featured

Balık Burcu Hangi Ay Doğar? Balık Burcu Hangi Ayda Evlenmeli ? Balık Burcu Hangi Ayda Yatırım Yapmalı ? Balık Burcu Hangi Ayda İşlerde Başarılı Olur?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balık Burcu hangi ay doğmuştur öğrenmek ister misiniz? Astrolojide 12 farklı burç vardır. Bu burçlardan biri de Balık. Balık burcu, en tatlı ama en tuhaf özellikleri olan burçlardan birisidir. Bu nedenle Balık burcu hangi ay doğmuştur sorusu da bir hayli gündeme gelmiştir. Balık burcunun tarihleri ​​ve günleri nelerdir? Bu yazımızda balık burcu hangi ay doğmuştur ve özellikleri nelerdir konusu üzerinde duracağız. İşte detaylar…

Balık Burcu Hangi Ay Doğmuştur? Balık Burcu Hangi Ay 2021

Balık Burcu hangi aylar ve günler arasında doğmuştur öğrenmeye hazır mısınız? Balık burçları, 20 Şubat – 20 Mart arasında doğan kişileri kapsar. Astronomide, gökyüzündeki 12 takım yıldıza zodyak burçları denir. Burçlar ateş, toprak, hava ve su olmak üzere dört ana kategoriye ayrılmıştır. Bu grupların her birinin üç bayrağı vardır. Balık burcu da on iki takımyıldızdan biridir. Şimdi bu 12 burç arasında en çok merak edilen burç olan balık burcunu yakından inceleyeceğiz…

1- Balık Burcu Hangi Ay Doğan Burçlarla Anlaşamaz?

Zodyaktaki çocuksu burç balık burcu gibi görünse de aslında balık 12 burç içerisinde en intikamcı burçtur. İhanet, balık burcunu en çok kızdıran şeydir. Balığın “İntikam soğuk yenen yemektir” sloganını, eğer onu aldatırsanız çok geçmeden yaşayabilirsiniz. Balık burcu hangi ay sinirli olur dersek bu bir genelleme olabilir. Kendisine yanlış yapıldığı her ay balık burcunun sinirli olabileceği aydır…

2- Balık Burcu Hangi Ay Spor Yapmalı?

Bir balık burcu hangi ay spor yapıp yapmayacağına duygusal içgüdülerine göre karar verir. Hemen hemen her suyla ilgili sporda olduğu gibi, balıklar aynı zamanda streching çalışmalarında oldukça başarılıdırlar. Bacaklarına hakim olan balıklar, genellikle yüzme, paten, pedal çevirme, dans ve aerobik gibi sporlar tercih etmelidir. Egzersiz sonrası yoga, pilates ve meditasyon yapmaya da mutlaka özen gösterirler.

3- Balık Burcu Hangi Ay Yatırım Yapmalı ?

Balık burçları bilindiklerinin aksine aslında harcamayı çok seven burçlardandır. Kimi balık burcu geleceğe yatırım yaparken, kimisi de alışveriş ve sosyal aktivitelerde kendini kaybeder. Ama bir balık burcu hangi ay yatırım yapacağını her zaman iyi bilir!

26 Ağustos ile 19 Eylül arasında ticari yatırım ve gayrimenkul alımları için umut vaat eden yatırımcılar için balıklar gözlerini dört açmalı. Balık burçları hangi ay hangi işlere yatırım yapmaları daha yararlı olur dersek, özellikle hizmet sektörüne yapılan yatırımlar için şanslı bir dönem beklenmekle birlikte, balık burçlarının restoran, kafe gibi işletmeleri satın alabileceği de öngörülmektedir. 

4- Balık Burcu Hangi Ayda Aşık Olur? 

Balık burcu hangi ay aşık olur öğrenmek ister misiniz? Temmuz ve Eylül aylarında aşk hayatında daha şanslı olan balık burçları, romantizmin doruklarına geldiği için bu aylarda daha rahat ve girişken davranabilir. Buna istinaden beraberinde mutluluğu yakalayabilen balık burçları, aynı zamanda çok verici ve sevgi dolu olabilirler. 

5- Balık Burcu Hangi Ay Doğan Burçla Evlenmeli?

Balık burcu bilinen en duygusal burçlardan biridir. Kız da erkek de olsa duyguların ön planda olduğuna dair işaretler bilinmektedir. Balık burcunun bir diğer önemli özelliği de sonsuzluğu simgelemesidir. Sakin balıkların kendi içlerinde patlak veren fırtınaların farkında olmadığını söyleyebiliriz ve bu anlamda sert insanlar olduklarını da söyleyebiliriz.

Yumuşak dilli ve şefkatli doğaları da onları diğer insanlardan ayırır. Tüm bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda eş olarak balıkla evlenmenin anlaşılmasının zor olabileceğine dair işaretler vardır. Balık burcu evlilik adayı için en iyi anlaştığı burçlardan olan Haziran ayında doğan yengeç burçlarını kendilerine eş olarak seçebilirler….

6- Balık Burcu Hangi Ay Taşınmalı ?

