featured

Araba Çizik Giderici En İyiler Listesi! Sizi Arabanızdaki Çiziklerden Kolayca Kurtaracak 15 Araba Çizik Giderici!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araba çizik giderici ürünler nelerdir? Araba çizikleri nasıl gider? Derin çizik giderme yöntemleri nelerdir? gibi sorular belki de en sevdiğimiz arabalarımız için en çok araştırdığımız sorular arasında yer alıyor.

Sizi her yere götüren ve tabir-i caizse ayağınızı yerden kesen aracınızın temiz olması kadar elbette bakımlı olması da önemlidir. Çizikler ise aracınızın görüntüsünü bozan ve aynı zamanda aracınıza zarar da verebilecek sorunlardır.

Tüm bu sorunlar doğrultusunda bizler de sizler için en kullanışlı ve etkili olan 15 araba çizik giderici ürünlerini derledik.

Araba Çizik Giderici Ürünler | Araba Çizikleri Nasıl Gider?

Birçok nedenden dolayı arabanız üzerinde ince ve kılcal çizikler olabileceği gibi aynı zamanda derin çizikler de meydana gelebilir. Çoğu zaman birçok yöntem deneseniz de bu çiziklerden ya da izlerinden kurtulamayabilirsiniz.

Her ne kadar yok etmesi zor olan sorunlar gibi görünse de aslında arabanızdaki çizilerden etkili ürünler ve basit uygulamalar ile kurtulabilirsiniz. Ancak bu noktada en etkili araba çizik giderme ürünleri hakkında bilgi sahibi olmanız işinizi daha da kolaylaştıracaktır.

Araba Çizikleri Nasıl Geçer? Derin Çizik Giderme Yöntemleri

Arabadaki çizikleri gidermek için farklı yöntemler ve farklı ürünleri mutlaka duymuşsunuzdur. Ancak aracınızın sağlığı açısından uyguladığınız yöntemler ve tercih ettiğiniz ürünler mutlaka güvenilir ve doğru olmalıdır.

Piyasada araba çizik kapatma konusunda her ne kadar profesyonel birçok ürünün adı geçse de aslında bu ürünler arasında aracınıza en uygun olanı ve kullanımı en kolay olan ürünü tercih etmeniz gerekir. Profesyonel ürünlerin yanı sıra aynı zamanda amatör birçok yöntem de vardır. Bu ürünlerden birisi de diş macunu yöntemidir.

Diş Macunu ile Araba Çizik Giderme Mümkün mü?

Diş macunu, halk arasında araba çizik giderme yöntemleri olarak biliniyor. Hatta uygulanan birçok kişinin olumlu sonuçlar aldığına dair yorumları da vardır. Ancak aracınızın sağlığı açısından ne kadar doğru olduğu ve ne kadar kalıcı çözüm olduğu tartışılır.

Diş Macunu Çizik Giderir mi?

Diş macununun ince ve yüzeysel çizikleri giderdiği biliniyor. Ancak size tavsiyemiz şudur ki; diş macununun içerisindeki bileşenlerin aracınızın boyasına zarar verme ihtimalini göz önünde bulundurmalı ve mutlaka aracınız içine en etkili ve profesyonel ürünler tercih etmelisiniz.

Araba Çiziği Nasıl Yok Edilir? İşte Araba Çizik Giderici Ürünler!

Aracınızda kılcal ya da derin çizikler mi var? Araba çizik tamiri yapmak için en doğru ürün seçeneklerini mi arıyorsunuz? İşte sizler için derlediğimiz araba çiziklerini gidermede en etkili ve güvenilir araba çizik giderici ürünler;

1. Stac Plastic Çizik Giderici Pasta, Cila, Nano Sünger Seti

Üretimi İtalya’da yapılmış olan Stac Plastic çizik giderici seti içerisinde aracınızdaki çizikleri yok etmek için ihtiyaç duyacağınız tüm ürünler bulunuyor. Uygulamada profesyonellik gerektirmeyen bir ürün olduğundan hiçbir bilgi ve tecrübeye gerek duymadan aracınıza kolayca uygulayabilir ve çizikleri yok edebilirsiniz.

