featured

Adolf Hitler ‘in Alman Askerlerini Robot Haline Getiren İlacı: Pervitin

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

İkinci Dünya Savaşı döneminde Nazilerin lideri Adolf Hitler Alman milletinin üstünlüğüne öyle candan inanıyordu ki, savaşlarda kazanan taraf olmak için yapmayacağı şey yoktu. Bu süreçte askerlerini adeta bir robot haline getiren Pervitin hapı ise Hitler’in kullandığı en korkunç yöntemlerden biri olarak bilinmektedir.

Askerlerinin çok daha dayanıklı olması için ilaç üretilmesini ve buna bağımlı bir şekilde çok daha enerjik bir hale gelmelerini sağlayan yöntemler geliştirilmesini isteyen Hitler, ortaya çok daha büyük hedefler koydu. Askerlerinin 3 gece boyunca hiç durmadan yürümelerine emir veren Hitler, askerlere onlara çok daha fazla enerji vermesini sağlayan bir tür uyuşturucu hap almaya zorladı. Bu hap ile onları çok daha enerjik hale getirmeyi de başardı.

Adolf Hitler tarafından askeri alanda kullanılan bu enerji verici ve uyarıcı hap sonralarda çok sayıda sanatçı ve işçi tarafından da kullanıldı. İşte, Pervitin ile çok daha güçlü hale gelen Alman askerleri ve bu maddenin günümüzdeki kullanımına çok şaşıracaksınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!