featured

Aldatan Kişi Burcundan Nasıl Anlaşılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsanlar birçok nedenden dolayı birbirini aldatabilir ve nedenlerini eşleri ile paylaşamayabilirler. Aldatmanın elbette çözüm olmadığını biliyoruz ancak insanların ruh hallerinin nasıl olacağını bilemeyeceğimiz için nedenlerini de bilemeyebiliriz. Ancak burçlar bu konuda da yardımcımız olabilir. Bu yazımızda burçların aldatan kişiyi nasıl ortaya çıkardığından bahsedeceğiz.

KOÇ BURCU

Koç burcunun aldattığını anlatmanız için gereğinden fazla ilgi göstermeniz yeterlidir. Eğer partnerinizin her istediğiniz yapıyorsanız, kendinizi onu avucundaymış gibi hissettiriyorsanız, o olmadan hiçbir şey yapamıyorsanız koç burcu bireyin aldatan olmasına davetiye çıkarıyorsunuz demektir. Koç burcu bireyler kendisine güveni olan ve gerektiği zaman kendisine karşı çıkabilecek olan insanlardan hoşlanırlar ve yukarıda belirttiğimiz özelliklere sahip olan insanları aldatabilirler.

BOĞA BURCU

Boğa burcu bireyler aslında çok zor ayrılırlar ancak bu kural sizden hiç ayrılmayacağını ifade etmez. Maddi açıdan onu tatmin edemezseniz, cinsel duygularına karşılı veremezseniz, birbirine uymayan davranışlar sergilerseniz boğa burcu bireylerin sizi terk etmesine neden olabilirsiniz. Boğa burcunun da ilişkilerde bir sabrı vardır ve bu sabır çizgisini geçtiğiniz anda sizi aldatmaya yönelik hareketler sergileyebilirler.

İKİZLER BURCU

İkizler burcu rahat olmayı sevmeleri ile tanınırlar. Çok sıkıya gelemezler ve her istediğini yapmak isterler. Onu korumak için fazla üzerine gitmeniz ve gereğinden fazla kıskanç olmanız sizi bir dakika içerisinde silmesine neden olabilir. Eğer çok kıskançsanız ve ikizler insanı ile birlikteyseniz aldatılıyor olabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Doğrusunu söylemek gerekirse yengeç burcu insanlar ne yapacaklarını tam bilmezler. Kaçarsanız kovalar ve elinde etmek için her şeyi yapar. Ancak sizi onu kovalamaya başlarsanız, sizden kaçmaya çalışır. Ona güven vermenizi ister ve güven vermediğinizi hissettiği anda o hissi başka kollarda aramak isteyebilir. Boğa insanları ile ilişkilerinizde sempatik, şefkatli ve onu kanatlarınızın altına almanızı sağlayacak davranışlar sergilemelisiniz.

ASLAN BURCU

Aslan burcu yapı olarak övülmeyi ve takdir edilmeyi çok sever. Gururuna yediremediği davranışlar ile onu küçük düşürmeniz aslan insanının sizden kaçmasına neden olur. Yapı olarak desteklenmeyi çok sevmeleri en ufak bir güvensizlik duygunuzu hissettikleri anda sizi aldatmalarına neden olabilir.

BAŞAK BURCU

Başak burcu kişiler kendilerine göre bir eş isterler. Başak burcuna karşı özensiz davranırsanız ve ilgi eksikliğinde bulunursanız sizi aldatabilir. Başak burcu kişisi entelektüel bir kişiliğe sahiptir. Kültür seviyesi çok üst düzeydedir ve sizden buna uyum sağlamanızı bekler. Sağlayamadığınız takdirde aldatılmanız çok uzakta değildir… Başakların aldatma yöntemi fiziksel aldatmadan çok duygusal aldatmadır. Yani duygusal olarak aldatırlar fakat fiziksel olarak aldatmazlar. Başaklar vicdan azabı yaşamaya çok yatkındırlar. Aldatma sebepleri ise bir ilişki için varını yoğunu ortaya koyup da karşılığını alamamaları, başarısız olmaları ve bunun sonucunda da hayal kırıklığı yaşamalarıdır.