Klasik bir pasta işlemi ile kıyaslandığında daha kısa sürede daha hızlı sonuca ulaşmasını sağladığında listenin ilk sırasında yerini alan bir set ürünüdür. Basit ya da derin çizikleri zımpara yöntemi sonrasında çok fazla enerji harcamadan size iyi sonuçlar sunar.

2. Araba Çizik Giderici Kalem: Bundera Fix It Araba Çizik Giderici ve Boya Onarma Kalemi

Araba bakım ürünlerinde isim yapmış olan Bundera markasının bu ürünü, araba ve motosiklet yüzeylerinde işlevsel bir şekilde kullanılabileceğiniz üründür. Kalem olması sayesinde uygulaması son derece kolaydır. Ancak aracınızdaki çiziklerin derinlik oranına göre uygulama yapmanız gerekir.

Güneş ışığı altında uygulama yaparsanız daha net ve hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Güneş ışığı ile kuruyan bir üründür. Eğer uygulama sırasında güneş ışığı imkanınız yoksa o halde kurutma işlemi için bir ısıtma kaynağı kullanabilirsiniz.

3. Feynlab F100 Heavy Cut Compound Ağır Çizik Giderici Pasta

Altında Amerika’nın imzası olan Feynlab ürünü, listenin bir diğer yıldız ürünleri arasında yer alıyor. Aracınızın üzerindeki derin çiziklere dahi doğru uygulama teknikleri kullanarak uygulama yaparsanız başarılı sonuçlar alabileceğiniz bir üründür.

Alacağınız sonuç oranı çiziklerin alanı ve derinliğe göre değişkenlik gösterebilir. Eğer başarılı sonuçları hızlı sürede almak istiyorsanız aracınızdaki çizikler derin ve geniş bir alanda ise malzemeden kaçmadan doğru uygulama yapmalısınız. Bu şekilde uygulama yaptığınızda araç derin çizik giderici tavsiye edebileceğimiz etkili ürünlerin başında geliyor.

Çizik Giderici Pasta Nedir?

Çizik giderici pasta ürünleri, genellikle içerisinde silikon ve dolgu malzemesi barındırmayan ürünlerdir. Aşındırıcı etkisi sayesinde zımpara yapıldıktan sonra uygulandığı yüzeydeki çizikleri kökten yok eden ürünlerdir.

4. Araba Çizik Giderici Boya: Mr.Rötuş Çizik Giderici Oto Rötuş Boyası

Vernikli ya da verniksiz olarak kullanabileceğiniz Mr. Oto Rötuş Boyası, her aracın boyasına uygun kodlarda kullanılabilecek etkili çizik giderme ürünlerinden bir diğeridir.

Vernikli ve verniksiz ürünleri arasında fiyat farklılıkları vardır. Ancak uygularken çizik bölgesinin dışında bir bölgeye sürmemeniz gerekiyor. Aksi halde uygulamadan beklediğiniz sonuçlara ulaşmanız da zor olacaktır.

5. Stac Plastic Derin Çizik Giderici Pasta ve Cila Takımı

Listemin enleri arasında yer alan Stac Plastic Derin Çizik Giderici Pasta Cila Seti, özellikler derin çiziklerin geniş alanlar kapladığı durumlarda son derece etkili bir set ürünüdür. Eğer aracınızda geniş alanlara yayılmış olan derin çizik sorunları var ise mutlaka tavsiye edeceğimiz ürünler arasında yer alıyor.

Çiziklerin yanı sıra krom yüzeylerde meydana gelen yaralanmalarda da kusursuz ve nokta atışı etki gösterir. Uygulama öncesinde derin çiziklerini zımpara etmeniz ise önemlidir. Zımpara işlemi sonrasında alacağınız sonuç ise maksimum düzeyde olacaktır. İtalya’da üretilmiş olan bu ürün, özellikler derin çizikler için nano teknoloji ile üretilmiştir.

6. Araba Çizik Kalemi: Pars Çizik Giderici Kalem

Yerli bir araba çizik giderme ürünü olmasıyla oldukça güvenilirdir. Her marka ve model araçta gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ancak üründen yüksek performans sağlayabilmeniz için aracınızın rengine ve modeline uygun kodları tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

Aracınızın rengi ile aynı kodda olan Pars çizik kalemini tercih ettiğinizde kalemin içinde aracınızın renginde bir madde olacaktır. Bu sayede pratik bir şekilde ürünü kullanarak aracınızın üzerindeki çizikleri silerek aracınıza kusursuz bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Oto Çizik Giderici Kalem İşe Yarıyor mu?

