aytemiz-akaryakit-fiyatlari

Akaryakıt Fiyatlarını Aytemiz’le Takip Edin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncel akaryakıt fiyatlarını yakından takip ederek avantajlı fiyatlarla yakıt alışverişi yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! En güncel akaryakıt fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak ve avantajlı fiyatlarla yakıt almak için yazımızın devamına göz atabilirsiniz.

En Güncel Akaryakıt Fiyatlarını Aytemiz’de Bulabilirsiniz!

Aytemiz’in avantajlı yakıt fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız güncel fiyatları Aytemiz’in web sitesinde veya Aytemiz Vaay mobil uygulamasında bulabilirsiniz.

Web sitesi üzerinden fiyat öğrenmek için Aytemiz web sitesinde bulunan  Akaryakıt Fiyatları menüsüne tıklamanız yeterli. Açılan sayfada bulunan akaryakıt pompa fiyatları ve LPG pompa fiyatları menülerinden bilgi almak istediğiniz bölümü de seçmelisiniz. Ardından, açılan sayfada bulunduğunuz il ve ilçeyi seçmelisiniz. Bu işlemlerin sonunda en güncel motorin ve benzin pompa fiyatlarını görebilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz her an bu işlemleri gerçekleştirerek güncel fiyat bilgisine kolayca ulaşabilirsiniz.

Aytemiz’in avantajlı fiyatlarla yakıt aldıran mobil uygulaması Aytemiz Vaay’da web sitesinde olduğu gibi güncel akaryakıt fiyatlarını takip etmenize olanak tanır. Bunun için Aytemiz Vaay mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirmeniz ve üyelik oluşturarak uygulamaya giriş yapmanız yeterli. Sonrasında uygulamayı kullanarak %2’ye varan indirimlerle akaryakıt alımı gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama sayesinde avantajlı yakıt alımı yapmanın yanı sıra size en yakın Aytemiz istasyonunu görebilir, dilerseniz yol tarifi alarak size en yakın Aytemiz istasyonuna ulaşabilirsiniz.

Aytemiz ile En Avantajlı Benzin Fiyatlarını Hemen Öğrenin

Benzinli bir araç kullanıyorsanız güncel benzin fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak ve alışverişlerinizi en avantajlı şekilde yapmak için Aytemiz istasyonlarını güvenle tercih edebilirsiniz. “Aytemiz benzin fiyatı ne kadar?” sorusunun yanıtını merak ediyorsanız daha önce de bahsettiğimiz gibi Aytemiz Vaay mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirebilir veya Aytemiz’in web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Aytemiz Vaay mobil uygulamasının kolay arayüzü sayesinde ilgili adımları takip ederek güncel akaryakıt fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Yakıt alımlarınızda Aytemiz’i tercih ederek avantajlı fiyatlarla yakıt alımı yapmanın yanı sıra birçok farklı ayrıcalıktan ve kolaylıktan da yararlanabilirsiniz. Ödemenizi Aytemiz Vaay mobil uygulamasından yaptıktan sonra, uygulama üzerinden alacağınız altı haneli kodu pompa görevlisine göstererek  aracınızdan inmeden saniyeler içinde yakıt alımınızı gerçekleştirebilir, böylece zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Aytemiz’den yakıt alışverişi yaparken Self Servis konsepti sayesinde benzin veya yakıt alım işlemlerinizi kendiniz gerçekleştirerek daha avantajlı fiyatlardan da yararlanabilirsiniz. Bu konsept sayesinde benzin litre fiyatında 15 kuruşa varan avantajlardan anında faydalanabilirsiniz. Ödemenizi ister banka ya da kredi kartı ile ister nakit olarak yapabilirsiniz. Nakit ödeme yapmak isterseniz Self Servis asistanını çağırıp ücreti ona teslim edebilirsiniz.

Siz de Aytemiz’in web sitesi aracılığıyla Aytemiz’in şaşırtan ürün ve hizmetlerini detaylıca inceleyebilir, akaryakıt fiyatlarını takip edebilirsiniz. Avantajlı fiyatlarla kaliteli hizmet almak için size en yakın Aytemiz istasyonunu ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!