featured

Bensu Soral Estetiksiz mi? İşte Cam Tavanlar Dizisi Oyuncuları Estetiksiz Halleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cam Tavanlar dizisi oyuncuları arasında yerini alan Bensu Soral estetiksiz olduğunu söyledi. Magazin dünyasında yer yerinden oynadı

Bensu Soral estetiksiz olduğunu iddia etti. Magazin dünyası arşivden güzel oyuncunun eski fotoğraflarını çıkardı. Cam Tavanlar dizisi oyuncuları arasında yerini alan ve Leyla karakteri ile tekrar televizyon dünyasına dönen Bensu Soral estetiksiz mi? Güzel oyuncu ve ablası Hande Soral estetik polemiklerinin neden merkezinde kalıyor? Yakışıklı oyuncu Kubilay Akay ile başrol oynayan güzel oyuncu Bensu Soral dolgu ve estetik iddialarını kesin bir dille yalanladı. İşte, birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı Cam Tavanlar oyuncuları ve estetiksiz halleri.

Bensu Soral Estetiksiz Olduğunu İddia Etti! Yer Yerinden Oynadı!

YouTube video

Cam Tavanlar oyuncuları arasında güzelliği ile dikkat çeken Bensu Soral estetiksiz ünlüler arasında olduğunu söyledi. Daha önce sadece diş teli taktırdığını söyleyen güzel oyuncu Bensu Soral dolgu ya da herhangi bir estetik müdahaleye maruz kalmadığını anlattı. Cam Tavanlar dizisinin Leylası Bensu Soral kimdir ? Güzellik sırları nelerdir? İşte, Cam Tavanlar oyuncuları ve estetik sırları.

2/15

Kubilay Aka Estetiksiz Ünlüler Arasında!

Kubilay Aka Estetiksiz Ünlüler Arasında!

Oyuncu Miray Daner ile yaşadığı aşk ile de magazin programlarının konusu olan Kubilay Aka estetiksiz ünlüler arasında yerini alıyor. Başarılı oyuncu yüzünde ya da vücudunun diğer bölgelerinde herhangi bir estetik operasyonun olmadığını belirtiyor.

3/15

Ayten Soykök Estetiksiz Hali ile de Çok Beğeniliyordu

Ayten Soykök Estetiksiz Hali ile de Çok Beğeniliyordu

Cam Tavanlar dizisi oyuncuları arasında güzelliği ile dillere destan olan Ayten Soykök estetiksiz halleri ile de çok seviliyordu. Yer aldığı her projede güzel gözleri ile ön plana çıkan deneyimli oyuncu Cam Tavanlar İnci karakterine hayat veriyor.

4/15

Ahmet Melih Yılmaz Şinasi Karakteri ile Çok Sevildi

Ahmet Melih Yılmaz Şinasi Karakteri ile Çok Sevildi

Şinasi karakterine hayat veren Ahmet Melih Yılmaz, dizi oyuncuları arasında belki de en merak edilenidir. Cam Tavanlar Leyla ile yakın arkadaş olması ve ona işlerinde destek olması ile dikkat çeken Şinasi, kendisine has tarzı ile de ön plana çıkıyor. Başarılı oyuncu, herhangi bir estetik uygulamaya maruz kalmadığını ifade ediyor.

5/15

Utku Ateş Estetiksiz Olması ile Dikkat Çekiyor

Utku Ateş Estetiksiz Olması ile Dikkat Çekiyor

Gönüldağı, Erkenci Kuş, Jet Sosyete ve Kuzgun dizileri ile televizyon severlerin büyük beğenisini toplayan Utku Ateş estetik yaptırmayan ünlü erkekler arasında yerini alıyor. Cam Tavanlar dizisi oyuncuları arasında yer alan Ateş, Leyla’ya olan platonik aşkı ile dikkat çeken İskender karakterine can veriyor. Keskin yüz hatları ve dikkat çeken fiziği ile genç kızların hayran olduğu genç oyuncu, katıldığı her projede kendisinden söz ettirmeyi başarıyor.

6/15

Bensu Soral Kimdir Hande Soral Kimdir?

Bensu Soral Kimdir Hande Soral Kimdir?

Cam Tavanlar Leyla mesleği ile bugünlerde genç kızların idolu olmayı başarıyor. Buna bir de güzelliği eklenince, başarılı oyuncu Bensu Soral estetiksiz olduğuna kimseyi inandıramıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları arasında yerini alan Hande Soral eski hali görenleri soke etti. Estetik yaptırdığını itiraf eden güzel oyuncu Hande Soral Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yakaladığı başarı ile çok konuşuldu.

7/15

Aziz Caner İnan Estetik Yaptırdı mı?