YouTube video

Oto çizik giderici kalem ürünleri, profesyonellik gerektirmeyen ve aynı zamanda çizikleri gidermede son derece pratik ürünlerdir. Ancak derin olan ve geniş alana yayılmış olan çiziklerde yüksek performans göremeyeceğiniz ürünler olabilir.

7. Araba Çizik Giderici Cila: Autosol Ağır Çizik Ve Hare Giderici Pasta Cila

Siyah araba çizik giderme konusunda son derece etkili olan Autosol ağır çizik giderme ürünü, Almanya markası olan Autosol tarafından 100 yılı aşkındır üretiliyor. Güçlü içeriği sayesinde BMW, Mercedes, Volkswagen gibi Alman markası olan arabalarda da aktif ve işlevsel şekilde kullanılan onarım ürünleridir.

Listemizdeki diğer ürünler ile karşılaştırdığımızda özellikle profesyonellik düzeyinin daha yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Bu sebeple de set içerisinde derin çizikler için son derece etkili olan pasta ve cila ürünleri ayrı ayrı bulunuyor. Tüm araç renklerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ancak belirttiğimiz gibi siyah ve benzeri gibi koyu renklerde daha da etkili ve güçlüdür.

8. Araba Çizik Giderici Pasta: 3M Perfect Hızlı Çizik Giderici Pasta

Amerika üretimi olan bu ürün, çizik giderici bir pasta ürünü olarak aracınızın boyasındaki tüm kusurların tamir ve onarımını dakikalar içerisinde yapar. Ürünün farklı renk kodlarının olması da ürünün uygulanabilirlik alanını da oldukça genişletiyor.

Aracınızın rengine en uygun renk kodunu tercih ettiğinizde yüksek performans görebileceğiniz bir üründür. Eğer aracınızın üzerinde finisaj işlemi yapılmış ise o yüzeylerde de kullanabilirsiniz.

9. Koch Chemie F6.01 İnce Çizik Ve Hare Giderici

Altında Almanya’nın imzası olduğu Koch Chemie çizik giderici, listenin en güvenilir ürünlerinden bir diğeridir. Diğer ürünlere göre uygulamada profesyonellik gerektiren bir üründür. Profesyonel bir uygulama sayesinde aracınızdaki ince çizgilere anında veda edebilirsiniz.

Araç boyası üzerinde uzun süreli dayanıklılık ve parlaklık sağlarken aynı zamanda araç üzerinde yaptığınız zımpara işleminin tüm izlerini de anında siler. Ancak tüm bu sonuçları alabilmeniz için öncelikle profesyonel uygulama yapmanız önemlidir.

10. Araba Çizik Giderici Sprey: Seramik Etkili Cila

Renginin canlılığını kaybetmiş ve hasar görmüş olan tüm araç boyalarının yüzeyinde kullanıma uygun olan Seramik Etkili Cila, süper etkili bir çizik giderici ve bakım ürünüdür. Kılcal çizikler üzerinde kusursuz etkiye sahiptir.

Ayda bir kez düzenli olarak uyguladığınızda aracınıza düzenli bakım yaparak boyasını canlı, su itici kalkanını sürekli güçlü tutabilirsiniz. Ancak uygulama öncesinde aranızın şampuan ile yıkanmış ve temiz olması son derece önemlidir.

Cilasının içerisinde bulunan etken bileşenler sayesinde aracınızda uzun süren parlaklık sağlarken ayrıca tamir gören yüzeylerde de aynı başarıya sahiptir.

11. Araba Çizik Giderici Krem: BrillantCare Çizik Giderici Krem Seti

Tüm araç boyalarında kullanılabilen, geniş kullanım alanına sahip krem formunda çizik giderici ürünüdür. Özel olarak formüle edildiğinden aracınızın üzerindeki tüm ince çizikleri hızlı şekilde yol edebilirsiniz.

