasında Kübra Açıl eşi ile birlikte, Acun Ilıcalı-Ayça Çağla Altunkaya çifti ile tatile gitmişti. Bu bilginin magazin gündemine düşmesi halkın bir kısmı tarafından normal karşılanmış, diğer kısmı tarafından ise midesizlik olarak yorumlanmıştı.

Fitili Ateşleyen ise Kübra Açıl’a Yapılan Yorumlar Oldu!

Fitili ateşleyen ise Kübra Açıl’ın paylaştığı bir resme yapılan yorumlar oldu. Survivor Panorama ile ilgili yaptığı paylaşıma ilk olarak Şeyma Subaşı ‘’Gurur duyuyorum’’ yorumunda bulundu. Daha sonrasında ise Ayça Çağla Altunkaya’nın kalp emojisi koyması büyük tepkilere yol açtı.

Birçok Magazin Yorumcusu Bu Davranışı Eleştirdi

Kübra Açıl’ın fotoğrafına yapılan bu yorumlar birçok magazin yorumcusunun eleştirilerine maruz kalmalarına yol açtı. Bu yorumculardan bir tanesi ise  Seren Serengil’den geldi. Seren Serengil açıklamasında Acun Ilıcalı’nın eski baldızının kendisinden yararlandığına ve bunlara fırsat vermemesi gerektiğine değindi.  Seren Serengil’in önemli açıklamaları ise şu şekilde:

 “Acun’un harika bir çevresi var. Bu kadar büyük iş adamı ol çevresi bu kadar… Bazen bulunduğunuz yerden ayrılmanız gerekiyor. Ben zaten Zeynep’i çok sevdiğim için seni Zeynep’ten dinlediğimden seni seviyorum. Sen çok önemlisin ama senin başarını katlaman için etrafından, yancılarından kurtulman lazım… Eski karının kız kardeşiyle yeni sevgilinle tatile gidiyorsun… Yancılarına iş kurumu iş bulsun” 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!