featured

Aras Bulut İyemli: Yakışıklı Oyuncu Hakkında Bunları Daha Önce Hiç Duymadınız!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıldızı bir anda parlayan, yakışıklılığı sesi ve pek dahi oyunculuğu dillere destan olan Aras Bulut İynemli hakkında bunları daha önce hiç duymadınız!

Aras Bulut İynemli özellikle son 5 yıldır yıldızlı parlayan, durdurulamaz bir yükselişte olan ve herkes tarafından oldukça beğenilen bir oyuncu. Söylediği şarkılarla sesinin de ne kadar güzel olduğunu kanıtlayan oyuncu hakkında hiç bilinmeyen 10 bilgiyi sizler için derledik. İşte karşınızda Aras Bulut İyemli hakkında bilinmeyenler!

2/11

Oyunculuk Geninde Var!

Oyunculuk Geninde Var!

Aras Bulut İynemli ailesinde ünlü oyuncu ve tiyatrocular olan oyuncularımızdan. E, demek ki neymiş? Yetenek aileden gelirmiş…

3/11

İyi Bir Eğitime Sahip

İyi Bir Eğitime Sahip

Oyuncu diye sanmayın ki eğitimin de noksanlar var. Yakışıklı oyuncu oldukça başarılı bir eğitim hayatına sahip. Beşiktaş Anadolu Lisesinde ki eğitimin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümünü kazanan genç oyuncu, başarı dolu bir eğitim geçmişine sahip.

4/11

Çok da Sevecen

Çok da Sevecen

Aras Bulut İynemli çocuklara olan sevgisini her fırsatta dile getiriyor. Üstelik içinde ki çocuk ruhu da asla gitmiyor. Gülümsemesinden bile belli öyle değil mi?

5/11

Tam Bir Kara Kartal

Tam Bir Kara Kartal

Genç oyuncu koyu bir Beşiktaşlı! Öyle ki her fırsatta sosyal medyasından da takımına desteğini ihmal etmiyor. Beşiktaş’ın oynadığı özel maçlara da birebir katılıp taraftar tarafını ortaya çıkarıyor. Yaani Beşiktaş’ın bir maçına gittiğiniz de İynemli ile karşılaşabilirsiniz!

6/11

Reklam Yıldızı

Reklam Yıldızı

Oynadığı dizilerle başarıyı yakalayan ünlü oyuncu, rol aldığı reklamlar ile de başarısını kanıtlamış durumda. Nescafe ve Pato gibi ürünlerin reklamlarında boy gösteren oyuncunun mimikleri ne kadar da hoş, öyle değil mi?

7/11

Yakışıklılığın Önemi Yok!

Yakışıklılığın Önemi Yok!

Genç kızların hayranı olduğu Aras Bulut İynemli bir röportajında “İşimi iyi yaptığım ve başarılı olduğum zaman kendimi yakışıklı hissediyorum” sözleri ile ne kadar mütevazi olduğunu da göstermiştir.

8/11

Kendi Vücuduna Önem Veriyor!

Kendi Vücuduna Önem Veriyor!

Ünlü oyuncu vücut yapısından da belli olduğu üzere, fit görünmeye oldukça dikkat ediyor. Düzenli olarak spor yapması ve sağlıklı beslenmeye çalışması da bunun bir göstergesi.

9/11

Nankörlüğü Sevmem!

Nankörlüğü Sevmem!

Yakışıklı oyuncu her fırsatta nankör, riyakar ve onursuz insanlardan hoşlanmadığını dile getiriyor. Bu tarz davranışları olan insanları çevresinde tutmadığını belirten Aras Bulut İynemli mütevazi insanlar için hayatımda her daim yer var diyor.

10/11

Ata Binmeyi Bilmiyorum!

Ata Binmeyi Bilmiyorum!

Ata binmeyi bilmemesine rağmen Muhteşem Yüzyıl isimli dizi de oldukça başarılı şekilde at binebilen ünlü isim, bu dizi sayesinde ata binmeyi öğrendiğini söylemekten çekinmiyor.

11/11

Şarkıcılık İçin Zamanım Yok!

Şarkıcılık İçin Zamanım Yok!

Hayallerinden birinin de şarkı söylemek olduğunu söyleyen oyuncu, sesinin ne kadar iyi olduğunu O Ses Türkiye programında zaten kanıtlamıştı. Şarkıcılık yapmak istediğini de dile getiren oyuncu şu an için buna zamanı olmadığını belirtiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!