featured

Behzat Ç Yeni Sezon Öncesi Dizideki Önemli Anları Hatırlayalım

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayda değer bir hayran kitlesi bulunan Behzat Ç. dizisi geri döndüğünü duyurdu, birkaç değişiklik dışında Behzat Ç oyuncuları ekranlara tam gaz geliyor. Geçtiğimiz aylarda fragmanı da yayınlanan dizinin en unutulmaz anlarını birlikte hatırlayalım.

Behzat Ç Yeni Sezon: Behzat’ın En Acı Günü

Dizi yayınlanan ilk bölümüyle oldukça ses getirmişti. Kural tanımaz cinayet büro amiri Behzat ve ekibi daha ilk günden bizi kendilerine hayran bıraktılar. İlk bölümün sonundaki Behzat’ın kızı Berna’nın ölümü beklenmedik bir finaldi.

Savcı Esra Aşkını İtiraf Ediyor

Behzat Ç. sıra dışı bir karakter ve hayatına giren kadınlar da sıra dışı oldu hep. Behzat her ne kadar bu aşkın farkında olmasa da Savcı sonunda dayanamayıp akıllarımıza kazınan şu cümleleri kurar ve unutulmayan Behzat Ç replikleri arasına girer: ‘Dünyanın ekseni kaydı Behzat, 12 santim yerinden oynadı sen bana 1 santim bile yaklaşmadın.’
Behzat Ç Replikleri: Savcı Esra – Canan Ergüder

Şule’nin Kimliği Ortaya Çıkıyor

İlk bölümde kızı öldürülen Behzat, kızının katilini bulmayı kafaya koyar ve bunun için ne gerekirse yapar. Ardından yanına Şule adında bir kız taşınır bu kızla iyi anlaşırlar, daha sonra olaylar iyice düğümlenir ve sır perdesi aralandığında ilk olarak Şule’nin kendi kızı olduğunu öğrenir, hemen akabinde Şule’nin kendi kızının katili olduğunu da öğrendiği mezarlık sahnesi bizleri ekrana kilitledi.
Behzat Ç Oyuncuları – Şule: Ayça Eren

‘Sadece 5 Dakika Daha Yaşamak İstedim Bütün Öldürülen Kadınlar Gibi’

Ekip, dizinin bütününe yayılan hem geçmişte hem de günümüzde yaşanan kesik parmak cinayetini çözmek için kolları sıvamıştı, bu epey uğraştırıcı dosyada faili meçhul katil ortaya çıktığında hepimiz koltuklarımıza yapışıp kalmıştık.
Behzat Ç Hayalet: İnanç Konukçu
Katil, Behzat Ç Hayalet komiserin sevdiği narkotik büro amiri Suna’dır ve bütün öldürülen kadınlar için tetiğe basıp kendini vurduğunda tüm işlenen kadın cinayetlerine seslenir ekranlarımızdan.
Behzat Ç Oyuncuları Suna: Mine Tugay

Akbaba’nın Hikâyesi

Behzat Ç Akbaba dizinin en sıra dışı karakteridir. Hayat tarzı, tavırları farklı gelir biz izleyiciye, gizemli bir hali vardır hep Akbaba’nın. Dizideki her karakter ilmek ilmek işlendiği gibi Akbaba’nın hikâyesini öğrendiğimizde yerimize çakılırız. Sadece Akbaba’nın evinde geçen bir bölümde anlatır yaşadıklarını bize, sevdiği kıza amcası tecavüz etmiştir ve o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmamıştır onun için. Behzat Ç yeni sezonda Akbaba’nın neler yaşayacağını birlikte takip edeceğiz.
Behzat Ç Akbaba: Berkan Şal
Bakınız: Popüler Netflix Film ve Dizileri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!