featured

Aşk Doktoru Cevaplıyor! Kızları Etkilemenin Yolları Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşk doktoru cevaplıyor ve aşk doktoru diyor ki; Sevdiğiniz hoşlandığınız bir kızı etkilemek istiyor fakat bunu bir türlü beceremiyorsanız yazı dizimizi dikkatlice takip edin. Kızları etkilemenin yolları isimli bu yazı dizimiz size kızları etkileme konusunda kılavuz olmak için yazıldı. Sağlam kaynaklar taranarak, işin uzmanlarından bilgi alınarak, deneyim ve tecrübelerden yola çıkarak faydalı bir yazı dizisi oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Yazı dizimizi okuduktan sonra hemen harekete geçmek için sabırsızlık duyacaksınız. Şimdi arkanıza yaslanıp içeriğimizi okuma zamanı…

Kızları Etkilemenin Yolları Nelerdir?

Aşk doktoru diyor ki; Bir kızı etkilemeye başlamak için önce kendi üzerinizden başlamalısınız. Kızların bir erkekte görmek istediği vasıfları ne kadar taşıyorsunuz, siz kendinizi sevimli hale getireceksiniz, etkilenmeyi ona bırakacaksınız. Karşı tarafı etkilemek için yapılan anlık davranış değişiklikleri sizi doğru sonuca götürmez. Davranışın yapmacılık olduğunu karşı taraf hemen anlar. Çünkü içten gelmeyen yapmacık davranışlar kendini belli eder. İşte tüm bunlar kızları etkilemenin yolları arasında başta gelir. 

Kızlar armut piş ağzıma düş demez, siz onlar için pişeceksiniz. Yani aşk doktoru tecrübelerine göre, kızlar beğeneceği bir erkek temiz, dürüst, güçlü, karizmatik, esprili, centilmen, nazik ve bakımlı olmalıdır. Karşı tarafın gözünde ne kadar dürüstsünüz. Verdiğiniz sözleri ne kadar tutuyorsunuz, çevrenizdeki insanlara ne kadar adil davranıyorsunuz ve ne sıklıkla yalan söylüyorsunuz bu ve bunun gibi özellikleriniz karşı tarafın radarına takılır. Size az bir şey ilgi duyuyorsa sizi tanımak için çaba gösterir. Ona ne kadar dürüst olduğunuzu ispat etmelisiniz. Dürüst olduğunuza inandığı an artık size güvenmeye başlar.

Kızlar Temiz Erkeklerden Hoşlanırlar!

Aşk doktorunun tavsiyelerine göre, kızlar temiz erkeklerden hoşlanırlar. Hoşlandığınız kızın yanına her zaman temiz bir şekilde gitmelisiniz. Elbiseleriniz temiz ve ütülü olmalı, saçlarınız taranmış, ayakkabılarınız boyanmış olmalıdır. Size yakışan bir traş ve giyim ile karşısına geçmelisiniz. En önemli şeylerden birisi de parfüm seçimi. Seçtiğiniz parfüm karşı tarafın başını döndürmelidir. Ağır kokan ve tiksindiren parfümleri kesinlikle sıkmayın. Size yaklaşmasını isterken onu kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Temiz ve hijyenik birisi olduğunuzu her alanda göstermeniz gerekir.

Kızlar Güçlü Erkeklerden Hoşlanır!

Kızlar güçlü erkeklerden hoşlanır. Onun yanındayken dertlerden ve sıkıntılardan bahsetmeyin. Kendinizi güçsüz ve aciz gösterecek durumlardan kaçının. Sorunları ile baş edemeyen, sürekli şikâyet eden, en ufak bir engelle karşılaştığında pes eden birisi kızlara güven vermez. Kızlar erkeğinin güçlü olmasını, mücadele etmesini, kendi ayakları üzerinde durmasını ister.

Parasını, enerjisini, vaktini dengeli ve düzenli harcayan kişiler kızların gözünde güç kazanır. Maddi ve manevi açıdan güçlü olmanız gerekir. Sağlam bir inanç sisteminizin olması gerekir. Güçlü olacaksınız ki sizin yanınızda kendini güvende hissetsin. Zorlu hayat mücadelesinde yanınızda yer alsın. Kızları etkilemenin yolları arasında bulunan bu madde oldukça önemlidir.

Kızlar Karizmatik Erkeklerden Hoşlanır!