TERAZİ BURCU

Terazi burcu kişiler, kibar, bakımlı ve güzel olur. Karşısındaki insanın da aynı şekilde olmasını beklerler. Eğer sevgiliniz terazi burcuysa ve siz kaba ve bakımsızsanız bunun üstüne bir de modern olamazsanız her an aldatılma ihtimaliniz vardır. Terazi burçlarının en önemli özelliği karşısındaki insanı mutlu etmeyi çok sevmesidir. Prensipleri çok güçlüdür ve bağlılık onlar için çok ciddi bir önem taşır. Bu yüzden terazi burçları aslında pek aldatmazlar. Ancak bu burcun kötü özelliklerinden birisi olan kolay reddedememe özelliği, bu burçta olan kişilerin başka kişilerle flört etmesini kolaylaştırır. Bunu bir kenara bırakırsak Teraziler sonsuz aşkı bulmak isterler, aldatma ihtimalleri düşüktür.

AKREP BURCU

Akrep burcu kişiler ben merkezcil kişilerdir. Bu kişiler ilişki yaşarken kontrol daima kendilerinde olsun isterler. Bu yüzden kontrol edildiğinize dair onları inandırmalısınız. Fakat Akrep burcu kişileri sürekli kontrol etmelisiniz. Yanlış yollara sapma ihtimalleri bir hayli fazladır. Sürekli kontrol edilmelilerdir ve bu kişileri tatmin etmeniz gerekir. Akrepler ihtiraslıdır ve aldatma olasılıkları çok fazladır. Cinsel anlamda sürekli aç olan Akrepler, heyecan ararlar. Bu sebeple arzularını kontrol etmekte çok güçlük çekerler. Akreplerin aldatma sebebi ise aldatıldıklarında öç alma duygusunu bastırmaktır.

YAY BURCU

Yay burcu kişiler, mantıklı ilişki ararlar. Bu burçta olan kişilerin adeta egoları yoktur. Çok sosyal ve hareketlidirler. Fakat karşıdaki böyle olmazsa ondan uzaklaşmak ve başka kişilerle yakınlaşmak isteyeceklerdir. Yay burçlarını en çok cezbeden şey heyecandır. Daha heyecanlı, daha ateşli, daha büyük bir aşk için sürekli arayıştadırlar. Bu şekilde arayışta olan Yaylar ufak bir flört diye giriştikleri olayda çok farklı şeyler yapabilirler. Pişman olsalar da kendilerini kaptıracakları ilk adımı attıkları için onlar için geri dönüş çok zordur.

OĞLAK BURCU

Oğlak burcu kişiler aile değerlerine, kardeşliğe ve anne babaya çok değer gösterirler. Eğer ailesine karşı bir yanlış yaparsanız sizi bırakırlar. Bunun yanı sıra birlikte oldukları kişiden sürekli destek beklerler. Oğlak burcunda olan kadınlar maddi anlamda güvende olmak isterler. Eğer maddi anlamda sıkıntı yaşatırsanız sizi aldatırlar. Eğer oğlaklara sevdiğinizi, saygı duyduğunuzu hissettiremezseniz sizi cezalandırmak için aldatmaya meyillenirler. Ayrıca seks konusunda çok istekli az sayıdaki oğlak kişileri, bu konuda çok heyecanlıdırlar. Ancak çoğu maceralardan uzak durmaya çalışır. Bu yüzden yasak aşk onlar için tercih edilmez bir aşk türüdür.

KOVA BURCU

Kova kişileri özgürlüğüne çok düşkündür. Arkadaşları ile vakit geçirmeyi çok sever. Bu özellikleri kısıtlanmaya kalkıldığında ise kovalardan uzak durmalısınız. Çünkü çok agresifleşirler ve sonucunda da sizi aldatmaları kaçınılmazdır. Onlar ilgi ve alakanın sürekli kendilerinde olmalarını isterler. Çok romantik olmayan kova burcu kişiler, kendisine ihtiyaç duyulmasını isterler. Genelde aldatılan taraf olan Kovalar, aldatmak için fiziksel ilgiden çok duygusal bir bağ ararlar. Bu bağ ise sanatsal bir konuşma ile sağlanabilir…

BALIK BURCU

Balık burcu insanlar, ne istediğini bilmeden insanlardır. Çok değişken bir yapıya sahiptirler. Eğer bu kişilerin duyguların anlık bir kötü tepki verirseniz sizi aldatmaları çok zor sayılmaz. Bu kişiler özgüven konusunda eksiklik yaşarlarsa sıkıntı olur. Orta yaş krizine giren balıklar, hayatlarında yeni bir heyecan ararlar. Balıklar gizli ve ihtiraslı bir şeyler yaşamak isterler. Bu sayede gençleştiğini düşünürler ve hayata yeniden bağlanırlar. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!