featured

Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu Hayko Cepkin: Irkçı Söylem ve Saldırıya Uğradım

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayko Cepkin Armağan Çağlayan Gör Beni Youtube programına konuk oldu. Armağan Çağlayan 196sekiz kanalında bu hafta konuk olan Hayko Cepkin, yalnızca Armağan Çağlayan’ın kendi merak ettiklerine yanıt verdi özel hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hayko Cepkin Gör Beni programında özel hayatını, yaşamını, İstanbul’dan neden gittiğini ve köy hayatı yaşamayı tercih ettiğini açıkladı.

Hayko Cepkin Armağan Çağlayan Röportajında İstanbul’dan Neden Gittiğini Açıkladı

Hayko Cepkin Gör Beni programında Armağan Çağlayan ile söyleşi yaptı. Cepkin, İstanbul’dan neden gittiğini de açıkladı. Armağan Çağlayan, Hayko Cepkin’e İstanbul’u neden terk ettiğini ve başka bir hayat kurduğunu sordu. Cepkin bu soruya maddeler halinde cevap verdi. Hayko Cepkin Gör Beni programında, popüler kültürün merkezinde yer alan bir müzik icra etmediği için, daha fazla toprakla ve daha fazla hayvanla hayatını geçirmek istediği için ve olası İstanbul depremi nedeniyle köy yaşamını tercih ettiğini dile getirdi. Hayko Cepkin Armağan Çağlayan Gör Beni programında pandemi günlerinde de İstanbul’da olmamanın olumlu yanlarından bahsetti.

‘’Irkçı Söylem ve Saldırıya Uğradım’’

Hayko Cepkin Armağan Çağlayan Gör Beni yayınında 8 yıl önce ırkçı söylem ve saldırıya uğradığını da anlattı. 8 yıl önce sokak ortasında, Ermeni olduğu için dört kişinin saldırısına arkadaşlarıyla birlikte uğradığını anlatan Hayko Cepkin Gör Beni yayında kırgın olduğunu da söyledi. Dava nedeni olan bu olayda davayı kazandığını söyleyen Cepkin, bu olayın gündeme de gelmediğini belirtti. Uğradığı faşist saldırının medyada gündeme gelmediğini hatta aksine, bu olayın medyada başka bir şekilde ve kendisinin aleyhine bir şekilde yer aldığını da Cepkin ifade etti.

Hayko Cepkin Kimdir

Hayko Cepkin Armağan Çağlayan tarafından hazırlanan Gör Beni Youtube kanalına konuk oldu ve kendisi hakkında merak edilenlere yanıt verdi. 11 Mart 1978 doğumlu olan Cepkin, yaptığı albümler, konserler ve müziklerle dikkat çekmeyi başarmış popüler bir sanatçıdır. Rock müzik ile ünlenen ve kitleler tarafından sevilen şarkıcı aynı zamanda piyanist ve bestecidir. Dış görünüşüyle ve tarzıyla da dikkatleri üzerine toplayan Hayko Cepkin kimdir diye oldukça merak edilmektedir. Hayko Cepkin Gör Beni yayınında kendisi hakkında merak edilenleri açıkça yanıtlamıştır.

Hayko Cepkin Nereli

Hayko Cepkin nereli diye de oldukça merak edilmektedir. Özellikle isim ve soy isim olarak farklı olan Cepkin’in nereli olduğu oldukça merak edilmektedir. 1978 doğumlu olan sanatçı İstanbulludur. Hayko Cepkin Armağan Çağlayan Gör Beni programında, nereli olduğu sorusuna ‘Kurtuluşluyum’ diyerek yanıt vermiştir.

Hayko Cepkin Gerçek Adı

İsminin ve soy isminin toplumun genelinden farklı olmasından dolayı, Hayko Cepkin gerçek adı nedir diye de merak edilmektedir. Pek çok kişi sanatçının isminin bir sahne adı olduğunu düşünmektedir. Ancak Hayko Cepkin, sanatçının gerçek adıdır. Hayko Cepkin Armağan Çağlayan 196sekiz kanalında, çocukken isminin farklı olmasından dolayı da olumsuzluklar yaşadığını dile getirmiştir.

Hayko Cepkin Dini

Hayko Cepkin dini nedir diye oldukça da merak edilmektedir. Özellikle isminin farklı oluşu, Hayko Cepkin Ermeni mi sorusunun sorulmasına neden olmaktadır. Hayko Cepkin, İstanbul doğumlu olan bir Ermeni vatandaşıdır. Cepkin kimi zaman sosyal medyada ayrılıkçı görüşü benimseyen kişiler tarafından da dini nedeniyle eleştiri aldığını söylemiştir. Babası tarafından Yozgat’lı olarak Bilinen Cepkin şarkılarıyla oldukça sevilmektedir.