Aşk doktoru kızları iyi tanıyor ve diyor ki; Kızlar karizmatik erkeklerden hoşlanır. Karizmadan kastımız yakışıklılık değil. Yakışıklılık doğuştan Allah vergisi olan bir durumken karizma olmak kişinin özel çabası ile gerçekleşir. Kişinin duruşu, olaylara verdiği tepkisi, ahlakı, edebi ve beyefendi kişiliği onu karizmatik yapar. İnce ruhlu ve hassas birisi olduğunuzu karşı tarafa hissettirmelisiniz.

İlişkileriniz samimi ve içten olmalıdır. Hiçbir davranışınız yapmacık olmamalıdır. Bir iyiliği karşı tarafın gözünün içine sokarak değil samimi bir şekilde içinizden gelerek yapın. Her espriye gülmeyin. Nerede ne konuşacağınızı iyi tespit edin. Karşı tarafın sözünü kesmeyin. Karşı taraf bir şey anlatırken onu can kulağıyla dinleyip başka şeylerle meşgul etmeyin. Karşı tarafa küçük jestler yaparak onu onore edin.

Kızlar Komik ve Esprili Erkeklerden Hoşlanır!

Kızlar komik ve esprili erkeklerden hoşlanır. Aşk doktoruna göre komikliği birçok insan karıştırır. Karşı tarafı güldürmek için kılıktan kılığa girer, şakrabanlık yapar. Böyle yaparak karşı tarafı etkilemeyi bırakın sizden soğumasına neden olabilirsiniz. Kızlar yerinde ve zamanında kaliteli şakalar ve espriler yapan erkeklerden hoşlanır. Gece gündüz ona fıkra anlatmayın.

Fıkrayı yeri ve zamanı geldiği zaman anlatmalısınız. Anlatacağınız fıkra konuşulanlarla ilgili olmalıdır. Her espriye gülmeyin. Gülerken abartılı ve yapmacık olmayın. Karşı tarafı güldürmek için şebeklik yapmayın. Yerli yersiz şaka yapmayın. Karşı tarafın anlattığı bir fıkrayı dikkatlice dinleyip uygun tepkiler verin. Espri ve mizah anlayışınızı güçlendirin. Somurtkan, konuşmayan, asık suratlı gülmeyen birisi bir kıza ne kadar çekici ve etkileyici gelir? Kızlar neşeli, güleç yüzlü, espri ve mizah anlayışı erkeklerle bir olmak isterler.

Kızlar Centilmen Erkeklerden Hoşlanır!

Aşk doktoru diyor ki bu sözüme muhakkak kulak verin, çünkü kızlar centilmen erkeklerden hoşlanır. Centilmenlik yapınızda olmalıdır. Göstermelik centilmenlikler hemen anlaşılır. Centilmenliği karşı tarafın gözünün içine sokarak değil doğal biçimde yapmalısınız.

Bayanlara öncelik vermek, çocuklarla iyi bir diyalog kurmak, yaşlılara hürmet göstermek, insanlara yardımcı olmak, merhamet etmek, haksızlıklara uygun tepkiler vermek, öfkeye hâkim olmak, hoşgörülü ve anlayışlı olmak, alttan almasını bilmek sizi centilmen kılar. Ona ne kadar zarif ve ince ruhlu olduğunuzu doğal davranışlarla göstermelisiniz. Kızları etkilemenin yolları arasında bulunan centilmenliği ihmal etmeyin!

Kızlar Nazik ve Kibar Erkeklerden Hoşlanır!

Kızlar nazik ve kibar erkeklerden hoşlanır. Kibarlık ile gevşeklik bir birine karıştırılmamalıdır. Kibarlık özünüzde ve doğanızda olmalıdır. Her yerde kaba saba birisiyken onun yanında kibarlaşmaya çalışmanız sizi komik kılar. Samimi olmadığınızı hemen anlar. Onun yanında argo konuşmamak, sözcükleri seçerek kullanmak, ses tonu ve vurguyu iyi ayarlamak gerekir. İsteklerinizi onu kırmadan anlayacağı bir dille ifade etmelisiniz.

Kızlar Zeki Erkekleri Beğenirler!

Aşk doktoru tavsiyesine göre, kızları etkilemek için kıvrak zekanızı kullanmalısınız. Pratik, iş bitirici, problem çözen, mücadeleci, araştırmacı, kendini geliştiren, yeniliklere açık birisi olduğunuzu karşı tarafa hissettirmelisiniz. Gereksiz ve boş işlerle uğraşmamalısınız. Hobilerinize, zevklerinize ve alışkanlıklarınıza kör bir tutku ile bağlıysanız bu durum karşı tarafı sizden soğutabilir. Hobileri kendinizi geliştirmek, ruhunuzu boşaltmak ve eğlenmek için yapmalısınız. Mutlaka bir hobiniz olsun. Hobisi olmayan, tek düze bir yaşam süren, monoton ve sıradan erkekler kızların ilgisini çekmez.

