featured

Babil Dizisi Son Bölümde Yine Nefesleri Kesti!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Babil Dizisi 4. Bölüm Nefesleri Kesti

Star TV ‘nin muhteşem dizisi Babil ülkemizde şu ana dek yapılan hiçbir diziye benzemiyor. Benzerlerinden açık ara farklı. Bunun yanına Halit Ergenç ve Aslı Enver ‘in de bulunduğu sağlam oyunculuklar da eklenince yani Babil dizisi oyuncuları oyuncularının üstün performansı ile de öne çıkınca eğer reyting canavarına yenilmez ise uzun soluklu bir dizi olacak gibi görünüyor.

Cuma geceleri hemen her kanalın izleyiciler tarafından beğenilen öne çıkan bir yapımı var. Kanal D aynı saatlerde yıllardır yayınladığı Arka Sokaklar ile ATV ise özellikle gençlerin kalbinde taht kuran Hercai ile öne çıkıyor. Fox dün akşam itibarıyla Benimle Söyle yarışmasını yayından çekti ki bu da Cuma gecelerinin ne kadar kritik olduğunun açık ara göstergesi. Ayrıca Star TV ‘de pazartesi günleri oynayan Sefirin Kızı dizisi de her hafta izlenme rekorları kırıyor.

İşte Babil böylesi özel bir akşamda yayınlanıyor. Tüm bunlara rağmen fena reyting almıyor. Çünkü üstte de ifade edilmeye çalışıldığı gibi Babil dizisi konusu ile klasik dizilerden konulardan sıkılanlara başka bir dünya açıyor.

Babil Dizisi 4. Bölüm Nelere Sahne Oldu?

Dün gece yayınlanan Babil son bölüm gelişmeleri ise şöyle. Bilindiği üzere bir önceki bölümde İlay’ı bulmak için gelen Eda Kudret ile tanışmıştı. Bu bölümde ise İrfan, oğlunu kaybetmemek adına her şeyi göze aldı lakin artık başında yeni bir sorun daha var ki o da büyük aşkı İlay. İlay asla vazgeçecek gibi durmadı sürekli olarak karşı atağa geçti tabi bunu yapmasında Egemen de oldukça önemli bir rol üstlendi. Eda ise İrfan’ı kaybetme korkusuyla büyük bir hata yapınca Egemen yine elini uzattı.

Arkasından beklenmedik bir şekilde gelen Hakan ‘ı yabancı biri zanneden Ayşe, onu dövmenin bedelini ödemek için Hakan tarafından kendisine sunulan yemeğe çıkma teklifini kabul etti ve bu durumda da İrfan ile kafalarda soru işareti yaratan bir konuşma yaptı. İkisi de birbirine karşılıklı ithamlarda bulundular ve Ayşe gerçekte kim, şimdilik burası hala netleşmiş değil. Emlak kralı Süleyman ‘ın oğlu Hakan ne yapacak?

İlay Ayşe İrfan Üçgeni

Bu arada İlay, her şeyden habersiz Ayşe’den yardım istedi ve Egemen, Ayşe, ve İrfan bir araya geldi. Ayşe artık yeni iş yerinde birlikte çalışacak. Fakat İrfan bu durumdan oldukça rahatsız. Ayşe ile İrfan’ın yan yana geldiğinde söyledikleri sözler ve bakışlar ise Egemen’in gözünden kaçmadı ve bir şeylerden şüphelendi. İlerleyen zamanlarda her şeyden çok sıkılan İrfan ile Ayşe arasında bir aşk ortaya çıkacak mı izleyip hep birlikte bunu da göreceğiz.

Eda yapılan davette bilinçli ve isteyerek yaptığı hareketler ile İlay’a gözdağı vermeye çalıştı ama bu da netice verecek mi zaman içinde izleyip göreceğiz. Yani, Eda da olaya dahil olmaya başladı. Dizinin final sahnesi ise yine kafalarda soru işareti yarattı. İrfan bu sefer bambaşka bir durum ile karşı karşıya geldi. Bu arada İrfan’ın eşi de boş durmuyor ve İlay’dan kurtulmak içi her yolu deniyor. Bunu son sahnede daha net bir biçimde gördük. Ofise giren İlay büyük bir patlamanın ortasında kaldı. Tam o sırada oraya gelen İrfan ise İlayı görmeden şoklar içinde kaldı. İlay’a ne oldu? Onu yeni bölümde göreceğiz ama bunu kimin yaptırdığını biliyoruz.

Babil 5. Bölüm Ön İzleme Yayında ( Video)

YouTube video

Babil Yeni bölüm fragman içinde ise İrfan Kudretten bir iyilik istiyor. Kudret ise iyilik yapabileceğini ama elini öpmesini istiyor ve İrfan önce yaklaşmasa da elini öpüyor ve ön izleme orada sona eriyor. Bakalım yeni bölümde neler olacak.

Babil dizisi konusu , babil dizisi karakterleri , babil dizisi oyuncu kadrosu , babil dizisi fragman , babil dizisi oyuncuları ve karakterleri , babil dizisi ne zaman başlıyor ve babil dizisi nerede çekiliyor aramaları için Star TV resmi web adresini ziyaret etmeyi unutmayınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!