balık abiye

Balık Abiye

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balık abiye tasarımları, gece elbiselerin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Gece elbiseleri günlük elbiselerden çok farklıdır. Genellikle daha zengin kumaşlardan ve daha ayrıntılı stillerde yapılırlar. Abiyeler genellikle siyah kravatlı veya beyaz kravatlı etkinlikler, balolar ve balolar gibi resmi etkinliklerde giyilir, ancak düğün ve cenaze gibi diğer özel günlerde de giyilebilirler.

balık abiye

Balık abiye elbiseler, akşam 6’dan sonra bir etkinlik için giyilen bir elbisedir. Bu terimin en yaygın kullanımı, balo olarak bilinen beyaz kravat olayı gibi resmi danslarda ve partilerde giyilen giysi türüne atıfta bulunmaktır. Bununla birlikte, tipik olarak gün batımından sonra ancak gece yarısından önce giyilen kokteyl elbiseleri veya kısa gündelik elbiseler gibi diğer herhangi bir gece kıyafeti anlamına da gelebilir.

balık abiye

Abiye elbise terimi ilk kez 1828’de Londra sosyete gazeteleri tarafından kullanıldı ve onu gümüş süslemeli mavi saten elbise veya altın saçaklarla süslenmiş beyaz ipek elbise gibi kadınlar tarafından düzenlenen balolarda giyilen öğeleri tanımlamak için kullandı. Sonraki süreçte bu tarz kıyafetler popülerlik kazandır. https://www.tiah.com.tr/balik-abiye sayfasında en güncel modelleri inceleyebilirsiniz!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!