featured

Athena Gökhan Özoğuz Hülya Avşar’a Tepki Gösterdi | Simidi Sen Ye!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hülya Avşar birkaç hafta önce ekonomik durum hakkında yorumda bulunmuştu. Avşar, yaptığı açıklamada ‘Gerekirse simit yenecek ama bugünleri de kolay kolay atlatacağız’ açıklamasıyla tepki oklarını kendine çekti.

Avşar’ın yaptığı bu açıklama sonrası gerek sosyal medya üzerinden normal vatandaşlar gerekirse ünlüler tepkilerini dile getirdi.

Özellikle açıklama sonrası Hülya Avşar’ın yemekli masalardaki fotoğrafları paylaşılarak ‘Bu zenginlik altında simit yiyin demek kolay. Halk hakkında konuşmayı bırakın’ tarzında açıklamalar geldi.

Bu süreçte sessizliğini koruyan Hülya Avşar bir süre sonra açıklama yaparak konuya açıklık getirdi.

Hülya Avşar’ın Tepki Çeken Açıklaması Neydi?

Aslında tüm olayı başlatan açıklama en azından Avşar tarafından tepki çekmeyeceği yönünde beklentiye sahipti. Magazin muhabirleri tarafından yöneltilen ‘Ekonominin sanatçılara nasıl yansıma oluyor?’ sorusuna Avşar şu şekilde yanıt verdi:

‘’ Ekonomik krizin sanatçı ya da halk fark etmeden her kesime belirli bir etkisi bulunuyor. Benim bildiğim tek bir durum var. Türkiye’de hatta koşullara göre dünyada eğer yaşamını sürdürüyorsan bu tarz olumsuz senaryoları görüp buna göre bir yaşam oluşturmak gerekiyor.

Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. Şu saatten itibaren simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günlerde biraz kolay atlatılacak. Oluşan bu durumu biraz insanlar olarak bireysel halletmemiz de gerekiyor’’

Neden Tepki Aldı?

Aslında Hülya Avşar’ın tepki almasına neden olan iki durum vardı.

İlki, Avşar’ın kullandığı ifadelerde ‘simit yiyeceğiz’ şeklinde çoğul konuşmayarak sanki halka hitap edercesine ‘simit yenecek’ şekilde emir kipi kullanması.

İkinci tepki çeken kısım ise insanların oluşan bu durumu kabullenmek yerine daha iyi, refah seviyesi yüksek bir alanı hedeflemek gerektiğini düşünmesi. Yani oluşan bu durumu kabullenmeyi belirten açıklamaların yanlış olduğu görüşüdür.

Tüm bunlar bir araya geldiğinde üzerine bir de sosyal medya hesaplarında Hülya Avşar’ın lüks mekanlarda yemekli fotoğraflarının ortaya çıkması durumu iyice kızıştırdı.

Hülya Avşar Gelen Tepkilere Yanıt Verdi

Gelen tepkilere bir süre sessiz kalan Hülya Avşar en sonunda Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Sessizliğini şu lafları ile son buldurdu:

‘’ Konuşma sırası artık bende! O kadar verdiğim söylediğim laflar içinden bugünleri aşacağız kısmını değil sadece ‘simit’e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve ciddiye  almıyorum. Benim simit yememe gelince, yerim ya da yemem ama bildiğim tek bir şey var. Kendim kazandım hiç de kolay olmadı.

Hala daha kazanmaya devam ediyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size de vermeyeceğim.’’

Avşar’a Son Tepki Gökhan Özoğuz Tarafından Geldi | ‘’Simidi Sen Ye’’

Dönem dönem yaptığı açıklamalarda gündemden düşmeyen ve son olarak Kırmızı Oda dizisinde oynayan Gökhan Özoğuz, Avşar’ın ismini vermeden açıklamalarına yanıt verdi.

Özoğuz, muhabirlere ‘’Ülke ile alakalı çok kısmetsiz, şanssız açıklamalar yapıldı. Hala birisi çıkmış simit diyor. Ne simidi? Sen ye simidi! Çok ayıp’’ şeklinde açıklama geldi.

Athena Gökhan’ın bu yorumları bir kesim tarafından desteklenirken bir kesim tarafından yine eleştirilere malzeme oldu.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!