Bir balık burcu taşınmaya karar verdiği zaman önünde kimse duramaz! Sıklıkla oturdukları evleri değiştirmeleri ile bilinen balık burçları hangi ay taşınır tam olarak önceden kestirilemez. Ama şunu söylemek mümkün ki, taşınma kararını verdiği zaman çevresinde bu fikrini destekleyen ve yardım için her zaman hazır olan arkadaşlar görmek ister!

7- Balık Burcu Hangi Ay ve Nerede Tatil Yapmalı ?

Balık burcu tatil seçimi konusunda biraz fazla seçici ve kararsız olsada, hiç tatil yapmama fikrini kabul edemeyeceği için bir plan mutlaka geliştirir. Balıklar romantiktir. Tatilinizin tadını iyice çıkarmak bir yanılsama olmalı. Gerçek gündelik hayata benzeyen sıradan tatiller onun için uygun değildir. Su unsuru, balıklar, adalar ve deniz kenarı için en iyi beldedir. Dalgaların sesinin keyfini çıkarabileceğiniz deniz manzaralı küçük bir otel, hassas balıkları rahatlatacak ve yatıştıracaktır.

Balık, çok atletik olmayan yaratıcı bir burçtur, bu nedenle ağır egzersizler yapmak yerine yüzmeyi, kayıkla gezmeyi, yelkeni, şnorkelle yüzmeyi ve sahilde keyifli bir yürüyüş yapmayı seçmek daha iyidir. Tekne kiralamak da yi bir fikirdir ama yüzme bilmeyen balıklar için can simidi şartıyla!

8- Balık Burcu Hangi Ay Kısmeti Açıktır? 

Balık burcu hangi ay kısmetli olur sorusu her zaman çok sorulan sorulardan biri olmuştur. Bunun için net bir gün vermek pek doğru olmasada, istatistiklere göre Perşembe, Çin burcunuzun en şanslı günüdür. Perşembe günü hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilir, şansınızı güçlü bir şekilde yanınızda hissedebilirsiniz.

9- Balık Burcu Hangi Ay Çocuk Sahibi Olmalı?

Balık çocukluğundan beri sevgi ve özenle doludur ve ömür boyu sevebilecekleri büyük bir aile yaratma fikrine çok yakındır. Aslında sıcak kalplerinde sadece ailelerine ayrılmış kocaman bir yeri olan balık burcu hangi ay çocuk sahibi olmalı sorusuna kesin bir cevap veremeyiz ama balık burcunun en şanslı aylarından biri olan Eylül, çocuk yapmak için ideal aylardan biridir diyebiliriz. Ancak ileride çocuğun hangi burç olmasını istediğinize de önceden karar vererek planlama da yapabilirsiniz.

10- Balık Burcu Hangi Ay Nasıl Giyinmeli?

Göz alıcı giysilerden kaçınan bir balık burcu nasıl giyinmeli bilmiyorsanız doğru yerdesiniz! Bir su burcu olduğu için denizci giysilerinden hoşlanan balıklar, özellikle denizci pantolonları, yelekleri ve kapüşonlu giysiler en sevdikleri kıyafet türleridir. Ayrıca balık burcu aksesuarları basit, şık ve özgündürler. Balık burçlarının parfüm tercihleri ​​de çoğunlukla çiçek ve meyve karışımıdır.

11- Balık Burcu Hangi Ay Hastalıklara Daha Yatkındır?

Balık burcunun ikili kişiliği, vücut yapısında da değişikliklere yol açar. Genellikle zayıf olmalarına rağmen ortama kolay uyum sağlarlar ve gerilime dayanıklıdırlar. Balık ayakları ve sinir sistemini kontrol edebildiği için ayaklarınız üşürse üşütürsünüz. Balık burcu hastalıkları ile kendi kendine ilgilenir. Bir balık hastalandığında, bakıcı ve doktor birbirleriyle işbirliği yapmalıdır, aksi takdirde çok huysuz olabilirler. Kış aylarında herkes gibi balık burcu da hastalıklara daha yatkındır… 

12- Balık Burcu Hangi Ay Diyete Başlamalı?

Balığın sinir sistemi çok hassastır. Demir, biotin ve fosfor gerektiren balık gövdesi su tutabilir. Balık burcu diyetleri içerisinde bolca tok karnına su tüketmeli ve hayatlarında tuz dengesini nasıl koruyacaklarını bilmelidirler. Yağsız dana eti, karaciğer, kuzu eti, yumurta sarısı, ıspanak, soğan, marul, arpa, kuru fasulye, buğday ekmeği, üzüm, elma, limon, portakal, şeftali, erik ve maydanoz balıkların yemesi gereken yiyeceklerdir. Balıklar hamur işlerinden uzak durmalıdır. Daha çok yaz aylarında iştahı açılan balık burçları hangi ay diyet yapacaklarını iyi belirlemelidirler. Bunun için ilkbahar doğru mevsimlerden biridir…

13- Bonus! Balık Burcu Hangi Ayın Özelliklerini Taşıyor Biliyor musunuz?

YouTube video

Balık burcu insanı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz, sizler için faydalı bir içerik getirdik. İyi seyirler! 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!