featured

Bioenerji Nedir? Bioenerjinin Faydaları Nelerdir? Bioenerji Uzmanı Olmak İçin Neler Yapılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bioenerji nedir kısaca?Özel bir enerji tekniği olarak gerçekleştirilen bioenerji uygulaması kişilerin zihinsel, ruhsal ve fiziksel alanlarını geliştiren önemli bir uygulamadır. Yaşam enerjisi ve şifa enerjisi olarak adlandırılan bioenerji türü bütün insanların üstünde vardır. Bu enerji dengesizleştiği ya da farklı sorunlar yaşandığı zaman psikolojik rahatsızlıklara da neden olabiliyor.

Bundan dolayı bioenerji uzmanları enerji dengesi bozulan kişilere kendi enerjisi ile birlikte dokunuş yaparak normal dengesine dönüşlerini sağlıyorlar. Enerjileri en fazla çevre faktörleri etkisi altına alır ve bu şekilde kişilerde negatif düşünceler gerçekleşebilir.Enerji uzmanları, özel teknikleri aracılığıyla vücudun DNA kodlarını yeniden düzenlemiş olduğu gibi evrenin enerjisiyle birlikte kişilerin enerji uyumları sağlanır.

Bioenerji Yöntemi Neden Uygulanır?

Gerçekleşen bu özel enerji tekniği halsiz, aksi, gergin, stresli ve yorgun kişiler üzerinde yapılan önemli bir uygulamadır. Bunun yanı sıra düzensiz beslenmeyle beraber gelen çeşitli kötü alışkanlıklara bağlı olarak gerçekleşen ruhsal sıkıntılara da bu uygulama rahatlatma amacıyla gerçekleştirilir.

Bu çeşitli problemlere ek olarak uykusuzluk ve hareketsizlik eklendiği zaman insan vücudu dirençsizleştiği gibi yaşam içinde büyük derecede düşme yaşar. Böyle bir yaşamın içerisinde enerji kalitesi, dengesi ve gücü bozularak hayat sevinci ve hayata bağlılık heyecanı her geçen günlerde daha çok azalır.

Bu durumların karşısına bio enerji yöntemi geçerek yaşama yeniden tutunma gücünü sağlayan pozitif yönlü enerji yüklemesi oluşturulur. Dengesi bozulmuş olan enerjinin yeniden toparlanması, kişinin kendisini tekrardan stressiz, mutlu, rahat ve yaşam sevinciyle dolu olmasına sebep olur.

Böylece bio enerji uzmanı kişiler enerji dengesizliğini ve sıkıntısını yaşayan kişilere çeşitli enerji teknikleri uygulayarak, kişilerin enerjilerini güçlendirmeye destek olur.

Bioenerji Çalışmaları Bizler İçin Neler Sağlar?

Uzmanlar tarafından gerçekleştirilen bioenerji çalışmaları, kişilerin bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesinde yararlıdır. Pek çok hastalıkların iyileşmesinde ve bedenin yenilenmesinde oldukça büyük katkı sağlar.

Evren içerisinde var olan enerji, bioenerji uzmanı tarafından özel teknikler ile birlikte yoğunlaştırılır. Yoğunlaştırmanın ardından bu enerji kişinin vücuduna dokunmadan aktarılır. Bozulma gören enerji akımı, özel teknikler üzerinden yeniden onarılarak dengesi gerçekleştirilir ve kişiye vermiş olduğu zararlar durdurulmuş olur.

Bioenerji Uzmanı Olmak İçin Neler Yapılır?

İnsanlara bio enerji uzmanı olarak hizmet vermek için muhakkak üniversite eğitimi alınması gerekiyor. Çünkü bioenerji sertifikası alınmadan bu iş gerçekleştirilemiyor. Enerji uzmanlığı için hevesi olan kişiler, üniversite eğitimi alarak veya kurslara katılım sağlayarak ilk adımı gerçekleştirmiş olacaklar. Özellikle enerjilerini başka kişilere aktaran ve enerjiyi her an pozitif olarak tutan kişilerin bu konuda uzman olması daha basit görülüyor.

Bioenerji Nasıl Yapılır?

Uzmanlar aracılığıyla gerçekleşen bioenerji tekniği, kişilerin üzerinde seans şeklinde gerçekleştiriliyor. Seansın gerçekleştirilme esnasında şu durumlar görülüyor:

Seans alacak kişi ilk olarak özel biçimde bir masaya uzanır.Bioenerji uzmanı temas gerçekleştirmeden enerji tekniğine başlar.Enerji kişinin bütün vücuduna uygulanır ve yayılır.Psikolojik ve fiziksel problemi olan kişilere herhangi bir sorun yaşamadan uygulandığı için zararı bulunmuyor.Bu işlem cihaz ya da alet gerektirmeden kolay şekilde uygulanan özel bir tekniktir. Enerji uzmanı, kişilerin vücudundan 30-40 santimetre arası uzakta durarak avuç içleriyle birlikte evrenden aldığı pozitif enerjiyi kişinin bedenine aktarır.

Bioenerjinin Faydaları Nelerdir?

YouTube video

Uygulanan bu özel tekniğin faydaları oldukça fazladır. Genel olarak ruhsal ve psikolojik problemlerin önüne geçilir. Fakat bazı bedensel sağlık sorunları içinde rahatlama ve pozitiflik sağlanabiliyor. Bir şekilde Bioenerji ile tedavi edilen hastalıklar Bioenerji ile iyileşen hastalıklar ) ve Bioenerjinin faydaları arasında şunlar bulunuyor:

Kan dolaşımı sistemini güçlendirir.Vücuttaki stresi azaltır.Vücudun dengesine yardımcı olur.Fiziksel ve ruhsal huzur sağlar.Vücutta oluşan toksinlerin hızlı şekilde atmasına destek olur.Sinir sistemleri içerisinde oluşan çeşitli hasarlara tedavi gerçekleştirir.Depresyona karşı direnç verir.Panik atak problemini bitirir.Romatizmaya iyi gelir.Bitkinlik ve halsizlikten kurtarır.Kas güçsüzlüğüne karşı direnç sağlar.Migren problemini sonlandırır.

Bu ve daha pek çok önemli konularda uzmanlar bioenerji desteğini en iyi şekilde vererek, insanların yaşamına pozitiflik ve huzur katma konusunda yardım ediyor.

Bioenerjinin Zararı Var Mıdır?

Bioenerji uygulamasında sadece pozitiflik bulunduğundan, kişiler için hiçbir şekilde  bioenerjinin zararları bulunmuyor. Bioenerjinin zararları evrenin pozitif yüklü enerji içerisinde söz konusu değildir. Amaç sadece pozitif enerji gücüyle iyileştirme ve huzur vermek olduğundan bedene ve ruha kesinlikle zararı yoktur. Bu durum uzmanlar tarafından kanıtlanmış ve onaylanmıştır.

Tüm detaylarıyla daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz, Kemale İbrahimova bİoenerjİyi ve negatif enerjiyi bir çok yönüyle anlatılıyor.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!