Aziz Caner İnan Estetik Yaptırdı mı?

Her Yerde Sen dizisi ile dizi severlerin büyük ilgisini çeken Aziz Caner İnan, estetik yaptırmayan erkek oyunculardan biridir. Rol arkadaşı Bensu Soral estetiksiz ile aynı kaderi paylaşan dikkat çekici oyuncu, herhangi bir operasyon yaptırmadığı konusunda kimseyi ikna edemiyor. Zira yüz hatları oldukça keskin ve göz alıyor.

8/15

Beril Kayar Estetiksiz Halleri Görenleri Şoka Uğrattı!

Beril Kayar Estetiksiz Halleri Görenleri Şoka Uğrattı!

Cam Tavanlar oyuncuları isimleri arasında şüphesiz en çok arananı Aylin. Beril Kayar estetiksiz fotoğrafları ile görenleri şaşkına uğraştıyor. Hakan Kurtaş ile yaşadığı aşk ile gündemde uzun süre kalmayı başaran Kayar, Cam Tavanlar oyuncuları arasında kendisine yer buldu. Aylin rolü ile hem çılgın hem de aşk dolu bir kadına can veren güzel oyuncu yeni tarzı ile çok beğenildi.

9/15

Hatice Aslan Estetiksiz de Çok Güzeldi

Hatice Aslan Estetiksiz de Çok Güzeldi

Türk sinema ve dizi sektörünün en sevilen yüzlerinden Hatice Aslan estetiksiz halleri ile de çok hoş görünen kadın sanatçılar arasındadır. Süreyya karakteri ile Cam Tavanlar dizisinin süslü iş kadını rolünü canlandıran Hatice Aslan dizinin en eğlenceli sahnelerinde yer alıyor.

10/15

Mehmet Bilge Aslan

Mehmet Bilge Aslan

Türk dizi sektöründe yine önemli bir yere sahip olan Mehmet Bilge Aslan ismi, Cam Tavanlar dizisi oyuncuları arasında yerini alıyor. Hırslı ve bir o kadar kötü niyetli bir iş adamını canlandıran Aslan’ın dizideki rolünün ismi Haldun. Estetik konusunda herhangi bir açıklaması bulunmayan ünlü oyuncunun estetik yaptırmadığı düşünülüyor.

11/15

Bensu Soral Estetiksiz de Güzel

Bensu Soral Estetiksiz de Güzel

Türkiye’nin en sevilen genç oyuncularından biri olan Bensu Soral estetiksiz olması ile sık sık gündeme geliyor. Güzel gözleri ve parlak cildi ile ön plana çıkan güzel oyuncu Bensu Soral 1991 yılında doğdu. Yani, 2021 yılı itibari ile Bensu Soral yaşı 30’dur.

12/15

Bensu Soral Boyu Kaçtır?

Bensu Soral Boyu Kaçtır?

Dizinin Leylası Bensu Soral boyu ile de sık sık gündem oluyor. Çıtı pıtı görünümü, sempatik tavırları ile Türkiye’nin en beğenilen oyuncularından olan Soral, 163 cm boyunda ve 55 kg ağırlığındadır.

13/15

Bensu Soral Güzellik Sırlarını Anlatıyor

Bensu Soral Güzellik Sırlarını Anlatıyor

“ Şimdiye kadar hiç estetik yaptırmadım “ diyen güzel oyuncu her zaman bakımlı olmaya çalıştığından söz etti. Murat Dalkılıç klibinde oynayan Bensu Soral Bedirhan Soral isminde bir de ikiz kardeşe sahip. İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan güzel oyuncu, güzellik sırlarını anlattı.

14/15

Bensu Soral Eşi Kimdir?

Bensu Soral Eşi Kimdir?

Daha önce Murat Dalkılıç’ın klibinde oynayan Bensu Soral eşi Hakan Baş ile 2018 yılında dünya evine girdi. Güzeller güzeli oyuncunun çok mutlu bir evliliğinin olduğu biliniyor. Hakan Baş daha önce ODTÜ, İstanbul Üniversitesi ve İTÜ tarafından “Yılın Girişimcisi” ödüllerine layık görülmüştü.

15/15

Güzel Görünmek İçin Filtre Kullanıyormuş

Güzel Görünmek İçin Filtre Kullanıyormuş

Bensu Soral estetiksiz hali ile gündem oldu. Instagram paylaşımlarında kullandığı filtrelerle magazin haberlerinin gündeminde yerini aldı. Sportif bir fiziğe sahip olan güzel oyuncu Bensu Soral dan filtre itirafı geldi. Sosyal medyada paylaşım yapmadan önce filtre kullandığını söyleyen oyuncu, “ bakımlı olmaya çalışıyorum “ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!