Hayko Cepkin Instagram

Başarılı ve ünlü sanatçı Hayko Cepkin instagram hesabı kulanıcı adı ‘haykocepkin’dir. Hayko Cepkin’in instagram hesabı mavi tikli hesaptır. Sanatçı, instagram hesabını aktif olarak kullanmakta ve özel yaşamına dair paylaşımlarda da bulunmaktadır. Hayko Cepkin instagram hesabında, bu yazının hazırlandığı sırada 374 bin takipçi bulunmaktadır ve sanatçı 254 kişiyi takip etmektedir.

Hayko Cepkin Twitter

Hayko Cepkin Twitter hesaını da aktif olarak kullanmaktadır. Sanatçının Twitter hesabının kullanıcı adı ise ‘HAYKOCPQN’dir. Hayko Cepkin instagram hesabında olduğu gibi Twitter hesabında da paylaşımlarını sıklıkla yapmaktadır. Bu yazının hazırlandığı sırada Hayko Cepkin Twitter hesabında 2 milyon 100 bin takipçi bulunmaktadır. Sanatçı Twitter’da 509 kişiyi takip etmektedir.

Hayko Cepkin Aslı Kula

Hayko Cepki eşi de merak edilenler arasında yer almaktadır. Hayko Cepkin Aslı Kula ile 2018 yılının Ağustos ayında dünya evine girmiştir. Aslı Kula ve Hayko Cepkin 15 yıllık birlikteliklerinin ardından evlilik kararı almışlardır. Çiftin evliliği, magazin dünyası için beklenmedik olmuştur. Çünkü Hayko Cepkin Aslı Kula çifti, sürpriz bir nikahla dünya evine girdiklerini sosyal medya hesaplarından duyurmuşlardır.

Hayko Cepkin Gözü

Hayko Cepkin Armağan Çağlayan röportajında dış görünümü ile ilgili açıklamalarda bulunmuştur. Doğuştan bir gözünün farklı oluşunun olumsuzluklarını, çocukluk ve gençlik yıllarında yaşadığını Armağan Çağlayan Gör Beni programında anlatmıştır. Hayko Cepkin gözü nedeniyle pek çok olumsuzluk yaşadığını ancak bunu kısa zaman içinde atlatabildiğini Armağan Çağlayan 196sekiz kanalında dile getirmiştir.

Daha önceki yıllarda göz sorununun ameliyatlı bir tedavisinin olduğunu ancak risklerinin fazla olduğunu söyleyen Hayko Cepkin Gör Beni yayınında, günümüzde de istemediği için ameliyat olmadığını ifade etmiştir. Gelişen tıp teknolojileri sayesinde artık göz ameliyatının kolaylıkla yapılabildiğini söyleyen Hayko Cepkin Armağan Çağlayan Gör Beni yayınında, gözü için ‘Artık bu benim artım’ diyerek operasyon geçirmediğini açıklamıştır.

Hayko Cepkin Filmler ve Tv Şovları

Hayko Cepkin şarkıları, besteleri ve sahne performansları ile başarıya ulaşmış bir sanatçıdır. Tüm bunlar ile birlikte Hayko Cepkin filmler ve tv şovları ile de zaman zaman gündeme gelmektedir. Çeşitli filmlerde kısa kısa roller alan sanatçı pek çok tv şovlarına da konuk olmuştur. Hayko Cepkin filmler ve tv şovları içinde; Komedi Dükkanı, Araf, Acayip Hikayeler, Çocuk, Arkadaşım Hoşgeldin, Düğüm Salonu, Kardeş Payı ve Güz Gülleri yer almaktadır.

Hayko Cepkin Şarkıları

Hayko Cepkin ölüyorum şarkısı, kitleler tarafından en fazla benimsenen ve sevilen şarkılarından biridir. Hayko Cepkin Armağan Çağlayan Gör Beni Youtube programında yaptığı müzik nedeniyle ilk başlarda farklı algılandığını ve bunun olumsuzluklarını yaşadığını dile getirmiştir. Ancak günümüzde Hayko Cepkin geniş kitleler tarafından kabul görmüştür ve Hayko Cepkin şarkıları beğenilerek dinlenmektedir. Hayko Cepkin paranoya şarkısı da geniş kitleler tarafından oldukça beğenilmektedir. Hayko Cepkin yeni şarkıları dışında Aylin Aslım ile yaptığı düetlerle de beğenileri kazanmıştır.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!