featured

Babalar Günü Ne Zaman? En Sıra Dışı Babalar Günü Hediyeleri İle Bu Günü Unutulmaz Kılın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haziran 2020 ‘nin de yaklaştığı son günlerde her evde bir hediye telaşı başladı. Babalar Günü Ne Zaman sorusu bir yanda dursun hediye telaşı da herkesi etkisi altına almayı başardı. Mayıs ayının başında başlayan Anneler Günü Hediyesi telaşı şimdilerde ise yerini babalara özel bugüne döndü. Babalar Günü için hediye seçmek isteyen çocuk ve eşler, en özel ve en güzel Babalar Günü Hediyesi hangisi sorusunun cevabını arıyor. Mizah duygusu güçlü babalara komik babalar günü hediyesi arayan çocukların yanı sıra Babalar Günü hediyesi tespih modelleri de gündeme gelmeye başladı. 

Bu kapsamda birçok firma Babaya Manevi Hediye başlığı altında kategoriler açarak çok sayıda yeni ürün çıkarmayı da ihmal etmedi. 

2020 Babalar Günü Ne Zaman

Son günlerin en sık sorulan sorusu 2020 Babalar Günü Ne Zaman sorusunun cevabı çok yakın bir tarih olan 21 Haziran 2020 ‘dir. Yani 21 gün sonra ailenizin en kıymetlisine babanıza olan sevginizi en özel şekillerde göstermenin günü. 

Babalar Gününün Tarihçesi

Birçok ülkede farklı tarihlerde kutlanılan babalar günü hazırlanışı ve çıkışı farklı dinlerde farklı şekilde de yorumlanmıştır. Amerikan İç savaşı sonrasında Sonora Snart Dood isimli bir gazinin kızı, annesi öldükten sonra kendisi ve beş kardeşine tek başına bakan babasına tıpkı Anneler Günü gibi bir gün olacağı düşüncesi için harekete geçti.

Babasının doğum tarihi olan 5 Haziran artık babalar günü olarak kutlansın diye çok çaba sarf etti ancak bu çalışmalar belirttiği tarihe yetişemediği için kutlamalar Haziran ayının üçüncü haftasındaki pazar günü olarak ilan edilmiş oldu.

Babalar gününün ilk kutlanması ise 19 Haziran 1910 tarihinde gerçekleşmiştir. Washington şehrinde kutlanan babalar gününe ise ilk olarak 1924 senesinde Amerika Birleşik Devletlerinin o an başında bulunan Başkan Calvin Coolidge destek vermiş ve resmi gün olarak ilan etmek istese de o dönemde başaramamıştır.

Bunu resmiyete kavuşturan ise 1972 yılında başkanlık yapan Richard Nixon imzası altında gerçekleşmiştir. Bu tarihten sonra kutlanan her babalar günü aslında Amerika Birleşik Devletlerinin resmi bayramıdır.

En Güzel Babalar Günü Hediyeleri 

Bu özel günün yaklaştığı içinde bulunduğumuz günlerde, Babalar Günü Özel hediye seçenekleri arasından herkes babasına ve kendisine uygun olan seçeneği bulmayı ister. Biz de sizler için sıra dışı ve ilgi çekici babalar günü hediyeleri listesi hazırladık. 

1 – Babalar Günü Hediyesi Çiçek Sepeti

Babanızın çok sevdiği bir çiçek türü varsa mutlaka Çiçek Sepeti ‘nde vardır. Babalar Günü aynı gün teslim hediye seçenekleri arasında olan Babalar Günü hediyesi çiçek sepeti seçenekleri arasından babanıza uygun olanı tercih edebilir ve ona sürpriz yapabilirsiniz. Çiçeğiniz geldiğinde yanındaysanız kocaman bir sarılma ve onu ne kadar çok sevdiğinizi anlatan sözlerinizle ona en güzel hediyeyi vermiş olursunuz. 

