featured

Bayanlara Özel Dekorasyon Fikirleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Modernleşen dünyada bireysel fikirler ve zevkler artık toplumsal fikirlerin önüne geçti. Kişiler, toplumun öngördüğü kalıplarda döşeli evlerde yaşamak yerine kendi zevkine uygun, daha az eşya ile sade dekorasyonu tercih ediyorlar. Ev dekorasyonu çoğunlukla bayanlar tarafından yapıldığı için bu yazımızda kadınlara özel dekorasyon fikirlerine ver vereceğiz.

1 – Duvarlara Hareket Gelsin (Duvar Kağıdı Dekorasyon Fikirleri)

Salon dekorasyonu yaparken, duvar rengi, duvar boyası ve duvar kağıdı seçiminde bayanlar çoğunlukla kararsızlık yaşıyorlar.

Sürekli değişen salon dekorasyonu nedeniyle öncelikli tercihinizin beyaza yakın tonlarda renkler olmasını öneririz. Bunun üzerine sihirli bir dokunuş olarak bin bir çeşitli, dekoratif duvar kâğıtları kullanabilirsiniz. Odanın tamamına olmamakla birlikte bir veya iki duvara uygulanacak duvar kâğıtları, daha şık, daha ferah ve kalıpların dışına çıkan bir zevk ortaya koyacaktır. Duvarlarınıza asacağınız tablo ve çerçeveler ile duvarlarınıza şıklık katabilirsiniz.

2 – Yatak Odaları Büyüyor

yatak odası dekorasyonu olmaktadır. Yatak Odanız küçük ve size yeterli gelmiyor ise ufak müdahaleler ile daha kullanışlı alanlar oluşturabilirsiniz. Genellikle birçok evde yatak odasından çıkılan arka balkon mutlaka vardır. Çoğunlukla bu balkon çok fazla toz aldığı ve arka tarafta olduğu içinde kullanılmamaktadır. Bu balkonu kapatarak yatak odanıza dâhil edebilirsiniz. Eklenen balkon ile yatak odanız genişleyecek daha fazla kullanım alanına sahip olacaktır. Hatta kapattığınız ve odanıza dahil ettiğiniz bu balkonu mini giyim odasına çevirmenizde mümkün. Duvarlara monte edeceğiniz raflar, ayakkabılarınız içinde ekstra alan oluşturacaktır.

3 – Küçük Mutfaklara Sihirli Dokunuş

Özellikle stüdyo tipi daireler de küçük mutfaklar bayanların en çok sıkıldığı konulardan biridir. Küçük mutfağınızı ufak ama kullanışlı bir masa, minik aksesuarlar ve şık bir avize ile dekore ederek zevkli bir hale çevirebilirsiniz.

4 – Karanlık Banyolara Elveda

Banyonuz küçük ve karanlıksa size önerebileceğimiz tek şey büyük bir ayna ve şık bir aydınlatma olacaktır. Ayna, küçük banyonuzun daha büyük, ferah ve aydınlık görünmesinde oldukça etkilidir.

Sonuçta eviniz ister büyük isterse küçük olsun kişisel zevklerinize uygun yaşanılası mekanlar yapmak sizin elinizde. Ufak dokunuşlar ile minik dünyanız, sihirli bir değnek değmişçesine renklenip canlanabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!