featured

Bimde Bugün İndirimli Ne Var (10 Ocak 2020 Aktüeryası)

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün 10 Ocak 2020 ve yine bir Cuma. Bugün de yine her hafta olduğu gibi Bim aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Her hafta büyük bir merakla beklenen teknoloji ve elektronik rafları bu hafta da dolu. Bu hafta Cuma ürünlerinin yanı sıra hafta boyunca stokları tüketilecek kadife yatak örtüsü, erkek kışlık oduncu gömlek, eşofman takımı ve bere satışa sunuldu. İşte, Bim Aktüel Ürün Kataloğu 20 Ocak 2020!

Bim Aktüel Ürün Kataloğu 20 Ocak 2020!

Her hafta muhteşem indirimler yapan Bim zincir mağazalarının kapıları her cuma kuyruk oluşturan indirim meraklısı müşterileri ile dolup taşıyor. Elektronikten ev eşyasına, kişisel bakım ürünlerinden bebek ürünlerine birçok kategoride indirimler yapan firma, bu hafta satışa sunduğu elektrikli ısıtıcı, fırın ve davlumbaz ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Bimde bugün ne var? Hangi ürünler indirime girdi? İşte, cevapları! 

1 – Kumtel Cam Davlumbaz

Yeni Bim Aktüel Kataloğu ilk sayfasında Kumtel Cam Davlumbaz bulunuyor. Yüksek emiş kuvvetine sahip olan davlumbaz, sessiz çalışma özelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Siyah renkteki elektrikli ev aleti mekanik kontrol paneli ve 3 hız kademeli ayarlanabilir olması ile en çok tercih edilen davlumbazlar arasındadır. Kumtel Cam Davlumbaz Bimde bugün sadece 249 TL. 

2 – Kumtel Set Üstü Cam Ocak

Doğalgaz ayarı yapılabilen, temizliği kolay siyah Kumtel Set Üstü Cam Ocak Bimde bugün 299 TL. 

3 – Tefal Buharlı Ütü

Durillium Airglide taban özellikli, anlık ve sürekli buhar özelliği bulunan 2 yıl garantili Tefal Buharlı Ütü Bimde bugün yalnızca 189 TL. 

4 – Fakir Frida Saç Kurutma Makinesi 

Hava yönlendirici başlığı, 2 ayrı hız ayarı, soğuk fön seçeneği ve 3 farklı sıcaklık ayarı ile 2 yıl garantili Fakir Frida Saç Kurutma Makinesi Bim aktüel 20 Ocak listesinde yalnızca 75 TL. 

5 – Kumtel Mini Fırın

Bimde bugün indirimleri arasında etkili bir ürün daha sizlerle. 32 litre iç hacme sahip, zil alarmlı ve zaman ayarlı Kumtel Mini Fırın, bir adet dikdörtgen bir adet yuvarlak tepsisi ile birlikte yalnızca 159 TL. 

6 – Kumtel Çift Taraflı Büyük Isıtıcı

Devrilmeyi önleyici emniyet sistemine sahip Kumtel Çift Taraflı Büyük Isıtıcı 2 yıl garantisi ile Bimde bugün yalnızca 99 TL. 

7 –  Kumtel Mini Isıtıcı 

Tek bantlı 2 yıl garantili  Kumtel Mini Isıtıcı Bimde bu cuma yalnızca 45 TL. 

8 – Küçük Ev Aletleri

10 Ocak 2020 Bimde bugün avantajlı ürünler arasında Chef’s Granit Görünümlü ürünler (tanesi) 13.90 TL ve yine kilitli saklama kabı seti 13,90 TL dir. Bim Rooc Sebze Bıçağı (ikili) 4,90 TL iken Nem alıcı aparak 9.90 TL ye satılıyor. Ayrıca 3 katlı çamaşır kurutmalığı 89,80 TL den satılırken; Paşabahçe yaldızlı 12 parça çay seti  ve Altılı yaldızlı ayaklı su bardağı 39.90 TLdir. Paşabahçe Altılı yaldızlı su bardağı ve altılı yaldızlı meşrubat bardağı 29.90 TL’dir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!