featured

2020 Venüs Retro Dönemi Başladı! Venüs Retrosu Bize Neler Getirecek?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020 Venüs retro dönemi başladı. Sevgiyi, tutkuyu ve aşkı temsil eden Venüs, 18 ayda bir kere geri hareket yaparak takriben 1,5 ay kadar Venüs retrosunda bulunur. Bu yıl Venüs Retrosu ne zaman başlıyor ve ne zaman bitiyor? Venüs’ün temsil ettiği aşk ve sevgi hayatımızda nasıl şekil bulacak? Aşk hayatımızda değişiklikler olacak mı? Venüs tam olarak neyi temsil ediyor?

Venüs retrosu Ne Zaman Başlıyor ve Ne Zaman Bitiyor?

YouTube video

Venüs retrosu 2020 yılında 13 Mayıs’da başlayacak ve 25 Haziranda sona erecek. Venüs gezegeni ikizler burcundayken Retro harekete başlayacak.

Venüs Neleri Temsil Ediyor?

Venüs güzel olan şeyleri çoğunlukla temsil eder. Başta aşk ve sevgi olmak üzere dünyasal olan hazları, sanatı, estetik konularını, güzelliği, finansal olayları ve özümüzdeki değerleri temsil etmektedir.

2012 Yılında Yaşadıklarımıza Geri Dönebiliriz!

YouTube video

Venüs sekiz yıl içerisinde 5 kez Retro yaptı ve 8 yıl önce ilk döngüsüne başladı. Bu yılda 8 yıl önce başlattığı döngüsünü tamamlıyor. Bu nedenle Venüs Retrosu bütün dikkatinizi 2012 yılına çevirmenizi söylüyor. 2012 yılında yaşanılan şeylerin benzerleri yaşanılabilir.

Venüs’ün güzelliği temsil ediyor olması nedeniyle Venüs Retro da iken fiziki olarak değişikliler yapmamanızı öneririz. Saç renginizden modeline kadar ya da yaptırdığınız bir estetik içinize sinmeyebilir. Bir şekilde bu konularda sorun yaşama ihtimaliniz olabilir ve bu dönemde estetik ameliyat yaptırmamanız önerilir. Bu konularda hayal kırıklıkları yaşanabilir.

Venüs Retro da iken eski aşklarınız alevlenebilir. Özgür iradenizle bir şans verip belki eski ilişkilerinizi kurtarabilirsiniz belki fakat kurtaramamanız halinde de beklenti içinde olmadan rahatlıkla bitirebilirsiniz.

12 Mayıs’ta Merkür İkizler Burcunda Olacak!

12 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda olacak ve bu dönemde aklınızı kullanarak sevmeniz doğru olacaktır. İlişkilerinizde akıl oyunları yaşayabilirsiniz. Fakat güzel giden bir ilişki döneminde bulunuyorsanız ve bu dönemde nişan, düğün gibi planlarınız varsa yapmamanız doğru olacaktır. Bu dönemde atılacak adımlar önünüzü kesebilir ve tıkabilir. Bunu dikkate almanızı öneririz.

Dikkat Edin Aldatılabilir veya Kandırılabilirsiniz!

Venüs Retroda iken Neptün ile Venüs’ün açıları biraz gergin olur. Bu nedenle dikkat edin aldatılabilir veya kandırılabilirsiniz. Ağlayabilirsiniz, hüzünlü olabilirsiniz, ruh halinizde değişkenlikler yaşayabilirsiniz. Böyle bir durumla karşılaştığınızı hissettiğinizde kendinizi sosyal yaşama ve sanata verin.

Venüs Retroda İken Finansal Değerler Ne olacak?

Altının değer kazanması muhtemel görünüyor. Döviz ve altında ani iniş ve çıkışlar bekleniyor. Mayıs ayı ortası ve Haziran’ın ikinci haftasından itibaren ekonomik kriz yaşanabilir. Tüm planlarınızı bu doğrultuda yapmanızı ve gerçekleştirmenizi öneririz.

Depremler Yaşanabilir!

Özelikle Mayıs 11 ile Mayıs 15 tarihleri arasında dikkat edilmeli bu dönem de depremlerin meydana gelmesi muhtemel.

Venüs Retro da bulunduğu dönemde boğaz bölgesi sorunları yaşanabilir. Boyun ağrıları veya tiroit sorunları, böbrek problemleri ya da bel ağrıları yaşanabilir. Lütfen sağlınıza önem verin ve kendinize dikkatli davranın.

Venüs Retro dönemi belki bazı durumlarda sizin için olumsuz gibi görünebilir. Bu dönemin çabuk geçeceğini unutmayın. Olabileceklere karşı önlemlerinizi alarak dikkat edin ve her ne olursa olsun, pozitif olmaktan kaçınmayın. Hayatınızda her durumda pozitifliği seçin. Pozitif düşünce ile yaşantınızı olumlu bir hale getirebilirsiniz. Hayatın her evresinde olumsuzluklar karşınıza çıkabilir. Önemli olan olumsuzluklardan yara almadan ve güzel düşüncelerle çıkabilmektir. Enerjiniz bol olsun.

Size bizde pozitif enerjimizi gönderiyoruz, yakalayın…! 😉

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!