Çizikleri gidermenin yanı sıra aracınızda oksitlenme, güneş ışınları, solma ve korozyon gibi deformasyon sorunlarının giderilmesine ek olarak bu ürünle arabanızın üst yüzeyinde maksimum düzeyde su itici yüzey oluşturabilirsiniz. Bu sayede aracınızı yıkadığınızda ya da yağmur yağdığında tüm su, aracınızın üzerinden akıp gider.

12. Araba Çizik Giderici Sünger: Modacar Nano Çizik Giderici Uygulama Süngeri

Aracınızdaki çizikleri gidermek için iyi bir araç çizik giderici ürününün yanı sıra aynı zamanda bir de iyi bir uygulama süngerine ihtiyacınız vardır. Tüm çizik gideri ürünlerinin uygulaması sırasında kullanabileceğiniz en etkili ürünlerden birisi de Modacar Nano uygulama süngeridir.

Özel bir yapıya ve dokuya sahiptir. Bu sayede uygulamanızı kolaylaştırırken aynı zamanda aracınızın boyasına zarar vermez.

13. Kaporta Çizik Giderici: Çbs Belco Oto Pastası

Amatör kullanıcılar için bile son derece profesyonel bir araba çizik giderici ürünü olan Çbs Belco Oto Pastası; araç boyasının üzerindeki bozulması giderirken aynı zamanda geniş yüzeylere yayılmış çiziklerde kullanılması önerilir.

Sert düzey araç pastası olduğundan özellikle hasarın kaportaya indiği durumlarda kullanmanız gereken etkili bir üründür. Pamukla bile kolayca uygulamasını yapabileceğiniz ve uygulama sırasında profesyonellik gerektirmeyen bir üründür.

14. Araba Çizik Kapatıcı: SONAX Çizik Giderici Güçlü Cila

Tüm araba boyaları üzerinde güvenle kullanabileceğiniz güçlü bir kalın pasta ürünüdür. Özellikle beyaz araba çizik giderme konusunda gösterdiği performans oldukça yüksektir. Ürünü kolaylıkla uygulayabileceğiniz için kutu içerisinde uygulama süngeri de vardır.

Solan, matlaşmış ve farklı nedenlerden dolayı zarar görmüş olan aracınızın çiziklerini kapatırken aynı zamanda aracınızın boyasını yüksek oranda koruma altına alır. Aracınızın boya rengini daha canlı bir ton haline getiren SONAX çizik giderici, aracınızın boyasına zarar vermeden üst düzey parlaklık ve koruma sunar.

15. SONAX Xtreme Çizik Giderici ve Parlatıcı Cila

YouTube video

SONAX Xtreme çizik giderici ve cila ürünü, araba çizik giderici tavsiye ürünleri listesinde ilk sıralarda yer alan bir üründür. Yıpranan ve solmuş olan araba boyası üzerinde maksimum etki gösterir. Özellikle oksid tozlardan ve yıkamacılardan kaynaklanan kılcal çizikler üzerinde anında sonuç verir.

Özel teknoloji ile üretilmiş, organik ve inorganik bileşenleri sayesinde araba boyasının korumasını uzun süreli ve etkili bir boyuta çıkarır.

Araba Çizik Masrafı Ne Kadar Olur?

Piyasada farklı nitelikte ürünler bulabileceğiniz gibi aynı zamanda farklı performanslarda ve fiyatlarda da ürünler bulabilirsiniz. Sizler için derlemiş olduğunuz en iyi çizik giderici ürünler listesinde ise her bütçeye uygun ancak etkili ürünler yer alıyor.

Araba çizik giderme fiyat performans ürünü olan bu ürünler içerisinden aracınızın modeline, markasına, rengine ve çiziklerin derinliğine göre tercih yapabilirsiniz.

Ürünler içerisinde özellikle İtalya menşei olan Stac Plastic Çizik Giderici Pasta, Cila, Nano Sünger Seti 1200 TL dolaylarındadır. Fiyatı yüksek olmasının nedeni güçlü bileşenlerinden meydana gelen içeriğinin olması ve set içerisinde tüm ihtiyaçlarınızın yer alıyor olmasıdır.

Ancak ürünler arasında yer alan tekli pasta, cila, boya ve kalem gibi çizik giderici ürünlerin fiyatları 35 ila 100 TL arasında değişkenlik gösterir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!