featured

Atakan Çelik Kimdir? Atakan Çelik Eşi Kim? Atakan Çelik Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Kadrosunda!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atakan Çelik, Yılmaz Erdoğan tarafından yönetilen Çok güzel hareketler bunlar 2 oyuncuları arasında bulunuyor. Oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de gündeme gelen, magazin ev haber içeriklerinde sık yer alamayan Atakan Çelik hakkında merak edilenler de artıyor. İşte tüm merak edilen yönleriyle birlikte çghb 2. Kuşak oyuncuları arasında bulunan Atakan Çelik kimdir, nerelidir, kaç doğumludur sorularının cevapları…  

Atakan Çelik Kimdir?

Atakan Çelik, 3 Şubat 1990 doğumlu olan genç bir oyuncudur. Son zamanlarda sesiyle de gündeme gelmektedir ve kaç yaşında diye araştırılmaktadır. Oyunculuğu ile birlikte güzel sesiyle de gündeme gelen oyuncu, yıldızı parlayan oyuncular arasında bulunmaktadır. Ünlü oyuncu, organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminde de rol almıştır.

Atakan Çelik Nereli?

1990’lı olan Atakan Çelik, İstanbul doğumludur. Ulaşılan bilgilere göre İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde dünyaya gelmiştir. Ünlü genç oyuncu, günümüzün popüler ve beğenilen dizilerinde de zaman zaman konuk oyuncu olmaktadır. Bu sebeple de Atakan Çelik kimdir, nerelidir soruları internette sık araştırılmaktadır.

Atakan Çelik Eşi Kimdir?

Atakan Çelik eşi Zeynep Mızrak’tır. Ünlü oyuncu, Zeynep Mızrak ile 2017 yılında dünya evine girmiştir. Zeynep Mızrak 1992 doğumludur ve Sakarya Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunudur. Atakan Çelik eşi Zeynep Mızrak, iş yaşamına Nestle bünyesinde, satış ev pazarlama alanında devam etmektedir.

Atakan Çelik’in Eğitimi Nedir?

Atakan Çelik eğitim alanı iktisattır. İktisat mezunu olan Çghb 2 oyuncuları arasında bulunan Çelik, çocukluk yıllarından beri oyuncu olmak istediğini dile getirmiştir. Çocukluk hayallerini gerçekleştirmek isteyen oyuncu, 2015 senesinde BKM Mutfak çatısı altında oyunculuk yapmaya başlamıştır.

Atakan Çelik Instagram Hesabı Nedir?

Atakan Çelik instagram kullanıcı adı; celikatakan olarak bilinmektedir. Oyuncu, mavi tikli bir hesaba sahiptir ve hesabını aktif olarak kullanmakta, paylaşımlarını kısa aralıklarla gerçekleştirmektedir. Ünlü oyuncu genellikle profesyonel çekim fotoğraf paylaşımlarında bulunmaktadır. Ayrıca story eklemesi de yaparak güncelliğini korumaktadır.

1-  Çghb 2 Oyuncusu Atakan Çelik Boyu ve Kilosu Kaçtır?

Ünlü oyuncu Atakan Çelik boyu 1.83 metredir. Ayrıca 73 kilo olarak bilinmektedir.

2-  Organize İşler 2: Sazan Sarmalı Oyuncusu Atakan Çelik Burcu Ne?

Atakan Çelik’in doğum günü 3 Şubat’tır. Bu nedenle ünlü oyuncunun burcu Kova’dır.

3-  Atakan Çelik Ramo Dizisinde Oynadı Mı?

YouTube video

BKM Mutfak oyuncuları arasında yer alan Atakan Çelik Ramo dizisinde de rol almıştır. Konuk oyuncu olarak dizide rol alan Çelik, Behiç isimli karakteri canlandırmış. Atakan Çelik Behiç rolüyle dizide kısa bir süre kalmış, başkarakterler arasında bulunan Olgun Şimşek’in canlandırdığı Cihangir karakteri tarafından zehirlenerek öldürülmüştür. Oyuncu, bukarakter ile de beğenileri toplamıştır.

4-  Keyifli Paylaşımlar: Atakan Çelik Safa Sari

YouTube video

BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncuları arasında Safa Sarı da yer almaktadır. Atakan Çelik safa sari ile birlikte videolar da çekmekte, düet yapmaktadır. He güldüren paylaşımları hem de şarkı performanslarıyla Atakan Çelik safa sari dikkat çekmektedir.

5-  Hareketli ve Güldüren Performans: Atakan Çelik – Burulay

YouTube video

Çghb 2 oyuncuları arasında yer alan Atakan Çelik’in öne çıkan şarkısı Burulay’dır. BKM Mutfak ekibindeki başarılı oyunculuğuyla göz dolduran Atakan Çelik – Burulay isimli keyifli şarkısıyla izleyicileri oldukça eğlendirmiş ve akılda kalıcı olmuştur. ‘Benim adım Burulay, hadi sana bye bye’ nakaratıyla bilinen şarkı, Youtube üzerinde çok tıklananlar arasındadır.

6-  Slow Bir Aşk Şarkısı: Atakan Çelik – Devran

YouTube video

Atakan çelik – Devran şarkısıyla da ön plana çıkmıştır. Oyuncu, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, 12. Bölümde gitarla solo bir performans sergilemiştir ve oldukça beğenilmiştir. Atakan çelik – Devran isimli slow bir şarkıyla tüm beğenileri üzerine toplamıştır. Pek çok ÇGHB 2 izleyicisi, bu performans sonrasında Atakan Çelik kimdir araştırması yapmaya başlamıştır.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!