featured

Mom Jean Pantolon

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle 80’lerde ve 90’larda oldukça popüler olan mom jean pantolon günümüzde de popülerliğini geri almış durumdadır. Kadınlara ayrı bir hava katan ve oldukça gösterişli bir alt giyim ürünüdür. Oldukça rahat bir pantolon modeli olmasından dolayı günlük kullanım için oldukça ideal bir pantolondur.

Öte yandan koyu renk modelleri resmi yerlerde de giyilebilmektedir. Ayrıca hem topuklu ayakkabı hem de günlük spor ayakkabılar ile oldukça uyum sağlamaktadır. Fiyatları ise genel olarak aynı olup markadan markaya çok az bir fark olmaktadır.

Mom Jean Pantolon Modelleri

Kullanıcısına ayrı bir zarafet katan mom jean pantolon modelleri, genel olarak düşük bel ve dökümlü model olmak üzere iki ayrı modele ayrılmaktadır. En çok tercih edilen model koyu renklere sahip yüksek beldir. İlk çıktığı zamanlarda dökümlü model çok fazla tercih edilmesine rağmen günümüzde bu modelin kullanımı azalmıştır.

Her iki modelde de istediğiniz tüm renk seçenekleri mevcuttur. Birbirinden güzel pantolon modellerini incelemek için https://www.kirmizionline.com/mom-jean-pantolon Adresini ziyaret edebilir daha fazla bilgi sahibi olup keyifli bir alışveriş yapabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!