featured

Antalya da Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz 5 Mekan

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayatın en güzel anlarından biri olan ve insanların hayatında aklından hiç çıkmamasını isteyeceği en özel anlardan biri de evlilik teklifidir. Erkekler günlerce bu teklifi planlamakta, kadın ise iyi bir ilişki içerisinde yer alıyorsa hayalini kurduğu o anın yeri de en az teklif etme şekli kadar çok önemlidir. Antalya da eğer evlilik teklifi yapmayı düşünüyorsanız sizlere en özel mekanlardan bahsetmeye çalıştık. Antalya’da Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz 5 Mekan a gelin birlikte bakalım. Eğer sizin de ilave etmek istediğiniz yer var ise aşağıda yorum kısmına ekleyebilirsiniz. Şimdiden mutluluklar…

1- Karaalioğlu Parkı

Beydağları manzarasında bulunan Karaalioğlu Parkı, Antalya da doğup büyüyen kişilerin bildiği bir parktır. Parkın ambiyansı girişinden çıkışına kadar romantik olduğundan dolayı dilediğiniz bir köşede diz çökerek evlenme teklifinizi gerçekleştirebilirsiniz. Biz size özellikle parkta bulunan çitlembik ağacını öneririz. Hem teklifinizi, hem de ağacın ihtişamını ömür boyu unutmayabilirsiniz.

2- Tünektepe Teleferik

Son zamanlarda insanların hizmetine açılan teleferik Antalya da Evlilik Teklifi için tercih edilebilecek Mekanlar arasında yer almaktadır. Kız arkadaşınızı Tünektepe de bulunan teleferiğe binmeye ikna ettikten sonra evlilik teklifini gerçekleştirebilirsiniz.

3- Erdal İnönü Kent Parkı

Eski Lara yolunda bulunan ve Muratpaşa Belediyesi tarafından yaşam merkezi haline dönüştürülen park, güneş batımı esnasında en romantik mekanlardan biri. Herhangi bir günde yürüyüşe çıktığınızda sevgilinizin bir anda önüne diz çökerek Antalya da evlilik teklifini gerçekleştirebilirsiniz. Unutulmaması gereken en önemli nokta ise evlilik teklifi geçici sürede mutlu edebilir fakat şaşırtıcı olan evlilik teklifi ömür boyu sizlere o günü hatırlatır.

4- Aspendos Tiyatrosu

Hafta sonu çıktığınız geziye, Antalya’ya 1 saat uzaklıkta bulunan Manavgat da devam edebilirsiniz. Manavgat’a kadar gidip de Aspendos Tiyatrosuna gitmemek elbette olmaz. Tiyatroyu gezerken, aşkınızın tarihine de değinerek evlilik teklifinizi gerçekleştirebilirsiniz. Buranın bir avantajı da var ki vazgeçilmez; istediğiniz kadar bağırmak serbesttir. Teklifinizin Antalya merkezden bile duyulmasını istemez misiniz?

5- Setur Finike Marina

Finike’nin hemen girişinde bulunan Setur Finike Marina(Finike Yat Limanı) günün her saatinde romantik tekliflerinize açık bir mekan. Marina da, restoranların birinde ya da etrafta bulunan banklarda. Her nerede rahat ediyorsanız, Antalya’nın en güzel manzarasına sahip olan bu yerde evlilik teklifinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hem şaşırtıcı hem de unutulmaz evlilik teklifi için Finike Yat Limanı tercihiniz olabilir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!