featured

Bir Zamanlar Çukurova Saniye Öldü mü ? Covid-19 Nedeniyle Yoğun Bakıma Kaldırılan Selin Yeninci Kimdir? Selin Yeninci Son Durumu Nasıl?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova Saniye karakterine can veren Selin Yeninci öldü mü? Evde Covid-19 tedavisi gören genç oyuncu neden yoğun bakıma kaldırıldı? Başarılı oyuncunun son durumu nedir? ATV’nin uzun süredir devam eden Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları arasında büyük ilgi toplayan Selin Yeninci evde gördüğü Covid-19 tedavisine yanıt vermeyince apar topar yoğun bakıma kaldırıldı. Başarılı oyuncunun dizideki eğlenceli sahnelerini hatırlayan seyirciler, bu haber karşısında büyük üzüntü yaşadı.

Yoğun Bakıma Kaldırılan Bir Zamanlar Çukurova Saniye Öldü mü?

YouTube video

Başarılı canlandırmaları ile büyük ilgi toplayan güzel oyuncu için Bir Zamanlar Çukurova Saniye öldü mü sorusu sorulmaya devam ediyor. Genç oyuncu Selin Yeninci şu an için Covid-19 tedavisi görürken, oyuncunun setlere dönemeyişi nedeniyle Bir Zamanlar Çukurova Saniye karakteri öldürülecek mi? Bunu birlikte göreceğiz.

2/14

Bir Zamanlar Çukurova Saniye Öldü mü

Bir Zamanlar Çukurova Saniye Öldü mü

ATV dizileri arasında büyük ilgi toplayan bir Adana dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si yoğun bakıma kaldırıldı. Güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncu başarılı canlandırmaları ile de seviliyordu.

3/14

Bir Zamanlar Çukurova Saniye Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Saniye Kimdir?

Çukurova’da yaşayan köklü bir ailenin zaman zaman acıklı zaman zamansa ders veren hikayesinin anlatıldığı Bir Zamanlar Çukurova Saniye kimdir ? Dizinin kahyası Saniye Bir Zamanlar Çukurova ‘dan ayrılıyor mu?

4/14

Neşeli Tavırları ile Saniye Çok Sevildi

Neşeli Tavırları ile Saniye Çok Sevildi

Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları arasında şüphesiz ki en merak edilenlerinden biri Saniye karakterine can veren Selin Yeninci olmuştur. Başarılı oyuncu hem kullandığı şive hem de gösterdiği başarılı oyunculuk ile seyircilerin gönlünü fethetmeyi başarmıştır.

5/14

Gaffur'un Eşi Bir Zamanlar Çukurova Saniye

Gaffur’un Eşi Bir Zamanlar Çukurova Saniye

Dizinin zaman zaman sahtekarlıkları ile “Yok artık” dedirten Gaffur karakterinin eşi Saniye , Bir Zamanlar Çukurova 1 bölüm sahnelerinden itibaren kocasına duyduğu aşk ile ön plana çıkmaktadır. Genç ve güzel Saniye uzun süredir çocuk sahibi olmak isterken, bunu olamayışı ise büyük bir üzüntüye neden olmaktadır.

6/14

Cilveli Saniye İş Başında!

Cilveli Saniye İş Başında!

Saniye karakteri yalnızca işlerinde başarılı olması ile ön plana çıkmıyor. Bir Zamanlar Çukurova Saniye aynı zamanda çok uyanık bir kocayı yani Gaffur’u da çok güzel idare ediyor.

7/14

Bir Zamanlar Çukurova Saniye Burun Estetiği mi Yaptırdı?

Bir Zamanlar Çukurova Saniye Burun Estetiği mi Yaptırdı?

Dizinin güzel kahyası Saniye’ye can veren Selin Yeninci burun estetiği konusunda da sıklıkla ön plana çıktı. Bugünlerde gördüğümüz Selin Yeninci burnu, dizinin ilk sezonunda gördüğümüzden daha düzgün ve dikkat çekici duruyor.

8/14

Bir Zamanlar Çukurova Saniye Estetiksiz Hali Görenleri Şaşırttı!

Bir Zamanlar Çukurova Saniye Estetiksiz Hali Görenleri Şaşırttı!

Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları arasında büyük ilgi gören Selin Yeninci estetiksiz hali ile birçok kişiyi şaşırttı. Güzel oyuncunun yeni sezondaki burnunu görenler, Bir Zamanlar Çukurova Saniye estetiksiz hali ile ilgili hatıralarını silmeye karar veriyor. İşte, Selin Yeninci estetiksiz burnu.

9/14

Selin Yeninci Kimdir?

Selin Yeninci Kimdir?

Güzeller güzeli Selin Yeninci İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunu bir oyuncudur.

10/14

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniyesi Selin Yeninci Instagram Hesabı...

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniyesi Selin Yeninci Instagram Hesabı…

Güzel oyuncu Selin Yeninci instagram hesabı ile milyonlarca takipçiye sahip. Dizinin kahyası Saniye’ye can veren güzel oyuncu gerçek hayatta bambaşka bir kadın.

11/14

Selin Yeninki Kaç Yaşında?

Selin Yeninki Kaç Yaşında?

Başarılı ve güzel oyuncu Selin Yeninci yaş konusunda bizi oldukça şaşırtıyor. Dizide 40’lı yaşlarda bir kadına can veren güzel oyuncu 1988 yılında doğmuş.

12/14

Selin Yeninci Avlu - Merve

Selin Yeninci Avlu – Merve

Selin Yeninci oynadığı diziler arasında yer alan Avlu, yayınlandığı dönem büyük ilgi çekmişti. Demet Evgar ile birlikte oynadığı dizide kısa bir süreliğine yer alan Selin Yeninci, dizideki rolünü başarılı bir şekilde üstlenmişti.

13/14

Selin Yeninci Nereli ?

Selin Yeninci Nereli ?

Feminen fotoğrafları ile büyük ilgi toplayan güzel oyuncu Selin Yeninci İzimir’de doğdu.

14/14

Selin Ciğerci Covid-19 Oldu!

Selin Ciğerci Covid-19 Oldu!

Genç oyuncu bir süredir evde gördüğü Covid-19 tedavisine yanıt vermeyince yoğun bakıma kaldırıldı. Bu haberi duyan magazin meraklıları Bir Zamanlar Çukurova Saniye öldü mü diye araştırma yaparken, genç oyuncunun diziden ayrılacağı konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!