featured

Apple Araba Çıkardı mı? Apple Araba Ne Zaman Çıkacak? Apple Araba Fiyatları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknoloji devi markası haline gelen Apple; telefon, tablet ve bilgisayar sonrasında şimdi de araba üretimine start verdi.

Apple Arabaları ve Özellikleri

Apple araba modelleri, özellikle Apple kullanıcıları tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Isırılmış elma logosu ile teknoloji dünyasına giriş yapan Apple, kısa sürede dünya markası haline geldi.

Telefon, tablet gibi birçok ürünü farklı modellerde çıkaran Apple, şimdi de araba üretimine başlayacak.

Apple Arabaları Ne Zaman Çıkacak?

Apple arabaları, Apple severler tarafından merakla beklenirken henüz Apple’dan resmi bir açıklama gelmedi.

Apple, otonom sürüşüne odaklanmış elektrikli araba çıkarmaya hazırlanıyor. Ancak Apple markasının her üründe olduğu gibi bu üründe de gizliliği ön planda tutmaya çalıştığı aşikardır.

Kod adı Project Titan olan Apple araba modelinin kesin olarak ne zaman çıkacağı belli değil. Henüz hangi araba markasıyla çalışacağına karar veremeyen Apple, bu süreçte temkinli adımlarla ilerliyor.

Çıkan haberler arasında Apple markasının 2024 yılında Apple arabaları üretilmeye başlanacak gibi haberler olsa da henüz Apple tarafından bu haberi onaylayan net bir açıklama gelmedi.

Apple Araba Üretecek

Apple araba üretmek için tüm hazırlıklarını tamamlayarak üretime start verdi. Bilgisayar, tablet ve telefon gibi birçok ürünü farklı modellerde piyasaya süren Apple; şimdi de araba üretimine soyundu.

Apple Car ismiyle arabasını piyasaya sürecek olan Apple, birçok detayı saklıyor. Ancak sızdırılan haberler Apple arabaları otonom sürüş özelliklerine sahip olacak ve üretimine 2024 yılında başlanacağı yönündedir.

Apple Araba Şarjlı mı Olacak?

Dünya markası olan Apple, şimdi de araba üretimine başlayacak. Tüm detayları bir sır gibi saklayan Apple, araba modeliyle de teknoloji de çığır açacak gibi görünüyor.

Her ne kadar Apple, detayları gizlese de detaylar gelmeye başladı. Otonom sürüş özelliklerini taşıyacağı bilinen Apple araba modellerinin elektrikli olacağı söyleniyor.

Böylece yakıt gereği duymadan kullanıcılar, enerji ihtiyacını şarj ederek elektrik ile karşılayabilecek. Ancak bu durum değişebilir. Apple, henüz Apple Car özelliklerini kendisi paylaşmadı.

Apple Araba İçi Nasıl Dizayn Edilecek?

Apple, üreteceği arabaya dair farklı çalışmalar ve farklı anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Tüm bu süreçte dünyaca ünlü tasarımcılar kendi yorumları ile Apple arabanın tasarımlarını ortaya koyuyor.

Diğer yandan Apple markasının yaptığı çalışmalara göre bu tasarım tahminleri şekillenmeye başladı.

Tahminlere göre Apple araba içi özellikle tamamen cam tavan olacak gibi görünüyor. Direksiyon ortasında Apple’ın logosu olan ısırılmış elma olacağı ise muhtemel bir durumdur.

Araç panelinin ise tamamen ekran şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Tüm bu detaylar sadece Apple’dan sızan bilgiler neticesinde ortaya çıkmıştır. Apple, Apple Car ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Apple Araba Şarjı Nasıl Dolacak?

https://www.youtube.com/watch?v=OEP2kCvn1ac

Apple araba ile ilgili detaylar yavaş yavaş gelse de arabaların elektrikli olacağı kesin gibi görünüyor. Hatta öyle ki; Apple, üreteceği yeni araba için batarya arayışına girdi ve birçok üretici ile görüşmeler yapıyor.

Bu noktada Apple araba modellerinin şarjlı olacağı kesin gibi görünüyor. Elektrikli otonom sürüş özelliklerini taşıyacak olan Apple Car modellerinin şarjını kullanıcılar elektrik ile doldurabilecek.

Apple Arabası Fiyatları

Dünya çapında teknoloji devi bir marka haline gelen Apple, kullanıcılarına kısa bir süre önce bir müjde verdi ve araba üreteceğini açıkladı.

Dolayısıyla da kullanıcılar arabaya dair tüm teknik özellikleri merak ederken diğer yandan yeni çıkacak Apple arabalarının fiyatları da merak konusu haline geldi.

Apple henüz üreteceği arabaya dair somut açıklamalar yapmadı. Ancak parça parça sızdırılan haberler doğrultusunda Apple arabasına yönelik fiyat tahminleri de gelmeye başladı.

Apple takipçileri ise bu fiyatların ne kadar doğru olacağını sorgulamaya başladı.

Apple iCar Fiyat

Apple iCar olarak piyasaya sürülecek olan Apple otomobilinin teknik özelliklerinin yanı sıra merak edilen bir diğer özelliği de fiyatı oluyor.

2024 yılında üretime geçileceği yönünde haberler çıkarken fiyatlar konusunda da tahminler gelmeye başladı.

Otonom sürüş özelliklerine sahip ve elektrikli olacağı bilinen Apple iCar için fiyat tahminleri değişiklik gösteriyor.

Macworld’ün yaptığı tahminlere göre ise Apple araba modelleri 55.000 dolar ile satışa sunulacak. Kesin ve doğru fiyat bilgisi için Apple’dan resmi açıklama bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!