featured

Berfu Yenenler Kimdir | Berfu Yenenler Miss Turkey Yarışmasında Kaçıncı Oldu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Berfu Yenenler kimdir? Eser Yenenler ile evliliği sonrasında magazin gündemine oturan Berfu Yenenler, şimdilerde en popüler ünlülerden birisi konumunda. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla kimi zaman eleştirilen kimi zamanda gülmekten kırıp geçiren ünlü kişilik, aslında güzelliği tescilli bir mankenimiz! Peki Berfu Yenenler kimdir? Berfu Yenenler yaş bilgisi nedir? İşte konu ile ilgili tüm merak ettikleriniz…

Berfu Yenenler Kimdir? Berfu Yenenler Kaç Yaşında?

Berfu Yenenler kimdir? Güzelliği ve sempatikliği ile hepimizin gönlünü kazanan Yenenler, aslında bir modeldir. Güzellik yarışmasında aldığı derece sonrasında ön plana çıkan güzel, Eser Yenenler ile olaylı bir birliktelik yaşayarak hafızalara kazınmıştı. Hamile kaldıktan sonra Yenenler ile evlenme kararı alan Berfu, o dönemde birçok kişiden büyük tepkiler almıştı. Peki Berfu Yenenler kaç yaşında? 1995 doğumlu ünlü güzel henüz 26 yaşındadır.

1- Berfu Yenenler Burcu Nedir?

Berfu Yenenler kimdir? Berfu Yenenler burcu hakkında paylaşım yaparak tipik bir Boğa burcu olduğunu açıklamıştır. Burcunun tüm özelliklerini taşıdığını ifade eden ünlü model kendisini gerçekçi, eğlenceli, sevgi dolu ve hırslı olarak tanımlamaktadır.

2- Berfu Yenenler Nereli? Berfu Yenenler Kürt mü?

Berfu Yenenler kimdir? Bu soruya yanıt verdikten sonra gelelim Berfu Yenenler kürt mü sorusuna…Berfu Yenenler aslen babası tarafından Kocaelilidir. Ünlü oyuncunun Kürt olduğuna dair herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır.

3- Berfu Yenenler Babası Kimdir? Berfu Yenenler Ailesi Kimdir?

Berfu Yenenler kimdir? Berfu Yenenler babası Serhat Yıldız olduğu bilinmektedir. Berfu Yenenler annesi ise Bahar Yıldız’dır. Ünlü modeli babası ve annesi kameralardan uzak kalabilmeyi tercih etmektedir. Berfu Yenenler tarafından hazırlanan bir videoya dahil olan çift, ünlü modelin tek çocukları olduklarını ifade etmektedir. Ünlü güzelin ailesi yaşamını halen Kocaeli’de sürdürmektedir.

4- Berfu Yenenler Boy Bilgisi Nedir? Berfu Yenenler Kaç Kilo?

Berfu Yenenler boy kilo bilgisi de hayranları tarafından en çok yanıt aranan konular arasında. 2 çocuk sahibi olan ünlü model, hiç kilo fazlası olmaması ve kusursuz vücut hatları ile adeta herkesi kendisine hayran bırakıyor. Berfu Yenenler boy bilgisi 1.80’dir. Berfu Yenenler kilo bilgisi ise 62 olarak paylaşılmıştır.

5- Berfu Yenenler Biyografi | Berfu Yenenler Eğitim Bilgisi Nedir?

Berfu Yenenler kimdir? Berfu Yenenler biyografisi elbetteki vücut görünümü ve aile hayatı ile sınırlı değildir. Berfu Yenenler Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden 2016 yılında mezun olmuştur. Ancak 2015 yılında Miss Turkey’den aldığı derece sebebiyle mezuniyeti sonrasında mühendislik hiç yapamamıştır. Ünlü güzel ilerleyen dönemlerde mesleğini yapabileceği sık sık ifade etmektedir.