Kızlar Başarılı Erkeklerden Hoşlanırlar!

Kızlar başarılı erkeklerden hoşlanırlar. Onları etkilemek için başarılı olmalısınız. Başarı sadece iş dünyasında çok para kazanmak olarak algılanmamalıdır. Karşı tarafa şu imajı vermelisiniz. Ben bir şeyi çok istediğim zaman onu alırım. Tuttuğunu koparan bir yapım var. Mücadele etmeyi sever inandığım şeyler için savaşırım. Değer verdiklerim için savaşır yeri gelirse ölürüm demeniz gerekir.

Yaptığınız işe saygı duyup ne iş olursa olsun en iyi şekilde yapmalısınız. Kızlar çevrelerinde başarılı erkekler görmek ister. Öğrenciyseniz derslerinizde, çalışansanız işinizde güzel işler başarmalısınız. Karşı taraf başarınızı taktir ederken size sempati duymaya başlar. Kızları etkilemenin yolları arasında bulunan başarılı bir erkek karakteri ile onları büyüleyin!

Kızlar Ne İstediğini Bilen Erkeklerden Etkilenir!

Aşk doktorunun edindiği tecrübelere göre, kızlar ne istediğini bilen erkeklerden etkilenir. Tutarsız ve dengesiz kişilik yapısı karşı tarafı sizden uzaklaştırır. Net ve açık olmalısınız. Bir hayat felsefeniz olmalıdır. Yanar döner bir yapıya sahip olmayın. İlişkiden ne beklediğinizi ona uygun bir şekilde ifade etmelisiniz. Ciddi olduğunuzu, kötü bir niyetinizin olmadığını, duygularınızın ne kadar saf ve temiz olduğunu ona sözlerin dışında davranışlarınız ve tutumlarınızla göstermelisiniz.

Kızlar Saygılı Erkekleri Tercih Eder!

Kızlar saygılı erkekleri tercih eder. Özgürlüğüne müdahale etmeyen, seçimlerine saygı duyan, zevkler ve renklerin farklı olduğuna inanan erkekler kızlara her zaman etkileyici gelmiştir. Karşı tarafın da bir birey olduğunu unutmadan ona seçim yapma hakkı vermelisiniz. Seçimlerine saygı duyup onu kesinlikle eleştirmeyin.

Ses tonunuzu iyi ayarlayıp kesinlikle ona karşı sesinizi yükseltmeyin. Çevresindeki insanlara karşı da hoşgörülü ve anlayışlı olmalısınız. Onunda bir birey olduğunu, kendisine ait seçimlerin olacağını unutmayın. Onun adına karar vermek, özeline müdahale etmek, özel eşyalarını karıştırmak, telefonunu kurcalamak, arkadaşı ile konuşurken gizliden dinlemek ona yapabileceğiniz büyük saygısızlıklardır.

Kızlar Samimi ve İçten Olan Erkekleri Beğenir!

Kızlar samimi ve içten olan erkekleri beğenir. İçinizden gelerek yaptığınız her davranış sizi samimi ve içten kılar. Bu yüzden sırf karşı tarafı etkilemek için rol kesmeyin. Rol kestiğiniz an samimiyeti kaybedersiniz. Yapmacık bir kimliğe bürünürsünüz. Bu durum da karşı tarafın gözünden kaçmaz. Umarız içeriğimiz size kızları etkilemenin yolları konusunda size ışık tutmuştur.

Ayrıca mart 2005 yılında gösterime giren ve yönetmenliğini Andy Tennant’ın yaptığı aşk doktoru ( Hitch ) filmini de izleyebilirsiniz. Will Smith, Kevin James, Eva Mendes gibi oyuncuların oynadığı ve romantik komedi filmleri arasında bulunan bu filmi YouTube’de Box Office’nin sayfasından video fragmanını play opsiyonuyla başlatarak izleyebilir ve watch later opsiyonuyla da durdurabilirsiniz. Filmin IMDb punanına ( opinion count ) buradan bakabilirsiniz. Yani kızları etkilemenin yolları ve aşık olmak isteyenler için verebileceğimiz tüm haberler bunlardan ibaret, bundan sonrasında uygulamak size düşüyor beyler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!