featured

Hayal Köseoğlu Kimdir | Mahkum Dizisi Sasha Hayal Köseoğlu Oynadığı Diziler Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayal Köseoğlu kimdir? Mahkum dizisinin Sasha karakterine hayat veren Köseoğlu’nun oyunculuğu büyük ses getirdi. Bugüne kadar sevecen, sempatik ve iyimser rollerle karşımıza çıkan oyuncu, bu rolü ile oldukça şaşırttı. Kötü ve soğukkanlı bir karaktere hayat veren oyuncunun özel hayatı ise ilgi odağı oldu. Peki, ya Hayal Köseoğlu kimdir? Hayal Köseoğlu nereli? Hayal Köseoğlu anne ve babası kimdir?

Hayal Köseoğlu Kimdir Nerelidir? Hayal Köseoğlu Kaç Yaşında?

Hayal Köseoğlu kimdir? Hayal Köseoğlu yaş bilgisini merak ediyorsanız hemen belirtelim. 20 Aralık 1992 doğumlu olan oyuncu, 29 yaşındadır. Genç ve güzel görünümüyle dikkat çeken oyuncunun olduğundan daha genç göründüğünü söyleyebilmek oldukça mümkündür.

1- Hayal Köseoğlu Burcu Nedir?

20 Aralık 1992 doğumlu olduğunu belirttiğimiz Hayal Köseoğlu Yay burcudur. Bir röportajı sırasında burcunun özelliklerini birebir taşıdığını ifade eden oyuncu, özgürlüğüne çok düşkün olduğunu belirtmektedir.

2- Hayal Köseoğlu Babası Kimdir? Hayal Köseoğlu Annesi Kimdir?

Hayal Köseoğlu annesi ve babası kim konusu da oldukça merak edilmektedir. Oyuncunun anne ve babasının oldukça dikkat çekici birde hikayesi bulunuyor. Oyuncunun babası reklamcı, annesi ise Kimya mühendisidir. Çiftin iki kez evlenmiş ve boşanmışlardır. Hayal Köseoğlu’nun şimdilerde annesi ile yaşadığı bilinmektedir.

3- Hayal Köseoğlu Ailesi | Hayal Köseoğlu’nun Kardeşi Var mı?

Oyuncunun bu evlilikten doğan tek çocuk olduğu bilinmektedir. Ancak annesi ve babasının başka çocuğunun bulunup bulunmadığı bilinmemektedir.

4- Hayal Köseoğlu Ne Mezun? Hayal Köseoğlu Hangi Üniversiteyi Okudu?

İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan Hayal Köseoğlu küçük yaşından itibaren oyuncu olma isteğinin bulunduğunu belirtiyor. Çocukluk döneminde de birkaç dizi projesinde rol alan oyuncu kariyerini tamamen bu alanda şekillendirme kararı almıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi drama ve oyunculuk bölümünden mezun olmuştur.

5- Hayal Köseoğlu Boy Nedir? Hayal Köseoğlu Kilo Bilgisi  

Hayal Köseoğlu boy bilgisi, 1.70’dir. Oyuncunun kilo bilgisi ise 60 olarak bilinmektedir. Oyuncunun önceki dönemde kilolu olduğu özelikle Mucize Doktor dizisiyle bambaşka bir vücuda kavuştuğu görüldü. Yemekle arasındaki ilişkinin daima kötü olduğunu vurgulayan oyuncu, kilo konusunda oldukça hassas olduğunu belirtiyor. Hayal Köseoğlu boy kilo açısından, kilo almamak adına düzenli olarak spor yaptığını ve sağlıklı beslenmeye çalıştığını belirtiyor.

6- Hayal Köseoğlu Oynadığı Diziler | Hayal Köseoğlu Hangi Filmlerde Oynadı?

Hayal Köseoğlu dizileri aslında oldukça eskiye dayanmaktadır. Oyuncu ilk olarak Ruhsar dizisinde çocuk oyuncuyu canlandırmıştır. Daha sonrasında ise Mahallenin Muhtarları dizisinde Temel ile Fadime’nin çocuğu olarak karşımıza çıkmıştır. Hayal Köseoğlu Aşkı Memnu dizisinde büyük bir popülarite elde etmişti.

Oyuncu bu dizide Nihal’in en yakın arkadaşı Pelin’i canlandırmıştı. 3 sezon bu dizide yer aldıktan sonra oyuncu, Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Nilüfer Hatun’u oynamıştı. 2016 yılında Arkadaşlar İyidir projesiyle karşımıza çıkan Hayal Köseoğlu, sonrasında  Ufak Tefek Cinayetlere dahil oldu.

Bu dizide de bir sezon yer alan oyuncunun bir sonraki projesi İstanbullu Gelin olmuştu. Hayal Köseoğlu son dizi projesi ise Muhteşem Doktor olmuştu. Burada Açelya adındaki Hemşire karakterini canlandıran oyuncu bu dizi projesiyle büyük bir popülarite elde etti.

2 sezonluk bu diziden sonra Mahkum dizisi ile gündeme bomba gibi düşen oyuncu adından sıkça söz ettiriyor. Bu dizide Barış Yesari karakterinin sağ kolu olarak karşımıza çıktı. Kötü, soğukkanlı ve fazla cesur olan bu karakterin bundan sonra nasıl davranışlar sergileyeceğini izleyip göreceğiz.

Dizinin bir diğer başrol oyuncusu Barış Yesari  İsmail Hacıoğlu kimdir yazımıza göz atmak için tıklayınız. 

YouTube video

Hayal Köseoğlu filmleri ise Sesinde Aşk Var projesi ile başlamıştı. Bu filmde Deniz karakterine hayat veren oyuncu, sonrasında gişe rekorları kıran Yedinci Hariciye Koğuşunda yer aldı. Son olarak yer aldığı film projesi ise 2019 yılında izleyici ile buluşan Özgür Dünya filmiydi. 

7- Hayal Köseoğlu Sevgilisi Kimdir?

Hayal Köseoğlu sevgilisi var mı yok mu kesin olarak bilinmemektedir. Bir süredir Caner Şahin ile birlikte olan oyuncunun, son günlerde sosyal medya üzerinden fotoğraflarını kaldırdığı görülmüştü. Ancak çift ayrılık iddiaları hakkında herhangi bir yanıt vermemeyi tercih etti.

8- Hayal Köseoğlu Kimdir? Hayal Köseoğlu İnstagram Hesabı Nedir?

Hayal Köseoğlu sosyal medyayı oldukça aktif olarak kullanan oyuncuların başında geliyor. Oyunculuğa ve özel yaşantısına dair önemli paylaşımlarda bulunan Hayal Köseoğlu’nu İnstagram üzerinden takip edebilirsiniz. Hayal Köseoğlu İnstagram hesabı @hayalkoseoglu şeklindedir. Oyuncunun bu hesapta yaklaşık 830 bin takipçisi bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!