2 – İlk Babalar Günü Özel Ahşap Fotoğraf 

İlk defa baba olan eşinize alabileceğiniz İlk Babalar Günü Özel Ahşap Fotoğraf ile eşinizin bebeğinizle yaşadığı ilk anıları kalıcı hale getirebilir ve eşinizin çok mutlu olduğu bu özel günü daha anlamlı hale getirebilirsiniz. Babalar Günü manevi hediye türlerinden olan bu hediye ile bebeğiniz için de oldukça duygusal bir hatıraya imza atmış olacaksınız. Siparişinizi verirken isterseniz eşiniz ve çocuğunuzun resmini gönderebilir; isterseniz ailenizi oluşturan siz eşiniz ve bebeğinizin bir arada olduğu bir fotoğrafı kullanabilirsiniz. Siparişinizi vermek için Hediye Sepeti sitesini inceleyebilir ve ahşap fotoğraf çeşitlerinden sizi daha mutlu edecek olanı tercih edebilirsiniz. 

3 – Babaya Kitap Hediye

Kitap kurdu bir babanız ve mükemmel bir okuma alışkanlığı varsa, onu mutlu edecek en güzel hediye yeni bir kitap olacaktır. Eğer okumayı düşündüğünü bildiğiniz ya da babanızı çok mutlu edeceğini düşündüğünüz bir kitap varsa onu sipariş edebilirsiniz. Zamanınız var ve araştırmak için yeterli kaynağınız varsa, babanızın çok beğendiği bir yazarın 1. basım bir kitabını almanız ona hazineler bağışlamışsınız hissini yaşatacaktır. 

4 – Babalar Gününe Özel Plak Hediye

Müziğe değer veren bir babaya sahipseniz, ona uzun zamandır aradığı eski bir plak hediye etmek onu çok çok mutlu edecektir. Eğer bir plak çaları yoksa, öncelikle bu işe plak çalar almak ile de başlayabilirsiniz. 

5 – Mandallı Fotoğraf Askısı

Evinizin köşesine mutlu ailenizin mutlu anlarını yerleştirmek ve anılarınızı her daim taze tutmak istiyorsanız, eşinize çocuğunuz adına Mandallı Fotoğraf Askısı hediye alabilirsiniz. Kişiye Özel 12 Fotograflı Mandallı İpli 3 mt Led Işıklı Fotoğraf Askısı sipariş etmek için Çiçek Sepeti sitesindeki özel tasarım hediyeleri ziyaret edebilirsiniz. 

6 – En Klasik Babalar Günü Hediyesi

Eğer babanıza klasik babalar günü hediyesi türlerinden birini almak isterseniz, kol düğmesi tercihinde bulunabilirsiniz. Gümüş kaplama, altın kaplama ya da renkli kol düğmesi modelleri arasından babanızın tarzına ve yaşına uygun bir modeli tercih edebilirsiniz. 

7 – Babaya Kravat Hediye

Babanız bir kravat tutkunu ise Babaya Özel Kravat modelleri arasından, babanızın koleksiyonunda olmayan bir modeli seçebilir ve seçtiğiniz kravatın yanına özel bir not sıkıştırabilirsiniz. 

8 – Babaya Resim Hediye

Babalar Günü Manevi hediye türlerinden birini tercih etmek ve eşinize bu günü unutulmaz hale getirmek isterseniz, çocuğunuzla birlikte evde kendin yap fikirleri arasından bir hediye seçebilirsiniz. Çocuğunuz ile birlikte hazırladığınız özel bir paket içerisinde, eşinize özel hazırladığınız çocuğunuzun yaptığı bir resim hediye edebilirsiniz. Hele bir de çocuğunuz yeni yeni resim yapmaya başladıysa, bu hediye çok daha anlamlı hale gelecektir. 

9 – Babaya Hatıra Defteri 

Eğer babanızla yaşadığınız anılarınız sizin için çok önemliyse ve bu anılara ait fotoğraflarınız varsa Babaya Hatıra Defteri hediye etmek doğru bir tercih olacaktır. Defterinizi hazırlarken karşınızda açık olan sol sayfaya babanızla birlikte çekildiğiniz bir fotoğraf yapıştırabilir ve sağ tarafa ise o anı hatırlarken aklınıza gelen anılarınızı ve hislerinizi not edebilirsiniz. 

10 – Babaya Özel Fotoğraf Albümü 

Birlikte geçirdiğiniz her an özel ve anlamlı ise babanız ve ailenizle ilgili bir fotoğraf albümü hazırlayabilir ve babanıza Babalar günü hediyesi olarak verebilirsiniz. Böylece anılarınız ve duygularınız hep taze kalacaktır. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!