featured

Tahta Kalemi Çeşitleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tahta kalemi beyaz yazı tahtaları ve elektronik yazı tahtalarında yazı yazmak ve işaretleme yapmak için tasarlanan kalem türüdür. Daha çok okullarda yazı yazmak için kullanılmaktadır. Tahta kalemin yapısı standarttır. Dış yüzeyleri siyah ya da beyaz renktedir. Tahta kalemi dolum şekline göre ikiye ayrılır.

Kartuşlu ve mürekkepli olmak üzere iki türlü tahta kalemi modeli bulunmaktadır. Kartuşlu tahta kalemleri iki parça halinde satılmaktadır. Kartuşlar bittikçe kaleme yeni kartuş takılır. Mürekkepli tahta kalemleri ise kalemin üst tarafı açılarak mürekkep doldurulur. Son zamanlarda genellikle kullanım ve pratiklik açısından dolayı kartuşlu tahta kalemleri daha çok tercih edilmektedir.

En Çok Tercih Edilen Tahta Kalemi Renkleri 

Tahta kalemi özellikle en çok okullarda kullanıldığı için kimyasal olmayan sağlıklı materyallerle üretilir. Özel tasarıma sahip olan tahta kalemleri dökülme, akma, bulaşma ve silinmeme problemi yaratmaz. Tahta kalemlerin en çok siyah, mavi ve kırmızı renkleri tercih edilmekle birlikte mor, yeşil, pembe gibi birçok renkleri de tercih edilmektedir. Kaliteli ve uygun fiyatlı tahta kalemi modellerine https://www.guvensanat.com/tahta-kalemi web adresinden ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!