6- Berfu Yenenler Kimdir? Berfu Yenenler Mesleği Ne?

Berfu Yenenler kimdir? Berfu Yenenler yukarıda da belirttiğimiz gibi tescilli bir endüstri mühendisidir. Ancak mesleğini yapmayan ünlü güzel şimdilerde sunuculuk ve modellik yapmaktadır. Aynı zamanda Berfu Yenenler Youtube ve İnstagram hesabı üzerinden eğlenceli paylaşımlar yapan başarılı bir İnfluenzer’dir.

7- Berfu Yenenler Miss Turkey Yarışmasına Ne Zaman Katıldı? Berfu Yenenler Güzellik Yarışması Kaçıncı Oldu?

Berfu Yenenler kimdir? Berfu Yenenler 2015 Yılında henüz 20 yaşında iken güzellik yarışmasına katılmıştır. Babasından izin almadan bu yarışmaya katıldığını kaydeden ünlü güzel, elemeleri geçtiğinde bu durumu ailesiyle paylaştığını belirtiyor.

Babasının yarışmaya katılması sebebiyle sitem yaptığını ifade eden Berfu Yenenler, yarışmadaki başarısı ile hepimizin hafızalarına kazındı. Berfu Yenenler Miss Turkey güzellik yarışmasında 4. Olmuştur. Japonya’da ülkemizi temsil eden ünlü model, herhangi bir derece alamadan ülkemize dönmüştür.

6- Berfu Yenenler Eser Yenenler ile Ne Zaman Nasıl Evlendi?

Berfu Yenenler kimdir? Ünlü güzel 2019 yılının yazında Eser Yenenler ile hayatını birleştirmişti. Çift ilişkileri boyunca baştan sona, eğlenceli ve eleştirili paylaşımların ana maddesi haline gelmiştir. İlk olarak Eser Yenenler’in Berfu Yenenler’e aldığı ufacık tek taş eğlenceli paylaşımların ortaya çıkmasına sebep olmuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=VOygplz8Azo

Berfu Yenenler kimdir? Daha sonra Berfu Yenenler’in hamile olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hamileliği doğrulayan ünlü çift doğumdan 6-7 ay önce hızlı bir şekilde evlenmişti. Bu durum Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çiftinin halk tarafından ağır eleştirilere maruz kalmasına neden olmuştu.

7- Berfu Yenenler İnstagram Hesabı Nedir?

Berfu Yenenler kimdir? Berfu Yenenler İnstagram hesabı üzerinden 1.1 milyon takipçi kitlesine sahiptir. Ünlü modeli takip etmek isteyen kişiler @berfuyenenler üzerinden hesaba ulaşabileceklerdir.

8- Berfu Yenenler Miss Turkey 2021’de Gaf mı Yaptı?

Berfu Yenenler kimdir? Sempatik güzel ve eşi Eser Yenenler, 2021 Miss Turkey yarışmasının sunuculuğunu üstlendi. Yıllar sonra yine Miss Turkey atmosferini soluma imkanı bulan ünlü model, deyim yerindeyse skandal yaratan bir olaya imza attı. Miss Turkey’in İnstagram ve Youtube hesaplarından canlı yayınlanan yarışma esnasında Eser ve Berfu çifti bir konu üzerine konuşuyordu.

YouTube video

Berfu Yenenler kimdir? Eşinin ‘’ Sen kendini bana bırak’’ söylemine ‘’ Ben kendimi her sana bıraktığımda bizim çocuğumuz oluyor Eser’’ yanıtını verdi. Bu söylemi sonrasında yarışmadaki davetliler, ikiye bölündü. Bir kısım davetli bu söylemi komik bulurken, diğer kısım davetliler bu söylemi sert bir dille eleştirdi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu söylem sonrasında Berfu Yenenler, bu söylemin yalnızca bir espri olduğu ve insanların gereksiz yere abarttığını kaydetti. Cemre Baysel kimdir yazımızı okumak için tıklayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!