featured

7. Koğuştaki Mucize Filmi Gitmeye Değer Güzel Bir Dram Filmi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

7. Koğuştaki Mucize, baştan sona ağır dram filmidir. Adalet arayışında bir baba ile kızın öyküsünü ele alan film, izleyicilerin büyük beğenisini aldı.

7. Koğuştaki Mucize Filmi, Güney Kore imzalı bir filmden esinlenerek hazırlanmıştır. “Miracle in Cell No 7” ismi ile ilk defa vizyona giren filmdeki, konu baştan sona aynı işlenmiştir.

Tek fark; Koreli filmde kızı ölen ve işkence eden adamın bir polis, Mustafa Ada Öztekin imzalı filmde ise asker olarak geçmesidir. Aslında filmde biraz da 80 darbesinde yaşanan baskı dönemine de atıfta bulunulmuştur.

Filmde hikayenin başlangıcı; 1983’te bir Ege kasabası’nda yaşayan sıkıyönetim komutanın kızının ölümü ile başlamaktadır. Kasabada babaannesi ve 7 yaşındaki kızı ile yaşayan çoban Memo bu ölümden sorumlu tutulur.

Ancak burada ihmal edilen ciddi bir sorun vardır. Çünkü Memo’nun akıl yaşı kızı ile aynı yaştadır. Memo olup bitene anlam veremez. Kendinin suçsuzluğunu anlatmak ister ancak kimse dinlemez, çünkü Memo’ya inanmazlar.

Memo hakkında idam cezası verilir ve yakınları Memo’nun suçsuz olduğunu ispatlamak için uğraşır. Memo ile kızının tek derdi ise bir an önce kavuşmaktır. Peki adalet bu defa tecelli edip Memo’yu kızına kavuşturabilecek midir? Yoksa adalet yine geç kalacak ve bir mucize mi beklenecektir!

7. Koğuştaki Mucize Filmi Oyuncu Kadrosu

7.Koğuştaki Mucize Filmi oyuncu kadrosu ile güçlü bir yapım olduğunu ortaya koymaktadır.

İşte 7.Koğuştaki Mucize Filmi oyuncu kadrosu:

Aras Bulut İyinemli (Memo rolünde)(Başrol)Nisa Sofiya Aksungur (Memo’nun kızı Ova)Deniz Baysal (Teacher Mine)Yurdaer Okur (Aydın)Celile Toyonİlker AksumMesut AkustaSarp Akkaya

7. Koğuştaki Mucize Filmi Bütçesi

11 Ekim’de vizyona giren film, 615.411 kişi tarafından izlenerek, tüm zamanların en iyi başlangıç hafta sonu filmi olma rekorunu kırmıştır. Yayınlandığı ilk günden bu yana toplam hasılat rekoru 11.267.063.00’tür. Bu rakamla film ciddi bir rekora imza atmıştır. 1 hafta içerisinde izleyici sayısının 1 milyon 200 bine ulaşması ile de en çok izlenen film sıralamalarında 1. Sırada yerini almıştır.

7. Koğuştaki Mucize Filmi Fragmanı

YouTube video
7. Koğuştaki Mucize Filmi Yönetmeni

Mehmet Ada Öztekin ismini daha önce Bodrum Masalı, Kuzey Güney, Kaybedenler Kulübü, Analar ve Anneler, Saklı Kalan, Tek Yürek , Martıların Efendisi gibi dizi ve filmler ile de duymuştuk. Mustafa Ada Öztekin daha önce yer aldığı projelerde de adından söz ettirmiş, işinde başarılı bir yönetmendir.

7. Koğuştaki Mucize Filmi Vizyon Tarihi

11 Ekim 2019 tarihinde vizyona giren film, hafta sonu film izleme başlangıç rekoru kırdı. Ekim ayında vizyona giren filmlerde; Aras Bulut İyinemli’nin başrol oyuncusu olarak yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize filmi Joker filmini de gişede geçti. Son 16 yılın en iyi Ekim ayı giriş dönemi izlenme rekoruna sahip olan film…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!