featured

Skinny Jean

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bütün giyim tarzlarına uyan bir parça olan skinny jean her kadının gardırobunda mutlaka bulunmaktadır. Her sezon yenilenen tasarımları ve kalıplarıyla sabırsızlıkla beklenen pantolonlar arasındadır. Bütün kombinler ile kullanılabilmektedir.

Günlük olarak veya işe ya da okula giderken giyilen üst kıyafetlerin her birine yakışmaktadır. Bunun yanı sıra farklı bir stil yaratarak özel davetlerde de giyildiği görülmektedir. Farklı birçok modeli bulunmaktadır. Renkleri, kumaşı, desenleri veya işlemeleriyle sınırsız bir çeşitliliğe sahiptir.

Skinny Jean Neler İle Giyilir?

Öncelikle vücudu saran ve birçok kıyafetle kombinlenebilen skinny jean pantolonlar herkesin giyim tarzına uymaktadır. Genellikle bol ve salaş üst giyim parçalarıyla giyilmektedir. Yüksek bel jean pantolonlar ise vücut kıvrımları bulunmayan insanların sıklıkla tercih ettiği modeldir. Genellikle crop tarzı üst giyim kıyafetleriyle giyilmektedir.

Tüm bunların yanı sıra hafta sonu gezmelerinde, akşam yemeklerinde veya özel bir davette ceket, gömlek ve topuklu ayakkabı ile şık bir tarz oluşturulabilir. İş hayatında ise genellikle blazer ceket ile giyilmektedir. Jean pantolon modelleri ve fiyatları için https://www.volanli.com/skinny-jean sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!