featured

Berk Oktay Kimdir | Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Berk Oktay kimdir? Yasak Elma’nın Çağatay’ı olarak tanıdığımız Berk Oktay, şimdilerde özel yaşantısı ile magazin gündeminde fazlasıyla yer alıyor. Merve Şarapçıoğlu ile evliliği sonrası uzun süre magazin gündeminde yer alan oyuncu, yer aldığı projelerle ve oyunculuğu ile günden güne takdir topluyor. Peki her yaptığı olay olan Berk Oktay kimdir? Berk Oktay nereli? Berk Oktay kardeşi kim? İşte, ünlü oyuncuya dair tüm merak edilenler

Berk Oktay Kimdir Nerelidir? Berk Oktay Babası Nereli?

Berk Oktay kimdir nerelidir sorusu ile oyuncunun bilinmeyenleri hakkında bilgi vermeye başlayalım. Oyuncu Ankara’da doğmuş, oyunculuk sektörüne tam anlamıyla giriş yapana dek burada yaşamını sürdürmüştür. Berk Oktay babası nereli konusunda ise Elazığlı olduğunu ifade etmiştir. Bu nedenle oyuncu aslen Elazığlıdır.

1- Berk Oktay Kaç Yaşında?

Berk Oktay kaç yaşında diye merak eden izleyici kitlesinin oyuncunun yaşını duyduğunda bir hayli şaşıracağını belirtmek isteriz. 28 Ekim 1982 doğumlu olduğu bilinen oyuncu 38 yaşındadır. Akrep burcu olan oyuncu, burçlarla ilgilenmediğini bu yüzden özelliklerini taşıyıp taşımadığını bilmediğini belirtmektedir.

2- Berk Oktay Ailesi Kimdir? Berk Oktay Babası Kim?

Berk Oktay ailesi ile gündemde kalmak yerine, ailesini ekran önünde göstermemeyi tercih etmektedir. Berk Oktay babası Serdar Oktay, muhasebe müdürlüğünden emeklidir. Oyuncun annesi Sevim Oktay ise öğretmenlik mesleğinden emeklidir. Oyuncunun annesi ve babası Ankara’da yaşamını sürdürmektedir.

3- Berk Oktay Kaç Kardeş? Berk Oktay Kardeşleri de Oyuncu mu?

Berk Oktay kardeşleri bulunmamaktadır. Çünkü oyuncu ailenin tek çocuğudur. Bu durumdan çok muzdarip olduğunu belirten oyuncu, ailesinin yoğun çalışma temposu nedeniyle o dönemde başka çocuk düşünmediklerini ifade ediyor.

4- Berk Oktay Hangi Bölümden Mezun?

Berk Oktay ilk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Oyuncu ailesinden ayrılmak istemediği için üniversite eğitimini de Ankara’da okumaya karar vermiştir. Ankara Üniversitesinde Jeoloji Mühendisliği bölümünü bir süre okuduktan sonra ara veren oyuncu, daha sonra mankenliğe yöneldi.

2000-2006 yılları arasında mankenlik yapan oyuncu, 100’ü aşkın defilede yer aldı. 2004 yılından sonra ise Paris’e yerleşerek burada Ferre, D&C, Gucci ve Prada gibi markaların mankenliğini yaptı. Türkiye’ye dönerek ilk olarak eğitimini tamamlayan oyuncu, daha sonra Türker İnanoğlu’ndan aldığı teklifi kabul ederek oyunculuk kariyerini resmen başlatmış oldu.

5- Berk Oktay Hayatı | Berk Oktay Dizileri

Berk Oktay hayatı oyunculuk ile yeniden bir ivme kazandı. Türvak’tan oyunculuk eğitimi alan oyuncu, ilk kez Tatlı Bela Fadime dizisinde yer aldı. Sonrasında ise Akasya Durağı dizisinin sevilen yüzlerinden biri haline geldi. Bu dizi sonrası Arka Sokaklar projesinde Sinan karakterine hayat veren oyuncu daha sonra Alev Alev projesinde yer aldı.

Daha sonra Benim Hala Umudum Var, Aşktan Kaçılmaz, İlişki Durumu Karışık gibi projelerde yer alan oyuncu, başarılı oyunculuğu ile izleyiciden tam not almayı başardı. Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Kağan karakteri ile deyim yerindeyse oyunculuk kariyerinin zirvesini gördü. Kariyeri boyunca başrol karakterinin aranılan isimlerinden biri olan Berk Oktay dizileri arasında sonuncusu ise Yasak Elma olarak öne çıkıyor. Bu dizide Çağatay karakteri ile sevdiğimiz oyuncu sempatik tavırları ve yakışıklılığı ile izleyiciler üzerinde hayranlık uyandırıyor. Berk Oktay’ın partneri Eda Ece kimdir bilgi almak için tıklayınız.

6- Berk Oktay Boy Kilo Bilgisi Nedir?

Berk Oktay boy bilgisi 1.91 kilo bilgisi ise 85 olarak belirtilmiştir. Kilo konusunda oldukça hassas olduğunu dile getiren oyuncu kilo almamak için spor yapmaya ve düzenli beslenmeye çok dikkat ediyormuş.

7- Berk Oktay Eşi Kim? Berk Oktay Eşi Merve Şarapçıoğlu’ndan Ayrıldı mı?

Berk Oktay özellikle eski eşi ile yaşadığı problemler nedeniyle magazin gündemini uzun süre meşgul etmiştir. 2016 yılında Berk Oktay eşi Merve Şarapçıoğlu ile evlenmişti. Merve Şarapçıoğlu kimdir konusunda kimsenin net bir bilgisi bulunmasa da eski eşin 33 yaşında olduğu bilinmektedir. 4 yıl evli olan çift Oktay’ın boşanma davası açması ile birbirine düştü.

YouTube video

Merve Şarapçıoğlu, eşinin uygunsuz görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Bu durumda Berk Oktay dava açarak, kendisinden şikayetçi olmuştu. Bu davanın akibeti bilinmese de oyuncunun 2020 yılında Şarapçıoğlu’ndan boşandığı bilinmektedir.

8- Berk Oktay Sevgisi Kimdir? Berk Oktay İnstagram Hesabı Nedir?

Berk Oktay sevgilisi kimdir? Evliliği sonrasında bir süre gönlünü aşka kapatan oyuncu, Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşıyor. Öyle Br Geçer Zaman ki dizisiyle yakından tanıdığımız Atiksoy, bir dönem Oktay’ın da yer aldığı Savaşçı dizisinde rol almıştı. Bir doğum günü partisinde yakınlaşan ikili, bu partiden kısa bir süre sonra sevgili oldu.

Sosyal medya üzerinden birbirlerine sıkça aşklarını ilan eden çift izleyiciler tarafından da yakıştırılıyor. Yakın zamanda Berk Oktay’ın Yıldız Çağrı hanıma evlenme teklif ettiği ve Evet yanıtını aldığı da biliniyor. Bu yüzden çiftin şu sıralar evlilik hazırlıkları yaptığı ve önümüzdeki günlerde nikah masasına oturacakları konuşulanlar arasında yer alıyor. Sosyal medya üzerinde oldukça aktif olan Berk Oktay İnstagram hesabı üzerinde 893 bin takipçiye sahiptir. Oyuncunun nicknamesi ise @brkokty23 şeklindedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!