featured

Altın İğne Tedavisi Nedir? Atın İğne Nasıl Uygulanır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zaman geçer, yıllar hızla ilerler ve geçen yaşın yorgunluğu yüzümüze çöker. İşte böyle zamanlarda aynalara düşman olmamak için çözüm yolları ararız. En güzel çözümlerden biri de altın iğne tedavisidir. Peki altın iğne tedavisi nedir? İşte, yılların yorgunluğunu yüzünüzden silecek altın iğne tedavisi!

Altın İğne Tedavisi Nedir? Atın İğne Nasıl Uygulanır?

İnsanlar yaşları ilerledikçe, bilhassa kadınlar kendilerini psikolojik olarak huzurlu hissetmezler. Bu sorun geçmişten günümüze kadar var olan bir sorundur. Teknoloji ve tıp bu alanda oldukça fazla emek harcamışlardır. Geçmişte bitki özlerinden yapılan kremler kullanılarak genç ve güzel görünmeye çalışmışlardır. Zaman ilerledikçe teknoloji ve tıp geliştikçe kozmetik ürünlerinin üretimlerinin çeşitlilik artarak insanlara makyaj ve güzellik kremleri daha hızlı bir şekilde ulaştırmaya başlamışlardır. Peki, Kozmetik dünyasının bize sunduğu altın iğne tedavisi nedir?

Teknoloji ve tıbbın birlikte hareket etmesiyle estetik ameliyatları yaygınlaşmış ve insanlar olduğu yaşın çok altında görünmeye başlamıştır. Son dönemlerin en sık adı duyulan uygulamalardan biri de altın iğne tedavisi olmaktadır. Ancak şunu unutmamak gerekir ki altın iğne tedavisi uygulamaları Sağlık bakanlığı tarafından onaylanması gereken çeşitli sertifikalar ile mümkün olmaktadır. 

Altın İğne Tedavisi Nerelerde Yapılır?

Estetik ameliyatlar ise herkesin olabileceği bir fiyat düzeyinde değildir. Bu yöntemlere alternatif ve bu yöntemlerden daha uygun ve sağlıklı bir yöntem teknoloji ve cilt bakım uzmanları tarafından insanlara sunulmuştur. Bu yöntem altın iğne tedavisi adı verilen yöntemdir. Peki, altın iğne tedavisi nedir? İğne estetik tedavi yöntemi bugün birçok sağlık kuruluşunda ve güzellik merkezlerinde kullanılmakta ve birçok kadının tercih ettiği yöntemlerin başında gelmektedir.

Altın İğne Tedavi Nasıl Yapılır?

Altın iğne tedavisi fraksiyonel radyo frekansı cihazı ile vücut temizlendikten sonra cihaza takılan iğnelerle cilt yapısına zarar vermeden 4 mm kadar cildin alt tabakasına inerek uygulanan ve etkili sonuç alınan güçlü bir yöntemdir. Bunun yanında ciltlerde olan akne lekeleri, yara lekeleri, ciltte ileri yaşlarda ortaya çıkan lekeler yine bu yöntemle giderilmekte ve cildi gençleştirmede etkili bir yöntemdir. Cihazda iğne kullanılması canınızı acıtacağı anlamına gelmiyor. Uygulama öncesinde cildinize sürülen özel krem sayesinde hiçbir ağrı ve acı hissetmeyeceksiniz. 

Altın İğne Uygulamada Kullanılan Malzemeler

Uygulama kullanılan iğneler tek kullanımlık oldukları için farklı bir bireyin iğnesinin kullanılması söz konusu olmayan altın iğne uygulaması mutlaka bu alanda eğitim almış uzmanlar tarafından yapılması gereken bir uygulamadır. Uygulama kesinlikle 16 yaşından küçük bireylere yapılmaz bunun aynında kronik hastalığı olan ve hamile bireylere de uygulanmaz. Birçok faydası olan altın iğne uygulamasının en küçük cilt kırışıklarını giderdiğini bilinmektedir. 

Altın İğne Tedavi Ne Zaman Etki Etmeye Başlar?

Uygulamanın etkisini ilk seanstan sonra göstermeye başlayan uygulama, zaman ilerledikçe daha sağlıklı ve kalıcı etkili sonucu elde etmiş olursunuz. Gençleştirme tedavisinin yanında ten renginde açma, akne ve sivilce lekelerinde kalıcı sonuçlar elde edildiği gözlemlenmiştir. Cildi gençleştirme yöntemi sayesinde gözeneklerde sıkılaşma, göz altı halkalarının giderilmesinde etkili ve gözle görülür sonuçlar elde edilmiştir. Bu yöntem ile vücudunun diğer bölgelerinde oluşan sarkmalarda giderilmektedir. Altın iğne tedavisi zamanla daha çok oturan bir tedavi yöntemidir.

Altın İğne Gerçekten Başarılı mı?

Özellikle boyun ve dekolte bölgelerinde başarılı sonuçlar elde edilir. Bir seans birkaç saatte bitmekte ve bir seans sonrası sadece bir gün içerisinde hayatınıza kaldığınız yerden daha enerjik bir şekilde devam edebilirsiniz.  Uygulama sonrasında vücutta oluşan kızarıklar, morluklar ve ödem sizi endişelendirecek ciddi durumlar değildir. Vücudunuzun yapısı ile alakalı olan bu durumlar bir iki gün içinde düzelecektir. Altın iğne seans sayısı uzman tarafından gerekli ölçüde belirlenecektir. Bu sayede tüm kötü görüntüler ortadan kalkacaktır. 

Altın İğne Uygulamasının Sağladığı Faydalar 

İlerleyen yaşta ortaya çıkan kırışıklık ya da ciltte sarkma durumları bu yöntemle giderilebilir. Tedavi sırasında herhangi bir his kaybı ortaya çıkmamakla beraber sıkıntısız bir şekilde işlemler tamamlanabilir. Altın iğne tedavisi oldukça kolay yapılan ve aynı zamanda etkili sonuçlar ortaya çıkaran bir işlemdir. Uygulaması sırasında ten üzerine uygulanan anestezik kremler ile ağrı hissi ortadan kaldırılmaktadır. Bu sayede herhangi bir şekilde sıkıntı yaşanmaz. Altın iğne tedavisi yorum yapan kişiler de aynı şeyi söylemektedirler. 

Altın İğne Tedavisiyle Psikolojik Sorunlara Çözüm 

Her birey güzel ve ilgi çekici olmak ister. Yüzde ya da vücudun herhangi bir yerindeki yara ya da izler can sıkabilir. Aynı zamanda kırışıklık ve sarkmalarda görünümü bozabilir. Bu durum ruh sağlığı açısından son derece kötüdür. Altın iğne uygulamaları sayesinde herhangi bir sorun olmadan bu sorunları giderirsiniz. Bu durumda psikolojik açıdan fayda sağlayacaktır. Uygulama yaptırmayı düşünüyorsanız iyi bir uzman hekime danışmalı ve kaliteli bir tedavi almalısınız. Altın iğne tedavisi yorum yapan kişiler bu uygulamamanın kişiye kendisini iyi hissettirdiğine hemfikir.

Altın iğne tedavisi için radyofrekans benzetmesi de yapabiliriz. Altın İğne uygulamasının yüz germe ve cilt gençleştirme için oldukça işe yaradığını öğrendik. Yüzünüzün sağlığı için altın iğne tedavisinden sonra da güneş koruyucu kullanmayı ihmal etmeyin.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!